Klubnyheder

Kom til Hillerød FredagsGrandprix den 15. november

01.10.2019

Hillerød FredagsGrandprix spilles igen den 15. november i FrederiksborgCentret i Hillerød, hvor der serves op kl. 17.30 og vi forventer at være færdige med finalerne og præmieroverrækkelse ca. kl. 22.30.

INVITATION

Invitationen kan hentes på https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/sider/fredagsgrandprix og tilmeldingen er åben fra nu og frem til tirsdag den 12. november - eller når en række er udsolgt.

Vi håber at se en masse af de spillere, der allerede har gjort Hillerød FredagsGrandprix til en fast tradition, men også nye spillere er meget velkomne.

RÆKKER

Der spilles i følgende rækker:

  • Rating 0000 - 1199 (Senior D)
  • Rating 1200 - 1599 (Senior C)
  • Rating 1600 - 1999 (Senior B)
  • Rating 2000 - 2499 (Senior A)

De spillede kampe ved stævnet tæller med til ratinglisten.

OM HILLERØD FREDAGSGRANDPRIX

Stævnet starter altid kl. 17.30 (indskrivning senest 17.15), hvor puljerne sættes i gang. Efterhånden som puljerne er færdigspillet, kan spillerne gå ned i FrederiskborgCentrets café og spise dagens ret, som er inkluderet, når du har betalt deltagergebyret. Det er altid hyggeligt, for deltagerne bliver hurtigt blandet rundt, og der snakkes bordtennis på kryds og tværs af klubberne og rækkerne.

Efter aftensmaden starter cup-spillet, og alle er med. Der spilles både vinder-cup og consolation-cup. Finalerne spilles ca. kl. 22 - vi har endnu ikke været ude for, at tidsplanen blev skubbet så meget, at fredagsgrandprix blev til lørdagsgrandprix.

LINK

https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/sider/fredagsgrandprix

Klubnyheder