Klubnyheder

ETTU Cup: 1 sejr var ikke nok

21. oktober 2018, 12.21

I den netop overståede ETTU-Cup samling i Spanien formåede Pia Toelhøj, Chen Yan og Mie Skov  at trække spændingen helt til søndag formiddag, men det endte med et 1-3 nederlag til italienske Tennistavolo Norbello og et exit fra dette års ETTU Cup eventyr.

Lørdag aften var der ellers positive meldinger fra byen Irun  i baskerlandet tæt på grænsen til Frankrig. Vores 3 bat-ladies hev en sejr hjem over TT Dinez fra Belgien, og kunne med en sejr søndag formiddag over italienerne have sikret sig avancement på gruppens 2.plads, men sådan gik det ikke.

Puljens værter fra klubben klubben Leka Enea Tenis de Mesa gik ubesejret gennem weekendens kampe og er dermed også videre til 3. runde.

Vi glæder os til at få pigerne hjem til Hillerød og høre om deres oplevelser på turen, og vi glæder os over den støtte som holdet har fået undervejs i ETTU-Cup deltaglsen. Både fra virksomheder og private sponsorer, samt de mange der var med til at heppe pigerne videre fra 1. runde på hjemmebanen i slutningen af september.

Nu gælder det om at fortsætte de gode takter i den hjemlige elitedivision, hvor holdet ligger på førstepladsen efter de 2 første samlinger.

Klubnyheder