Nyheder

SIDSTE FRIST - Tilmelding NU til stævner for ALLE

17. dec. 2018, kl. 22.23

I denne uge er der tilmeldingsfrist til spændende stævner for ALLE vore spillere! 


Fra klubbens side ønsker vi, at flest mulige UNGDOMSSPILLERE på alle niveauer først og fremmest har lyst til at få spillet en masse sjov bordtennis.
Dette er der en oplagt mulighed for når ØM Ungdom spilles i januar hvor der er rækker for ALLE, så også pointstævnespillere kan finde passende rækker!
Et ekstra bonus for klubben er, at vore veteraner samtidig vil være tilstede i Taastruphallerne for igen igen
 at forsvare ØM Veteran Klubpokalen, som mest vindende klub ved mesterskaberne!

Så tilmeld dig NU inden juletravlheden overtager fokus.


Fra ØBTU har vi modtaget invitationer til Østdanske Mesterskaber (ØM) i januar for såvel ungdoms- som veteranspillere, og spillere på ALLE niveauer (også nybegyndere) kan som nævnt finde en række at tilmelde sig i.

Da der er rækker på alle niveauer skal du ikke lade dig afskrække af, at stævnerne kaldes Østdanske Mesterskaber - DU KAN SAGTENS VÆRE MED! 

Tilmelding senest på lørdag den 22. december kl 23:59 til ØM Ungdom & Veteran som du kan læse mere om her:

ØSTDANMARKS MESTERSKABERNE (ØM Ungdom) i Tåstrup den 12. – 13. januar er det stævne i sæsonen hvor ALLE vore UNGDOMSSPILLERE opfordres til at deltage. Her er der rækker for alle i både single og double, lige fra jer der har spillet lidt Pointstævner, og helt op til vore elitespillere. Muligheden for at blive Østdansk Mester i den række der passer til spillerens niveau, er åben og spændende for alle. Tilmelding senest den 22. december via BORDTENNISPORTALEN – SE HGI TILMELDTE


ØM VETERAN
 afholdes sideløbende med ØM Ungdom den 12. – 13. januar, og her vil der være rig mulighed for vore mange dygtige veteranspillere for at vise om efterårets og vinterens træning har båret frugt så vi igen igen kan vinde klubpokalen Tilmelding hurtigst muligt, dog senest den 22. december via BORDTENNISPORTALEN – SE HGI TILMELDTE 


Det er altid festligt når vore veteraner er i kamp - her Anders Quistgaard-Leth og Brian SchybergVESTEGNENS BREDDE JULESTÆVNE  som afvikles i Brøndby den 29. – 30. december kan selv nye spillere f.eks. Pointstævnespillere også fint deltage, da der er rækker lige fra Ungdom D (rating 0-1149) og opefter til Hr Kl 1/Dame Senior. Herudover er der også mulighed for at deltage i ratingopdelt double. En oplagt mulighed for at få forbrændt julesulet.   Tilmeld dig via BORDTENNISPORTALEN inden den 23. december – HGI TILMELDTE    

Ungdomsspillere der ikke har mulighed for at deltage i flere weekender, opfordres til primært at spille ØM Ungdom. #BordtennisErSjovt

Spørg gerne din træner til råds hvis du har spørgsmål f.eks. om hvilke rækker der passer netop dig (du kan også finde råd i ØBTU's vejledning HERInvitationerne samt links til HGI-tilmeldte spillere til stævnerne kan som altid findes på vores stævneside, men invitationerne kan også hver især tilgås via ovenstående links. 
Vi glæder os til at se rigtigt mange HGI spillere til ØBTU’s mesterskaber, og som nævnt specielt ØM hvor ALLE ungdoms- og veteranspillere bør være med, da Klubpokalerne her kan forsvares/genvindes. 


HUSK at du altid kan følge med i sidste frister for tilmelding til stævnerne i hjemmesidens stævnekalender.

Det vil være en RIGTIG STOR HJÆLP for klubbens planlæggere og coaches, at du tilmelder dig hurtigst muligt så vi tidligt har et overblik. På forhånd tak! 
  AF: Louis de Voss.
 

Hyggelig klubtur til Odense Open

11. dec. 2018, kl. 15.51

OPDATERET 11/12 med Ola's evaluering!
Sæsonens anden store klubtur gik til Odense for 16 Hillerød spillere,  som under ledelse af cheftræner Ola Lindberg og sportschef Jesper Møller, deltog i OB Open. 2 deltagere fra Allerød havde også tilsluttet sig turen, hvilket var hyggeligt. Der blev spillet mange intense kampe fra fredag til søndag aften, og det blev også til flere rigtigt fine placeringer. 

 
Fredag den 7. december kørte Jesper Møller, Oliver Petersen og Marius Dam i forvejen mod Odense idet de skulle deltage i kvalifikationen til Herre Elite rækken inden hovedturnering lørdag. Alle vore øvrige deltagere fulgte trop, og tog med Signe Køngerskov med toget til Kbh H, hvorfra Ola Lindberg overtog styringen.

Filip og hans far Stefano Dahlerup fra Allerød deltog også under HGI rammerne, og meldte efterfølgende tilbage om en god og lærerig oplevelse.

Vores unge 9-årige pigepuslingespiller Sally Lou stillede op mod drengene, og imponerede dem alle ved at vinde alle sine kampe, og derved Puslinge D rækken! I Yngre Pige A vandt Sally bronze.  
 


Også i Yngre Drenge D spillede Sally sig helt til finalen hvor det dog blev til et nederlag til flere år ældre Markus Jakobsen (Amager). 
 


Sally Lou strålede


I Yngre Drenge Elite klarede Dominykas Samuolis sig flot igennem rækken og endte i finalen mod David Lund Heinig (Virum), som dog var stærkest på dagen. Lige så sikkert som Dominykas spillede Albert Wolfsberg sig ubesværet igennem puljen, men ender ligesom Dominykas sin sejrsstime med et nederlag til David i semifinalen. Sølv og bronze til henholdsvis Dominykas og Albert i rækken. Også i Junior B spillede Albert sig flot til bronze efter at være røget ud til den senere vinder af rækken, og meget ældre Jonas M Pedersen (Silkeborg). Et nederlag til Jonas blev også årsagen til at Villads Jungersen ikke nåede slutspillet i rækken. 


En glad klubturdeltager, Dominykas


 
I Yngre Drenge B var Valdemar Høyer Pedersen denne gang oppe mod overmagten, og kom ikke videre til slutspillet. Til gengæld nåede Valdemar kvartfinalen i Drenge D. 
 
I Drenge B spillede Villads Jungersen sig til 1/8-finalen med tabte desværre tæt 9-11 i femte. Christian Hyrdum nåede slutspillet men tabte desværre her i første cupkamp. I Junior C blev Christian til gengæld nr. 5. 
 
I Drenge C nåede Marcus A Jensen 1/8-finalen hvor han pressede Teodor Mac Aulay (Virum) til 11-13 i femte. 
 
I Drenge Elite rækken var HGI Hillerød Bordtennisklub stærkt repræsenteret ved vore dygtige drenge William F Beck, Carl C Køngerskov, Alexander A Mejer, Kristoffer Rasmussen samt Dominykas. Bedst gik det for William som spillede sig hele vejen til finalen, hvor det dog blev til et nederlag til Viktor Oksfeldt (Viby).  Forinden havde Carl presset selvsamme Viktor ud i 13-15 i 4. sæt, og vandt derved bronze. Det blev således de fire seedede spillere som planmæssigt endte øverst. For at det ikke skal være løgn havde Viktor også været klubbens “onde ånd” da Aleksander mødte ham i kvartfinalen. 
 
Daniel Simonsen brillerede sig igennem Junior Elite hvor han kun i finalen afgav et sæt til sølvvinder Mads Toft Schmidt (Roskilde). I denne række spillede Felipe Matarese sig også flot videre til slutspillet hvor endestationen dog blev 1/8-finalen mod Simon Larsen (Silkeborg).  
Også i U21 Elite vandt Daniel Guld efter at have besejret Emil Friis Hansen (Brønshøj) 3-0 i finalen. Flot med dobbelt sejr til Daniel! Oliver Petersen nåede desværre ikke til cup-turneringen men fik dog en sejr i puljen. 
 
I Herre Elite rækken var Daniel seedet og dermed direkte videre til slutspillet. Vore øvrige deltagere i rækken kørte i forvejen for vore øvrige klubtursdeltagere fredag, så de var klar til at spille kvalifikationsturnering. Her lykkedes det alle vore deltagere, Oliver Petersen, Marius Dam og Jesper Møller, at spille sig ind i hovedturneringen. Desværre ville lodtrækningen at Jesper og Oliver skulle mødes allerede i 1/8-finalen hvor Jesper trak det længste strå 12-10 i femte. 
Marius mødte i første cupkamp Andreas Dilling (Roskilde) og nåede ikke videre herfra.  
Jesper tabte i kvartfinalen til Allan Bentsen (Roskilde) i fire sæt.  
Kvartfinalen blev også endestationen for Daniel som ellers pressede den senere vinder af Herre Elite Meng Sheng (JN Academy) til 9-11 i femte. 
 
I Herre Klasse 1 vandt Marius Bronze efter en semifinale mod Noah Toelstrup Hvid (OB) som senere vandt rækken. 
 
Carl spillede sig fornemt i finalen i Herre Klasse 2 hvor han pressede Henrik Lunddorf (Nørreå) helt til 10-12 i femte sæt. Stærkt af unge Carl i den store række med 40 deltagere! Daniel A Mejer, Aleksander, Kristoffer og Felipe spillede også Herre klasse 2. 
 
I Herre Klasse 3 nåede Villads 1/8- og Albert 1/16-finalen. 
 


Albert Wolfsberg med pokal og pengepræmie for sine 3. pladser i Yngre Dr Elite og Junior B

Ola skrev efter sin hjemkomst fra Odense følgende evaluering af klubturen:

"Spil og resultater:
Jeg (Ola) bruger OB stævnet til at kigge på hvad den enkelte spiller behøver slibe på frem til Top 12 i januar.
Mange spillere har Top 12 som et hovedmål for denne sæson. Mange behøver træne serve, som så kan forbedres lidt på de 6 uger der er til Top 12, og meget op til ungdoms DM længere frem. 

Opførsel
Generelt god. Dem der råber højt og grimt ind i mellem er de samme personer. Der er ikke blevet flere af dem. 
På nær et bat kastet i skraldespanden,  blev der ikke kastet med bat inde ved bordet, og ingen slag i bordene, som er helt uacceptabelt, men desværre ofte ses til et stævne. 
Langt de fleste har altså rigtig god opførsel ved bordet. 

Coaching:

Til OB stævnet er det sådan at spillerne skal coache hinanden. 
Fordi:
at selv blive bedre som bordtennis spillere.  At coache andre giver nye perspektiver på eget spil. 
At coache sine klub kammerater giver hvad jeg vil tro, bedre klubånd. 

Det startede forrygende lørdag morgen med god coachning. Alle var aktive og energiske. Men sluttede i kaos eftermiddag/aften, hvor Møller og jeg måtte jagte og ringe efter vores spillere, der hellere sad med piger og venner fra andre klubber, end gjorde hvad vi havde aftalt. 
De fleste coachede hele tiden og får højest karakter, nogle personer får godkendt, og nogen får ikke godkendt når de har en attitude  som ”hvem er vigtigere end mig selv ??” 
Årets coach pris går til William der virkelig viser gejst at hjælpe andre. 

Til sidst, til dem der tror at Hvem der coacher har betydning for resultater vil jeg bare sige:  så længe coachen  viser tilstedeværelse , slukker mobilen, og ikke taler med nogen, har det meget lidt betydning hvem der sidder ved bordet . Hgi spillere skal være så godt uddannede at de klarer opgaven. Det viser de flotte resultater i weekenden også. Der har været positive overraskelser i resultatlisten der giver mig ret. 

Ses i hallen, Ola."


GULD 
 
Daniel Simonsen – U21 + Junior Elite 
Sally Lou – Puslinge D 
 
SØLV 
 
Drenge Elite – William F Beck 
Dominykas Samuolis – Yngre Drenge Elite 
Carl C Køngerskov - Herre Klasse 2 
Sally Lou – Yngre Drenge D 
 
BRONZE 
 
Drenge Elite – Carl C Køngerskov 
Sally Lou – Yngre Pige Elite 
Albert Wolfsberg – Yngre Drenge Elite + Junior B 
Marius Dam - Herre Klasse 2 


Filip Dahlerup (Allerød) var med på turen, og varmer her op med sin klubkammerat Kasper MichelsenSe alle enkeltresultater fra OB Open på Bordtennisportalen HER.  
 
Næste “klubtur” bliver når vore spillere på alle niveauer, ungdom som veteraner, mødes til ØM Ungdom i Taastrup den 12. - 13. Januar.  
 
Læs meget mere om ØM Ungdom/Veteran og andre stævner for alle i denne tid HER.
 
 
 
AF: Louis de Voss.

Fortsat spillerudvikling ved 3. Pointstævnerunde

10. dec. 2018, kl. 08.04

Jægerspris Bordtennis bød søndag velkommen til 3. runde af sæsonens Pointstævner hvor der endnu engang blev spillet en masse spændende og tætte kampe, og hvor der kunne spores fremgang hos spillerne. 


 


Pulje 2

 
15 ud af de i alt 32 spillere var deltagende for HGI Hillerød Bordtennisklub, og træner Bastian var endnu engang på pletten, og skrev efter Pointstævnet denne kommentar til dagens begivenheder:  
   
“Den 3. runde af Pointstævnerne, denne gang i Jægerspris, viser endnu engang, hvordan spillerne hele tiden udvikler sig. Her kigger jeg ikke på, hvem der har vundet hvad, men nærmere den mentalitet, som spillerne går ind til bordet med. Ikke én gang så jeg en spiller fra Hillerød, hvis lys slukkede, når man var bagud. Alle spillere kæmpede til det sidste i hver kamp, og lige meget udfaldet, så gør den mentalitet mig mere stolt som træner end nogen pokal.  
Ligeledes kunne jeg også tit se smil hos mange spillere, også selvom ikke alt gik efter planen, og det er en vigtig ting også at kunne. #BordtennisErSjovt 


Når det kommer til kampmentalitet, så findes der ikke nogen ”one size fits all”, og her virker det faktisk som om, at mange spillere er ved at finde hen til det rigtige sted for dem selv. Her er det hovedsageligt en balance mellem at være afslappet og spændt på samme tid. Begge dele skal til, men doseringen varierer fra spiller til spiller, og her er pointstævnerne en god måde at finde den balance, der passer til en selv.  


Nu kommer der så til at være en pause, indtil vi tager til det lille lokale i Helsingør d. 26. januar, men de to weekender inden er der hhv. Øm i 2-mandshold, Øm-single og Øm-Double, hvor jeg håber at se mange pointstævnespillere prøve kræfter med de større stævner, hvor alle selvfølgelig er velkomne.  
LÆS MERE OM DISSE STÆVNEMULIGHEDER HER.
 
Så tak for denne gang. Klap jer selv på skuldrene, både spillere og forældre.  
 
Bastian”
 


 
   


Pulje 1  
  
1Magnus Lophaven, Hillerød GI 
2Mille Marie Birkmose Søndergaard, Allerød 
3Simone Larsen, Hillerød GI 
4Laura Bruun Harder, Allerød 
5Alexander Christensen, Jægerspris 
6Viggo McCluskey Nielskov, Hillerød GI 
 
 


Pulje 2   
   
1. Gustav Glerup, Hillerød GI,  
2. Jakob Nordahl Petersen, Hillerød GI
 
3. Niclas Aspholm, Jægerspris 
4. Victor Skarby, Hillerød GI 
5. Albert Sonnenborg, Jægerspris 
6. Mike Lillelund, Jægerspris 
7. Rasmus Olesen, Allerød

Pulje 3  


  
1. Magnus Jensen, Jægerspris 
2. Kasper Nygaard, Helsingør 
3. Simoen Øster, Helsingør 
4. Victor Krebs, Helsingør 
5. Jonas Christensen, Hillerød GI 
6. Emil Thais Christesen, Hillerød GI
 
  
 
 


  
Pulje 4  
 
 
1. Mikkel Smedegaard, Helsingør 
2. Bertram Algreen Hyrdum, Hillerød GI 
3. Tobias Henriksen, Hillerød GI 
4. Mark Emil Eshøj Weber, Hillerød GI 
5. Julie Trier Pedersen, Helsingør 
6. Valdemar Skak Rasmussen, Hillerød GI 
 
 
Pulje 5  
  
  


1. Carl Frederik Kidmose, Jægerspris 
2. Kalle Kajus Andersen, Allerød 
3. Marius Nichum, Helsingør 
4. Mathilde Sigaard Hansen, Hillerød GI 
5. Sara Elisabeth Lhjungmann Pedersen, Hillerød GI 
6. Sabine Asmussen, Helsingør 
7. Samuel Augustesen, Hillerød GI 
 
 En meget stor tak til Bastian for at tage med spillerne til Jægerspris, og ikke mindst til Peter Tranto (Helsingør) for endnu engang at levere ovenfor viste fine billeder af puljerne.
 
Resultaterne fra Pointstævnet kan også ses på Bordtennisportalen HER 


  
Resultatlister og Puljeinddeling til næste rundes Pointstævne vil blive opdateret på ØBTU's Pointstævneside HER 
  
NÆSTE POINTSTÆVNE: 
Vi ser frem til at byde alle Pointstævnespillere velkommen til 4. Runde i Familiecentret Løvdal, Helsingør  
 
LØRDAG DEN 26. JANUAR KL. 10 (mødetid senest 9.30) 
 
BEMÆRK VENLIGST:  
4. Runde af Pointstævnerne afholdes i Helsingør hvor der er MEGET BEGRÆNSET TILSKUERPLADS!  
Derfor opfordrer Helsingør Bordtennis i høj grad til, at forældrene til dette stævne koordinerer samkørsel, så der derved er færrest mulige tilskuere med ind i hallen. 
 
Nederst på Pointstævneholdets side kan du finde en oversigt over tilmeldte spillere og deres kontaktoplysninger til brug for koordineringen. 
Helsingør Bordtennis takker for jeres forståelse. 
  
VIL DU MED TIL POINTSTÆVNE?  
Havde du ikke mulighed for at deltage i de første runder er der ingen problemer i, at du alligevel deltager i et af sæsonens øvrige 3 stævner, du bedes blot tilmelde dig til koordinator Helle Brodersen så vi kan nå at oprette en spillerlicens til dig. Læs mere om dette og Pointstævner og datoer generelt i klubnyheden HER 
  
På Facebook kan du finde HGI Hillerød Bordtennisklub HER og FB-gruppen Pointstævner i ØBTU HER. Begge steder finder du også billeder m.v.  


 


  
  
AF: Bastian Schmidt-Sivertsen / Louis de Voss.  


 

Stævne TILMELDINGSHJÆLP i hallen på mandag og onsdag

2. dec. 2018, kl. 08.51


Er du i tvivl om hvordan du tilmelder dig til et stævne? 

På mandag og onsdag vil Louis de Voss være behjælpelig i klublokalet i Frederiksborgcentret, og vil sidde klar til at svare på spørgsmål om tilmelding til stævner via Bordtennisportalen m.m.  

I disse dage har vi bl.a. tilmelding til en rigtig hyggelig weekend under HGI' banneret ved ØM Ungdom og Veteran. Derfor håber vi, at mange (ungdomsspillere, forældre og evt. veteranspillere) som er i tvivl om tilmeldings-systemerne, vil  tage imod denne hjælp, så vi fortsat kan være en af Danmarks førende klubber ved stævnerne. 

Hjælp til stævnetilmelding Mandag den 3/12 kl 18-19.30 og Onsdag den 5/12 kl. 17-18.

I de kommende uger er der sidste frist for tilmelding til en masse stævner hvor vi håber at ALLE, lige fra vore yngste let øvede spillere, til vore elitespillere og motionister, vil deltage. Læs mere om mulighederne HER.

Derfor håber vi, at rigtig mange af jer vil benytte muligheden for, at få nogle tilmeldinger på plads enten til de ovennævnte, eller til andre stævner i vores stævneoversigt HER.  Husk at du midt på denne stævneside kan se stævnekalenderen, som vi forsøger at holde opdateret med de vigtigste stævner og tilmeldingsfrister.  

På stævnesiden finder du også aller nederst "STÆVNETILMELDING - BORDTENNISPORTAL - LICENS" hvor du kan få svar på langt de fleste spørgsmål omkring tilmelding. Det er også på stævnesiden at du kan se hvilke af dine klubkammerater som har tilmeldt sig til de enkelte stævner.   

MEN TØV ENDELIG IKKE MED AT MØDE OP PÅ MANDAG ELLER ONSDAG HVIS DU ER DET MINDSTE I TVIVL - I HGI Hillerød Bordtennisklub ER VI DER FOR AT HJÆLPE DIG!


AF: Louis de Voss.

Aktuelle STÆVNEMULIGHEDER for ALLE vore spillere - Unge som Veteraner

28. nov. 2018, kl. 09.33

Vi er nu klar med invitationerne til nye spændende stævner for ALLE. 


Vestegnens Julestævne afvikles i december, og ØBTU’s Mesterskaber i januar med “først-til-mølle” tilmelding allerede NU!
Vi vil sætte alle sejl til for igen 
igen
 at forsvare ØM Veteran Klubpokalen som mest vindende klub ved mesterskaberne! Samtidig ønsker vi at være flest mulige ungdomsspillere, og først og fremmest at få spillet en masse sjov bordtennis med mulighed for også at genvinde Ungdomspokalen.
 
Bemærk: Er du i tvivl om stævnetilmelding via Bordtennisportalen kan du få hjælp i hallen: 
Mandag den 3/12 kl 18-19.30 og/eller Onsdag den 5/12 kl. 17-18  


Fra mix ved ØM 2018, Kristoffer, Rebecca, Alexander og ikke mindst Laura som vandt 6 ud af 6 mulige GULDMEDALJER


VESTEGNENS BREDDE JULESTÆVNE  som afvikles i Brøndby den 29. – 30. december kan selv nye spillere f.eks. Pointstævnespillere også fint deltage, da der er rækker lige fra Ungdom D (rating 0-1149) og opefter til Hr Kl 1/Dame Senior. Herudover er der også mulighed for at deltage i ratingopdelt double. En oplagt mulighed for at få forbrændt julesulet.  
Tilmeld dig via BORDTENNISPORTALEN inden den 23. december – HGI TILMELDTE 
 
Fra ØBTU har vi modtaget 3 invitationer til Østdanske Mesterskaber (ØM) i januar for såvel ungdoms- som veteranspillere, og spillere på ALLE niveauer (også nybegyndere) kan også her finde en række at tilmelde sig. Da der er rækker på alle niveauer skal du ikke lade dig afskrække af, at stævnerne kaldes Østdanske Mesterskaber. 
Der er også en mulighed for at finde en makker, og deltage i de Østdanske 2-mands hold mesterskaber. Tilmelding kan foretages allerede nu, og du kan finde mere info om hvert enkelt af de 3 Østdanske Mesterskaber nedenfor. 


 
  


ØSTDANMARKS MESTERSKABERNE (ØM Ungdom) i Tåstrup den 12. – 13. januar er det stævne i sæsonen hvor ALLE vore UNGDOMSSPILLERE opfordres til at deltage. Her er der rækker for alle i både single og double, lige fra jer der har spillet lidt Pointstævner, og helt op til vore elitespillere. Muligheden for at blive Østdansk Mester i den række der passer til spillerens niveau, er åben og spændende for alle. Tilmelding hurtigst muligt, dog senest den 22. december via BORDTENNISPORTALEN – SE HGI TILMELDTE

ØSTDANSKE MESTERSKABER for 2-MANDS HOLD afholdes i Allerød den 5. – 6. januar hvor det ud over at kæmpe om medaljer og æren, også primært er holdånden og det sociale der tæller. Her kæmper 2 spillere sammen som et hold, og spiller både single og double mod andre 2-mands hold. Mesterskabet er både for ungdom- og seniorspillere. Tilmelding hurtigst muligt dog senest den 13. december via BORDTENNISPORTALEN – men bemærk “først-til-mølle”! – SE HGI TILMELDTE 
Det er altid festligt når vore veteraner er i kamp - her Anders Quistgaard-Leth og Brian Schyberg

ØM VETERAN afholdes sideløbende med ØM Ungdom den 12. – 13. januar, og her vil der være rig mulighed for vore mange dygtige veteranspillere for at vise om efterårets og vinterens træning har båret frugt så vi igen igen kan vinde klubpokalen Tilmelding hurtigst muligt, dog senest den 22. december via BORDTENNISPORTALEN – SE HGI TILMELDTE 


  
Ungdomsspillere der ikke har mulighed for at deltage i flere af ovennævnte stævner, opfordres til primært at spille ØM Ungdom. 


Spørg gerne din træner til råds hvis du har spørgsmål f.eks. om hvilke rækker der passer netop dig. 
Invitationerne samt links til HGI-tilmeldte spillere til stævnerne kan som altid findes på vores stævneside, men invitationerne kan også hver især tilgås via ovenstående links. 

Vi glæder os til at se rigtigt mange HGI spillere til ØBTU’s mesterskaber, og som nævnt specielt ØM hvor ALLE ungdoms- og veteranspillere bør være med da Klubpokalerne her kan forsvares/genvindes.  


MØD OP OG FÅ HJÆLP TIL TILMELDING! 
Mandag den 3/12 kl 18-19.30 og Onsdag den 5/12 kl. 17-18  
vil stævneansvarlig Louis de Voss være behjælpelig i klublokalet i Frederiksborgcentret omkring spørgsmål til licenser, og tilmelding til stævnerne via Bordtennisportalen m.m. 


 
HUSK at du altid kan følge med i sidste frister for tilmelding til stævnerne i hjemmesidens stævnekalender. 
 
Det vil være en RIGTIG STOR HJÆLP for klubbens planlæggere og coaches, at du tilmelder dig hurtigst muligt så vi tidligt har et overblik. På forhånd tak! 
  


AF: Louis de Voss. 


 

Road to Ribe

30. nov. 2018, kl. 08.07

10 Hillerød spillere er nu helt klar til at spille Top12 i Ribe den 26. - 27. januar 2019, efter at den sidste vej til de prestigefulde pladser via kvalifikationen blev afgjort i weekenden. Herudover har vi også en enkelt reserve klar i tilfælde af at der skulle dukke et afbud op i Drengerækken.  
Ejby Bordtennis og Østdanmarks Bordtennis Union stod for kvalifikationsweekenden i rækkerne fra Yngre Pige/Drenge til Dame U21/Herre Junior, og samtidig fik Puslingespillerne afgjort deres Danmarks Top12. 
 
Jeanette Mejer var som altid på pletten og har været så sød at dele sine betragtninger fra weekenden i nedenstående tekst. En stor tak til Jeanette, og også til Mette Sten Frederiksen og Palle Rasmussen for de mange opdateringer og billeder i vores Facebooktråd som har muliggjort dette indlæg.


I Puslinge Top12 var HGI Hillerød Bordtennisklub repræsenteret ved Marcus Ahrenholt Jensen, og i kvalifikationen deltog Kristoffer Rasmussen og Alexander Attrup Mejer i Drenge, og Celine Røn Andersen i Dame junior/U 21.
Det var en weekend med rigtig godt humør, og en masse gode kampe - nå ja, også nogle ikke så gode, en del overraskelser og en lidt for spændende afslutning.
 

Marcus lagde fint ud med en sejr i de første 2 kampe. Herefter taber han til en rigtig godt spillende Erik Høier fra Gladsaxe. Marcus kæmper godt hele lørdagen og ender med 3 sejre og 3 nederlag. Søndag lagde han ud med en rigtig fin sejr over Christian Steiner fra Viby 3-0. 2. kamp var rigtig spændende. Marcus kæmpede bravt og gav rigtig god modstand. Det blev desværre til et nederlag på 1-3 hvorfor det blev en blandet dag med både sejre og nederlag, og efter hele weekenden ender Marcus på en 7. plads. En flot placering for vores unge spiller at blive nr. 7 i Danmark. 

Marcus endte på en flot 7. plads ved Puslinge Top12

Alexander var plaget af influenza, og var længe i tvivl om hvorvidt han overhovedet ville spille. Han bestemte sig dog til sidst for at give det en chance. Lørdag var dog bestemt ikke hans dag. Overskuddet var ikke helt til stede. Han lagde ud med at tabe til en rigtig godt spillende Kristoffer - flot sejr til Kris! Derefter gik det lidt op og ned. Der blev både spillet godt og skidt. 2. kamp var en gyser hvor Alexander tabte 9-11 i 5. sæt til Emil Sørensen fra Trelleborg. Det var lidt svært at fortsætte efter den kamp. Han fik dog hevet sig selv op og endte dagen med at vinde 3 og tabe 3.  
 
Søndag startede ikke meget bedre, Alexander lagde ud med at tabe til Jacob Laursen fra Brønderslev. Men så begyndte han heldigvis at spille godt og vandt de efterfølgende 4 kampe. Slutningen endte med at blive lidt for spændende, da Alexander blev afhængig af andres resultatet, og da det desværre ikke gik helt hans retning endte han med at blive nummer 5, og dermed en 1. reserveplads til Top12. En hård weekend, men fedt at han gav det et forsøg. En sløj Alexander bliver holdt til ilden af Ola

Kristoffer var seedet som nummer 9. Det gav ham åbenbart blod på tanden for han gav den fuld gas og spillede fantastisk hele lørdagen. Lørdag vandt han 5 kampe, det blev kun til et nederlag til Asbjørn fra OB, hvilket betød at han lå nummer 1 efter første spilledag - superflot af Kristoffer.  
 
Kristoffers søndag blev lidt mere spændende. Igen vandt han nogle gode kampe. Han var nede 0-2 mod Anton, heldigvis fik coach Oliver Petersen styr på ham, og han fik hevet en sejr hjem. Han ender dagen med at vinde 3 og tabe 2, og slutter på en rigtig flot 4. plads og dermed den sidste plads til Drenge Top12. 


Kristoffer fik god coaching af Oliver

Desværre er der ofte ikke piger nok til at spille Junior/U21, men det betød så heldigvis at Celine fik en chance for at komme med os andre til Ribe. Hun spillede rigtig fint, og tog nogle rigtig fine sejre i købet af lørdagen og ender med 4 sejre og 2 nederlag. Søndag ligger hun ud med noget af en gyser mod Amalie Nørgård fra Brønderslev. Foran 2-0 kommer Amalie igen på banen, men med hjælp fra coach Mathias Jensen, får Celine styr på det og vinder 3-2. Dagen byder både på sejre og nederlag, Celine spiller nogle virkelig gode spændende kampe, og ender til stor overraskelse for både hende selv og hendes mor, på en flot 4. plads og skal med til Ribe. Stærkt Celine! Celine fik lidt hjælp med på vejen mod sin flotte placering af Mathias

Tak til Oliver, Mathias og Ola for at holde hovedet koldt når spillerne var oppe i det røde felt. Også en tak til Palle og Mette for hyggeligt samvær, samt til Lotte og William Beck som kom og heppede om lørdagen. 
 
Inden kvalifikationen havde Hillerød allerede fået forhåndsudtaget hele 8 spillere, idet Laura Schyberg var forhåndsudtaget i Dame U21/Junior, Rebecca Mejer i Pige, Daniel Simonsen i Herre Junior, Alexander S Hansen, William F Beck og Carl C Køngerskov i Drenge, og Dominykas Samuolis og Albert Wolfsberg i Yngre Drenge rækken.  

Med Kristoffers og Celines 4. pladser er de nu også klar til Top12 weekenden, og Alexander må med sin 5. plads desværre krydse fingre for et afbud fra én af de 12 i Drengerækken.


Kristoffer og Alexander i en ledig stund fra Drenge rækken


 
Se flere billeder af deltagerne under Kval Top12 HER.
Se alle resultater fra kvalifikationsturneringen HER.
 
Se DBTU’s indlæg fra Kval Top12 HER. 
Se DBTU’s indlæg omkring forhåndsudtagelser HER. 
Ribe Bordtennis KlubRibe Bordtennis Klub


Den samlede Top12 oversigt efter kvalifikationsturneringen


 
AF: Jeanette Mejer / Louis de Voss. 


 
 
 


God stemning og flot spil ved Pointstævnernes 2. runde

26. nov. 2018, kl. 05.25

HGI Hillerød Bordtennisklub bød søndag velkommen til 2. runde af sæsonens Pointstævner hvor der blev spillet en masse spændende og tætte kampe, det hele ledet af Helle Brodersen og Bastian Schmidt-Sivertsen. 


Emil Thais Christesen


14 ud af de i alt 31 spillere var deltagende for HGI Hillerød Bordtennisklub, og træner Bastian var på pletten, og skrev efter Pointstævnet denne kommentar til dagens begivenheder: 
  
“Det er altid en sand fornøjelse at gå rundt blandt de unge spillere og se, hvordan træningen bærer frugt, når der nu skal ud og ”præsteres”. Pointstævnerne er her som træner en god måde at holde øje med, om udviklingen er i orden, hvilket klart kan bekræftes. Der loopes og slåes uden tøven, og de fleste slag, ja de sidder der.  
 
Også når jeg ser mig omkring, er det generelt gode, lange og tætte kampe, hvilket er en god indikation til at Pointstævne-systemet virker. Kampene er voldsomt spændende at følge med i, og som en ekstra bonus så er det de tætte kampe, der skaber mest vækst hos den enkelte spiller.  


Bastian var på pletten og studerede kampen mellem Simone og Gustav


Man også mærke, at sæsonen nu for alvor er begyndt, og vindergejsten er kommet.  Dette gør selvfølgelig spillet fantastisk at se på, men det skaber også en smule uro for mange spillerne, fordi ”hvad nu hvis, at det går galt?”. Hertil er der en simpel medicin, der også er den sværeste at tage: Man skal bare smile og nyde spillet præcis, som når man møder op til en træning!  
 
Men når det så er sagt, så vil jeg sige tak for en yderst vellykket 2. runde af Pointstævnerne, og jeg ser frem til 3. runde i Jægerspris den 9. december. 


Og en tak til forældrene skal der selvfølgelig også lyde for altid at hjælpe og opmuntre jeres børn.” 
  


Pulje 1 
 
1. Magnus Lophaven, Hillerød GI  
2. Simone Larsen, Hillerød GI  
3. Malte Boldrup Toft, Hillerød GI  
4. Mille Marie Birkmose Søndergaard, Allerød  
5. Gustav Glerup, Hillerød GI  
6. Niclas Aspholm, Jægerspris  
  
  Pulje 2  
  
1. Alexander Christensen, Jægerspris  
2. Laura Bruun Harder, Allerød  
3. Rasmus Olesen, Allerød  
4. Julie Bechgaard Hansen, Helsingør  
5. Kasper Nygaard, Helsingør  
6. Gustav Max Clausen, Helsingør  
 
 


Pulje 3 
 
1. Victor Skarby, Hillerød GI 
2. Victor Krebs, Helsingør 
3. Jonas Christensen, Hillerød GI 
4. Bastian Uth, Hillerød GI 
5. Emil Thais Christesen, Hillerød GI 
6. Mark Emil Eshøj Weber, Hillerød GI 
  
Pulje 4 
 
1. Magnus Jensen, Jægerspris 
2. Simoen Øster, Helsingør 
3. Bertram Algreen Hyrdum, Hillerød GI 
4. Tobias Henriksen, Hillerød GI 
5. Sara Elisabeth Lhjungmann Pedersen, Hillerød GI 
6. Kalle Kajus Andersen, Allerød  
 
Pulje 5 
 
 


1. Mikkel Smedegaard, Helsingør 
2. Julie Trier Pedersen, Helsingør 
3. Anton Saarnak, Allerød 
4. Laurits Nielsen, Helsingør 
5. Mathilde Sigaard Hansen, Hillerød GI 
6. Sabine Asmussen, Helsingør 
7. Samuel Augustesen, Hillerød GI  
 
Fra Hillerøds side vil vi også meget gerne takke Peter Tranto for altid at bakke op om Pointstævnerne, og for indtastning af de mange resultater fra puljerne ovenfor.  Samtidig er Peter mand for de viste puljevinderfotos.


Peter Tranto og Helle Brodersen hjælpes altid med at få alt til at fungere perfekt


 
Resultaterne fra Pointstævnet kan ses på Bordtennisportalen HER. 


 
Resultatlister og Puljeinddeling til næste rundes Pointstævne vil blive opdateret på ØBTU's Pointstævneside HER. 
 
Vi ser frem til at byde alle Pointstævnespillere velkommen til 3. Runde i Kignæshallen i Jægerspris 
SØNDAG DEN 9. DECEMBER KL. 10 (mødetid senest 9.30) 
 
Havde du ikke mulighed for at deltage i de første runder er der ingen problemer i, at du alligevel deltager i et af sæsonens øvrige 4 stævner, du bedes blot tilmelde dig til koordinator Helle Brodersen så vi kan nå at oprette en spillerlicens til dig. Læs mere om dette og Pointstævner og datoer generelt i klubnyheden HER. 
 
På Facebook kan du finde HGI Hillerød Bordtennisklub HER og FB-gruppen Pointstævner i ØBTU HER. Begge steder finder du også billeder m.v. 


Mathilde Sigaard Hansen i kamp på hjemmebane i HGI

 
 
AF: Bastian Schmidt-Sivertsen / Louis de Voss. 


  

Følg hvordan det går for HGI's deltagere ved Kval Top12/Puslinge Top12

23. nov. 2018, kl. 13.30


ØBTU og Ejby BTK er i weekenden vært for Kval Top12 og Puslinge Top 12. 

HGI har 4 deltagere med til stævnet, og vi håber, at de alle får en sjov og lærerig oplevelse.

DAME U21/JUNIOR
Celine Sophie Røn AndersenDRENGE
Alexander Attrup Mejer
Kristoffer Rasmussen

PUSLINGE
Marcus Ahrenholt Jensen

Følg med i hvordan det går i Ejby via Table Tennis Coordinators resultatformidling hvor du finder både lodtrækning og de løbende resultater.


Sådan gik det til Hillerød FredagsGrandprix i november

21. nov. 2018, kl. 08.37


Fredag den 16. november blev der sat et punktum for 2018's stævnerække på 4 udgaver af Hillerød FredagsGrandprix

Allerede dagen før tilmeldingsfristen udløb måtte vi tænde de røde lamper som signal om, at alle 48 pladser var solgt. Super ærgerligt fordi vi gerne vil give muligheden til alle, der gerne vil være med, men samtidig også glædeligt, at FredagsGrandprix på kort tid er blevet en fast del af bevidstheden hos mange bordtennisspillere, som gerne vil komme og have en god aften med bordtennis og - næsten - fællesspisning.Når der skulle sættes et punktum, skulle det også markeres med kåringen af sæsonens bedste i grandprix-rækken, hvor der er blevet givet point til hvert delstævne afhængigt af spillernes placeringer.
STARK Hillerød og Hillerød Isenkram forkælede vinderne med gavekort til deres butikker.  

Samlede vindere af grandprixserien • Række A: Pia Toelhøj, Hillerød GI

 • Række B: Jens Steffensen, Esrum 

 • Række C: Viktor Feldmann, JIF Hakoah København

 • Række D: Yan Hong Rasmussen, Furesø BTK
Resultaterne fra 4. runde


Række A


Fra venstre: Murat Eris, Marius Dam, Pia Toelhøj

Plac.

Vindercup
1

Murat Eris, Tyrkiet

2

Marius Dam, Hillerød GI

3

Kristian Aabye Harkjær, Amager

3

Emre Ak, Tyrkiet

ConsolationCup
1

Pia Toelhøj, Hillerød GI

2

Jacob Koefoed, Næstved B.

3

Brian Schyberg, Hillerød GI

3

Christian T. Flink, Rødvig G&I

5

Jakob Riber, Amager

5

John Haagensen, Skensved

Række B


Fra venstre: Thomas Vejlgaard, Jens Steffensen, Kristian Pedersen


VinderCup
1

Jens Steffensen, Esrum

2

Kristian Pedersen, Hillerød GI

3

Petra Gummesson Sörling, Hillerød GI

3

Per Rødgaard, Karlslunde

5

Mark Zebitz , Hillerød GI

5

Brian Harbøll, DTU

5

Michael Henriksen, Furesø

5

Kasper Aggerholm, Rødvig G&I

ConsolationCup
1

Thomas Vejlgaard, Furesø

2

Morten Sylvest, Haslev

3

Mikkel Bøgeskov, Rødvig G&I

3

Thom Steen-Thomsen, Furesø

5

Morten Vang Christensen, Gundsølille

5

Jan N. Jakobsen, Kvik Næstved

5

Jørn Hansen, Hillerød GIRække C


Fra venstre: Simon Koch, Johannes Michelsen, Viktor Feldmann


VinderCup
1

Viktor Feldmann, Hakoah

2

Johannes Michelsen, Gundsølille

3

Jan Britze, Slangerup

3

Katcha Engel Petersen, Næstved B.

ConsolationCup
1

Simon Koch, Hillerød GI

2

Poul Sørensen, Benløse

3

Mai Pedersen, Næstved B.

3

Mai Jensen, Københavns BTK

5

Jeppe Orry Andersen, Slangerup

5

Claus Seitzberg, Brønshøj

Række D


Fra venstre: Rene Eriksen, Claus Lehmann Lessel, Yan Hong Rasmussen


VinderCup
1

Yan Hong Rasmussen, Furesø

2

Claus Lehmann Lessel, Furesø

3

Jens Elo Sander Jørgensen, Vejby

3

Hans Laursen, Hillerød GI

ConsolationCup
1

Rene Eriksen, Hillerød GI

2

Niels Marker, Københavns BTK

3

Michael Vedel, Vejby

3

Heidi Jane Florin, B 77

5

Pernille Eskebo, Gladsaxe

5

Erik Arnholt, Vejby

Klubtur til Odense for ALLE

15. nov. 2018, kl. 15.28

TILMELDING SENEST SØNDAG 25/11!Ola Lindberg og Jesper Møller inviterer ALLE klubbens spillere med på alletiders KLUBTUR til Odense den 7. - 9. december. 
Turen er traditionen tro uden forældre, og det sociale mellem spillerne indbyrdes, og trænerne, samt spillernes personlige udvikling, vil på denne tur være i højsædet. 
Klubturen går som tidligere år med tog til det store OB Bordtennis Open 2018, og ALLE spillere, såvel unge som ældre, elite- og motionistspillere, er meget velkomne til at deltage. 
Billedet ovenfor af en af OB's flotte pokaler er taget under sidste års klubtur hvor Dominykas Samuolis vandt Puslinge A, og også vor dengang helt nye klubtursdeltager Valdemar Høyer Pedersen brillerede med 3 podiepladser, heraf 2 på øverste trin. Der er igen i år i høj grad lagt op til en tur, hvor spillere og trænere rejser sammen, samt sover og spiser sammen, med de mange fordele dette giver socialt. 

Samtidig er der lagt op til udvikling af spillerne, idet det forventes at spillerne i høj grad selv tager ansvaret for deres deltagelse og spil.  Dette sker bl.a. ved at spillerne selv står for fyldt drikkedunk, tidsplan for egne rækker, opvarmning til tiden, planlægge tidspunkter for personligt kostindtag, samt naturligvis at komme op på hesten igen efter evt. tabte kampe.  Spillerne vil også under stævnet skulle coache og hjælpe hinanden, med de mange fordele dette indebærer. 
Det er derfor vigtigt at klubtursdeltagerne er indstillet på, og kan se fordelene ved, denne personlige udvikling, som er så vigtig for at ende på toppen.

Trænerteamets målsætning er bl.a. at få ungdomsspillere som kan fungere uafhængigt af forældre og spiller af egen drift, lyst og motivation. Samtidig er det væsentligt, at spillerne lærer at præstere uanset forhold som f.eks. dårlig søvn eller forberedelse. Ola og Møller er med på turen, og er ansvarlige for alle spillerne igennem hele weekenden. Møller er med spillerne på toget fra start til slut, og Ola deltager fra/til Hovedbanegården, og de er naturligvis klare til at hjælpe/rådgive/vejlede i de tilfælde det måtte være nødvendigt.  

Der er også erfaring for, at ældre og mere rutinerede klubtursdeltagere sammen med Ola og Jesper hjælper de "nye" på vej, så alle føler sig godt tilpasse under turen. 

Vi har været så heldige igen at kunne overnatte ved cykelbanen, hvor der er senge, dyner og sengelinned.Prisen for Klubturen er kr. 990,- per spiller, som indbetales via Klubmodulet senest d. 25. november


Vi har 27 pladser, hvor vi skal overnatte, og bliver alle pladser ikke besat af Hillerød-spillere, giver vi muligheden til andre klubber. Derfor er det vigtigt, at du tilmelder dig hurtigst muligt via Klubmodulet (se nedenfor). 
Please.....vent ikke til sidste øjeblik ;-) 

Prisen er inkl.: • 2 x overnatning ved cykelbanen (Højstrupvej 9, 5200 Odense V)

 • 1 x Sengelinned

 • 2 x Morgenmad/ frokost (man smører selv frokost til morgenmaden) (lør, søn)

 • 2 x Aftensmad (fre, lør)

 • 2 x Pladsbillet

 • 1 x Coachtillæg (betaling for coachenes transport og overnatning)


Ikke inkluderet: • Selve togbilletten som købes af spilleren selv (evt. brug af eget rejsekort).

 • Mad søndag aften er for egen regning.


 


Rejseplan:


7. december kl. 15:29 fra Hillerød (mødetid 15:15), møder Ola på hovedbanen kl. 16:22


Ankomst Odense 17:50.


 


9. december kl. fra Odense 19:51


Ankomst Hillerød 22:14

Deadline for tilmelding: 25. november med betaling her via KLUBMODULET.
Derudover bedes du selv tilmelde dig dine rækker via BORDTENNISPORTALEN hurtigst muligt,
dog også senest den 25. november. 
Spørg gerne din træner hvilke rækker der er aktuelle for dig. Evt. andre spørsmål vedr. Klubturen kan rettes til en af undertegnede (kontaktoplysninger).


Vi glæder os til denne tur og håber på rigtig stor tilmelding.Mange hilsner
Ola og Møller


P.S. Se også Excel ark med vore tilmeldte spillere og stævneinvitation (opdateres jævnligt).

2 store 60+ stævner, blev spillet i vores bordtennishal

15. nov. 2018, kl. 10.20I den forgangne uge har vi, sammen med DBTU/DGI, afviklet et bordtennisstævne for 60+ bordtennisspillere mandag og onsdag i vores hal i FrederiksborgCentret. Der deltog samlet 120 bordtennisspillere fra klubber på hele Sjælland.

Bordtennisstævnet, som afvikledes for 2-mands/kvindehold, blev et tilløbsstykke, hvor 70 bordtennisspillere dystede om præmierne om mandagen i A og B rækkerne med resultatet, at Uffe Petersen og Steffen Noer fra Brønshøj vandt A- rækken og Helge Toldmark og Keld Nørgaard fra Ballerup Bordtennisklub vandt B-rækken

50 andre bordtennisspillere dystede så på de 14 borde om onsdagen i C- og D-rækkerne, hvor der også blev spillet 2 singler og en double i hver holdkamp. C-rækken blev vundet af Jørgen Bisgaard og Jens Nielsen fra Københavns bordtennisklub, og D-rækken af Niels Knudsen og Jørgen Voigt fra Slagelse bordtennisklub.

Med så mange seniorer i bordtennishallen var stemningen høj, og selv om alle bordtennisspillere spiller for at vinde, så er det sociale samvær bl.a. over nogle håndmadder med ligesindede en lige så vigtig grund til at være med.

Der blev ingen 1-præmier til vores egne 60+ bordtennisspillere fra HGI Bordtennis, som måtte spille turnering i stedet for træning, som ellers foregår netop onsdag formiddag fra kl. 10 – 12, hvorefter der er hyggeligt samvær i klublokalet.

Af Jørgen Schultz
HGI Bordtennis

Læs mere om bordtennis for 60+ spillere på www.bat60.dk


Table Tennis. For all. For life

Velgennemført Pointstævnestart i Allerød

11. nov. 2018, kl. 09.57

29 kampklare og forventningsfulde spillere fra Allerød, Jægerspris, Helsingør og Hillerød deltog lørdag formiddag i sæsonens første Pointstævne i Kreds 1. 


Pulje 1 med puljevinder Gustav Glerup, nr 2 Alma H Jakobsen (Allerød), 3. Simone Larsen og 4.Viggo McCluskey Nielskov


12 spillere var deltagende for HGI Hillerød Bordtennisklub, og træner Palle Rasmussen havde tilbudt at afløse Bastian Smith-Sivertsen på dagen som "Pointstævne-coach".

Vores udsendte reporter (Palle) skrev efterfølgende:"Det var en god oplevelse i Allerød ved dagens point stævne. Der blev udvist stor spillelyst og gå-på-mod fra vores nye spillere, som for manges vedkommende oplevede deres allerførste stævne.

Allerede fra start blev der udvist god holdånd med en omgang rundt om bordet til opvarmning.

Pulje 1 og 2 spillede bedst af 5 sæt. De øvrige 4 puljer spillede bedst af 3 sæt.

Det var min klare fornemmelse, at puljerne var ramt rimelig godt, og allerede til næste Pointstævne på hjemmebanen i Frederiksborgcentret søndag den 25.november vil det blive rettet endnu mere til.

Der blev servet, loopet, blokeret og prikket til den store guldmedalje, og vi har alle masser af motivation til næste uges træning.

Tak til forældrene som mødte op, og gav opmuntring og støtte til deres børn!" 


Pulje 1
1. Gustav Glerup Hillerød GI
2. Alma H Jakobsen, Allerød
3. Simone Larsen, Hillerød GI
4. Viggo McCluskey Nielskov, Hillerød GI

Pulje 2
1. Filip Axel Dahlerup, Allerød
2. Albert Sonnenborg, Jægerspris
3. Elena Margarita Højbye Andersen, Hillerød GI
4. Niclas Aspholm, Jægerspris

Pulje 3
1. Alexander Christensen, Jægerspris
2. Rasmus Olesen, Allerød
3. Kasper Nygaard, Helsingør
4. Noah Jepsen, Helsingør
5. Gustav Max Clausen, Helsingør


Victor Skarby var også godt spillendePulje 4
1. Mike Lillelund, Jægerspris
2. Victor Skarby, Hillerød GI
3. Emil Thais Christesen, Hillerød GI
4. Victor Krebs, Helsingør
5. Kalle Kajus Andersen, Allerød


Emil Thais Christesen i kampPulje 5
1. Bastian Uth, Hillerød GI
2. Tinus Juul Larsen, Allerød
3. Valdemar Skak Rasmussen, Hillerød GI
4. Bertram Algreen Hyrdum, Hillerød GI
5. Sara Elisabeth Lhjungmann Pedersen, Hillerød GI


Bertram Algreen Hyrdum som kæmpede flot til trods for et blåt øjePulje 6
1. Magnus Jensen, Jægerspris
2. Tobias Henriksen, Hillerød GI
3. Laurits Nielsen, Helsingør
4. Marius Nichum, Helsingør
5. Anton Saarnak, Allerød
6. Samuel Augustesen, Hillerød GIPulje 2 med Elena Margarita Højbye Andersen

Pulje 4

Pulje 5 bl.a. med puljevinder Bastian Uth
Pulje 6
Resultaterne fra Pointstævnet kan ses på Bordtennisportalen HER.Resultatlister og Puljeinddeling til næste rundes Pointstævne vil blive opdateret på ØBTU's Pointstævneside HER.

Vi ser frem til at byde alle Pointstævnespillere velkommen til 2. Runde i Frederiksborgcentret 
SØNDAG DEN 25. NOVEMBER KL. 10 (mødetid senest 9.30)

Havde du ikke mulighed for at deltage i sæsonstarten er der ingen problemer i, at du alligevel deltager i et af sæsonens øvrige 5 stævner, du bedes blot tilmelde dig til koordinator Helle Brodersen så vi kan nå at oprette en spillerlicens til dig. Læs mere om dette og Pointstævner og datoer generelt i klubnyheden HER.

På Facebook kan du finde HGI Hillerød Bordtennisklub HER og FB-gruppen Pointstævner i ØBTU HER. Begge steder finder du også billeder m.v.AF: Palle Rasmussen / Louis de Voss.
.

Julelejr for ungdomsspillere i Hvidovre. 28.-30. december

7. nov. 2018, kl. 14.25


Hvidovre Bordtennis inviterer i samarbejde med Hillerød GI, Viby BTK og Silkeborg BTK til julelejr i Dansborghallen mellem jul og nytår. Lejren henvender sig til ungdomsspillere på ALLE niveauer lige fra begynder til elite. Man deles derfor op på mindre niveauopdelte træningshold.

Lejren er åben for alle ungdomsspillere, så du er også velkommen, selv om du ikke kommer fra en af arrangørklubberne.

Tid og sted
Fredag den 28. december - søndag den 30. december i Dansborg Hallen (Sollentuna Allé). Lejren foregår alle dage i tidsrummet klokken 9.30 - 16.30 (OBS: man er klar kl. 9.30).

Program for dagene
kl. 9.30 - 12.00 - Træning
kl. 12.15-12.45 - Frokost
kl. 13.00-14.00 - Hvile eller aktivitet
kl. 14.00-16.00 - Træning
kl. 16.30 - Tak for i dag

Trænere
Ola Lindberg (Hillerød), Simon Nykjær-Fischer (Viby), Michael Jørgensen (Silkeborg), Victor Lynge (Hvidovre) m.fl. Alt afhængigt af deltagerantal vil flere trænere blive sat på.

Pris
Det er muligt at tilmelde sig enkelte dage eller alle dagene:
Prisen for alle dage er 700,-. Enkeltdage koster 250,-/dag. Prisen er inkl. frokost.
Tilmelding foregår til hvidovrebordtennisklub@gmail.com. Der er 40 pladser pr. dag og tilmelding går derfor efter først-til-mølle-princippet.

Tilmelding er fast bindende når betaling er sket til: 
Reg nr. 1551
Konto: 2134012
Skriv "Julelejr + navn" i overførsel)
Mobilepay er også muligt på 98091 (Hvidovrestævnet)

Hygge-arrangement lørdag
Lørdag efter endt træning tager vi til World Cup Hallen i Rødovre, hvor vi spiller bowling og tager derefter på en nærliggende restaurant, hvor vi spiser sammen. Prisen er ca. 70-90 kr. pr. person, afhængigt af hvor mange vi bliver pr. bane. Tilmeld jer bowling og spisning i samme mail, som I tilmelder jer lejren.

Dominykas til tops i Holmegaard

4. nov. 2018, kl. 18.23

I weekenden afholdt Næstved Bordtennis 9. udgave af Frisør Hos Peter Open i Holmegaard, og 3 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere havde taget turen sydpå for at deltage.


Ud over Dominykas' præmiekuvert modtog han som alle øvrige deltager også en hårvoks i rejsestørrelse


Dominykas Samuolis, Mikkel Wilken og Torsten S Hansen deltog i weekendens stævne, og bedst gik det for Dominykas som spillede sig helt til tops i Yngre Drenge A. 

Dominykas vandt finalen 3-0 over Jacob Petersen som ellers havde hjemmebanefordelen. På sin vej havde han i semifinalen slået en af sine lokale konkurrenter, Daniel Luong Søemosegaard fra Allerød BTK. Dominykas prøvede også kræfter i den stærke seniorrække Herre Klasse 2 hvor han også besejrede en Næstved spiller, Brian Larsen, med sætcifrene 9/11, 11/9, 9/11, 12/10 og 11/8. Denne kamp blev en publikumsmagnet, så en vigtig sejr for Dominykas over en lidt for frustreret Næstved spiller - stærkt at holde hovedet koldt Dominykas!
Dominykas besejrede Allerød BTK's Daniel Luong Søremosegaard i semi i Yng DrATorsten spillede med i en alle-mod-alle pulje i Veteran 40 hvor det blev til en 5. plads.

Når man nu alligevel er sydpå kan man da ligeså godt nyde vand og varme, så lørdag aften fortsatte Dominykas til Lalandia for at nyde sejren.

Søndag var det så Mikkel Wilkens tur til at overtage Hillerøds faner. Mikkel deltog i Yngre Drenge B og Drenge C.
I Drenge C brillerede Mikkel i puljen med 3 x 3-0 og 1 x 3-1 sejre, og spillede sig dermed videre til kvartfinalen. Her stod han overfor Silas L Hansen (Amager BTK) som desværre blev hans overmand på dagen med 1-3 i sæt, men en flot 5. plads hos de ældre drenge til Mikkel. 
I Yngre Drenge B blev det til flere sejre i puljen som dog ikke var nok til avancement til cup-kampene.


Se alle resultater fra Hos Peter Open på Bordtennisportalen HER.HUSK at HGI Hillerød Bordtennisklub (Ola og Møller) inviterer alle klubbens spillere med på Klubtur til Odense om en måneds tid.
For at sikre fælles overnatningsplads er det vigtigt at du allerede nu tilmelder dig til denne Klubtur, læs mere om dette HER.
AF: Louis de Voss.

Mark til tops i Haldor Topsøe Cup

3. nov. 2018, kl. 17.16

I denne weekend afholdes Haldor Topsøe Cup som traditionelt igennem tiden har været et hyggeligt og velgennemført stævne med spisning, for mange af vore seniorer fra HGI Hillerød Bordtennisklub.


Mark Zebitz Larsen-Vinder Hr Kl 5 single-Haldor Topsøe Cup 2018 Herre klasse 5 single- nr 2 Nikolaj Wieczorek Roskilde- nr 3 Ulrich Gøhns EjbyI år, som indtil videre nok bliver sidste udgave af Haldor Topsøe Cup, var klubbens altid hjælpsomme altmuligmand Mark Zebitz Larsen, ene om at repræsentere Hillerøds faner. 

Til gengæld blev dette gjort i fornem stil med en sejr i Herre Klasse 5 og en kvartfinale i Herre Klasse 4.

Vi ønsker Mark stort tillykke med singlesejren, og din fine præmie.
Alle resultater fra Haldor Topsøe Cup vil blive offentliggjort HER.
Der kan ses mange flere billeder fra stævnet på Facebook HER.AF: Louis de Voss.

Klubtur til Odense for ALLE

31. okt. 2018, kl. 16.57

Ola Lindberg og Jesper Møller inviterer ALLE klubbens spillere med på alletiders KLUBTUR til Odense den 7. - 9. december. 
Turen er traditionen tro uden forældre, og det sociale mellem spillerne indbyrdes, og trænerne, samt spillernes personlige udvikling, vil på denne tur være i højsædet. 

Klubturen går som tidligere år med tog til det store OB Bordtennis Open 2018, og ALLE spillere, såvel unge som ældre, elite- og motionistspillere, er meget velkomne til at deltage.
Billedet ovenfor af en af OB's flotte pokaler er taget under sidste års klubtur hvor Dominykas Samuolis vandt Puslinge A, og også vor dengang helt nye klubtursdeltager Valdemar Høyer Pedersen brillerede med 3 podiepladser, heraf 2 på øverste trin. 


Der er igen i år i høj grad lagt op til en tur, hvor spillere og trænere rejser sammen, samt sover og spiser sammen, med de mange fordele dette giver socialt. 
Samtidig er der lagt op til udvikling af spillerne, idet det forventes at spillerne i høj grad selv tager ansvaret for deres deltagelse og spil. 
Dette sker bl.a. ved at spillerne selv står for fyldt drikkedunk, tidsplan for egne rækker, opvarmning til tiden, planlægge tidspunkter for personligt kostindtag, samt naturligvis at komme op på hesten igen efter evt. tabte kampe. 


Spillerne vil også under stævnet skulle coache og hjælpe hinanden, med de mange fordele dette indebærer.


Det er derfor vigtigt at klubtursdeltagerne er indstillet på, og kan se fordelene ved, denne personlige udvikling, som er så vigtig for at ende på toppen. Trænerteamets målsætning er bl.a. at få ungdomsspillere som kan fungere uafhængigt af forældre og spiller af egen drift, lyst og motivation. Samtidig er det væsentligt, at spillerne lærer at præstere uanset forhold som f.eks. dårlig søvn eller forberedelse. 

Ola og Møller er med på turen, og er ansvarlige for alle spillerne igennem hele weekenden. Møller er med spillerne på toget fra start til slut, og Ola deltager fra/til Hovedbanegården, og de er naturligvis klare til at hjælpe/rådgive/vejlede i de tilfælde det måtte være nødvendigt. 
Der er også erfaring for, at ældre og mere rutinerede klubtursdeltagere hjælper de "nye" på vej, så alle føler sig godt tilpasse under turen.
Vi har været så heldige igen at kunne overnatte ved cykelbanen, hvor der er senge og dyner og sengelinned.

Prisen for Klubturen er kr. 990,- per spiller, som indbetales via Klubmodulet senest d. 15. november

Vi har 27 pladser, hvor vi skal overnatte, og bliver alle pladser ikke besat af Hillerød-spillere, giver vi muligheden til andre klubber. Derfor er det vigtigt, at du tilmelder dig hurtigst muligt via Klubmodulet (se nedenfor).Prisen er inkl.:
 • 2 x overnatning ved cykelbanen (Højstrupvej 9, 5200 Odense V)


 • 1 x Sengelinned


 • 2 x Morgenmad/ frokost (man smører selv frokost til morgenmaden) (lør, søn)


 • 2 x Aftensmad (fre, lør)


 • 2 x Pladsbillet


 • 1 x Coachtillæg (betaling for coachenes transport og overnatning)


Ikke inkluderet:
 • Selve togbilletten som købes af spilleren selv (evt. brug af eget rejsekort).


 • Mad søndag aften er for egen regning.


 


Rejseplan:


7. december kl. 15:29 fra Hillerød (mødetid 15:15), møder Ola på hovedbanen kl. 16:22


Ankomst Odense 17:50.


 


9. december kl. fra Odense 19:51


Ankomst Hillerød 22:14Deadline for tilmelding: 15. november med betaling her via KLUBMODULET.Derudover bedes du selv tilmelde dig dine rækker via BORDTENNISPORTALEN hurtigst muligt, dog senest den 25. november. 
Spørg gerne din træner hvilke rækker der er aktuelle for dig.
Evt. andre spørsmål vedr. Klubturen kan rettes til en af undertegnede (kontaktoplysninger).

Vi glæder os til denne tur og håber på rigtig stor tilmelding.

Mange hilsner

Ola og Møller

P.S. Se også Excel ark med vore tilmeldte spillere og stævneinvitation (opdateres jævnligt).OPDATERET! U1-U2 & Ungdom Øvet -Tilmeld jer til Pointstævner NU

24. okt. 2018, kl. 18.51

NU OPDATERET MED NØJAGTIGE SPILLEDATOER! 
ØBTU - 
Østdanmarks Bordtennis Unions pointstævner er en serie på 6 lokale bordtennis stævner (runder) fordelt hen over sæsonen som vi opfordrer alle vore begyndere til at deltage i. 


Man kan ikke være for ny til at deltage, men det er vigtigt at DU tilmelder dig lige nu, hvis du vil deltage i en eller flere af sæsonens runder i Kreds 1.


Pointstævnerne henvender sig til nye og uøvede ungdomsspillere, som herigennem får en mulighed for at komme ud og prøve kræfter med spillere på samme niveau fra andre klubber.
Så godt som alle vore nybegyndere kan derfor tilmelde sig, se uddybning af de få tilmeldingsregler nedenfor.Der spilles efter et system hvor spillerne hele tiden vil blive reguleret op og ned, så de spiller mod andre på deres eget niveau. 


Ved første runde inddeles spillerne efter spillestyrke i puljer á 5-7 spillere. Der spilles alle mod alle i puljerne, og efter hver runde rykker nr. 1 og 2 en pulje op, og nr. sidst og næstsidst rykker en pulje ned til næste runde. Der er små præmiepokaler til vinderne fra hver pulje ved hvert stævne. 


Der afvikles 3 runder før jul og 3 runder efter jul. Stævnerne afvikles: 


1: Lø.10/11 kl.10.00 Lillerødhallerne, hal 4, Allerød

2: Sø.25/11 kl.10.00 Frederiksborgcentret, Hillerød

3: Sø.09/12 kl.10.00 Kignæshallen, Jægerspris

4: Lø.26/01 kl.10.00 Familiecentret Løvdal, Helsingør

5: Lø.23/02 kl.10.00 Lillerødhallerne, Hal 4, Allerød

6: Lø.09/03 kl.10.00 Frederiksborgcentret, Hillerød

Programmet for de samlede Pointstævner kan ses hos Østdanmarks Bordtennis Union (ØBTU) HER. Evt. ændringer vil  blive annonceret HER på HGI’s hjemmeside, samt på vores Facebookside HER (Like meget gerne FB-siden hvor der altid er aktuelle nyheder fra klubben). 


Pris: Som HGI spiller er det GRATIS at deltage, når du har indbetalt kontingent. VIGTIGT: Sørg for altid at møde en halv time før starttidspunktet, og meld jer til hos stævneledelsen med det samme. 


Sportstøj og indendørs sko er påkrævet og der må ikke spilles i hvide T-shirts og helst heller ikke hvide shorts. 


Man behøver ikke at deltage hver gang. Desuden gælder det at hvis en klub får nye spillere i løbet af turneringen, kan disse straks spille med. Nye spillere indsættes, hvor disse efter skøn styrkemæssigt hører hjemme. 


Når stævnerne kommer i gang kan man følge med i resultaterne på ØBTU’s hjemmeside.Pointstævnerne afsluttes med et finalestævne, som afvikles i Valbyhallen i weekenden 30.-31. marts 2019. Betaling og tilmelding til dette finalestævne i ØBTU's Superweekend er separat, og foretages af spilleren selv via Bordtennisportalen


Forældrene opfordres til at ringe sammen inden runderne, og gerne koordinere kørslen. Kontaktpersonen vil sørge for at sende beskeder ud via Holdsport, og stå for afholdelsen i HGI Hillerød Bordtennisklub. HGI vil endvidere sørge for at en træner tager med ud til så mange pointstævner som muligt. 

Hvem kan deltage:

Pointstævnerne er kun åbne for drenge-, yngre drenge- og puslingespillere, alle kvindelige ungdomsspillere samt nye herre juniorspillere (se aldersinddelingsskema HER).
Faste spillere på turneringshold kan ikke samtidig deltage i pointstævnerne (dette gælder dog ikke for
puslingespillere).
Se evt. turneringsreglementets § 26 omkring reglerne for deltagelse i pointstævnerne. Jeres kontaktperson i HGI som spillerne bedes tilmeldt til er: 


Helle Brodersen, Mobil 61661209, e-mail: Helle@3450.dk 


I bedes ved tilmelding angive følgende oplysninger: 


Spiller Navn  Adresse 


Telefon 


Født dd-mm-yyyy 


E-mail 
Tilmelding til Helle hurtigst muligt, da det er vigtigt at Helle kan sikre, at alle spillere har den nødvendige licens


Der er som nævnt ingen egenbetaling for sæsonens 6 runder idet startpengene på 50 -75 kr. betales af klubben som en del af dit klubkontingent, hvorfor du bedes have indbetalt dette inden tilmelding. 

AF: Helle Brodersen / Louis de Voss.

7 HGI'ere er udtaget direkte til Top12 i Ribe - flere kan komme med via Kval Top12

23. okt. 2018, kl. 08.21


Dansk Bordtennis Unions Eliteudvalg har forhåndsudtaget i alt 48 spillere i de seks rækker til ungdoms Top 12, som i denne sæson afvikles den 26.- 27. januar 2019 i Ribe. Heriblandt er 7 HGI-spillere:

HERRE JUNIOR
- Daniel Simonsen

PIGE
- Rebecca MejerDRENGE
- Alexander Sønderby Hansen
- William Falkenstjerne Beck
- Carl Carstensen Køngerskov

YNGRE DRENGE
- Domynikas Samuolis
- Albert Wolfsberg

Desuden er Laura Schyberg udtaget som 1. reserve og Alexander Mejer som 2. reserve i henholdsvis Dame U21/Junior og Drenge.


Carl Køngerskov Carstensen, har i drenge-rækken fået dispensation for de minimum otte spillede kampe grundet en skade og Laura Schyberg, har fået dispensation til at spille i en ældre alderskategori.

Tillykke til de som allerede er udtaget :)
Flere spille kan få mulighed for at kvalificere sig via Kval Top12 i Ejby den 24. og 25. november 2018. 

Læs eventuelt mere om udtagelse, tilmelding og turneringskoncept på https://dbtu.dk/nyheder/48-spi...ETTU Cup: 1 sejr var ikke nok

21. okt. 2018, kl. 12.35


I den netop overståede ETTU-Cup samling i Spanien formåede Pia Toelhøj, Chen Yan og Mie Skov  at trække spændingen helt til søndag formiddag, men det endte med et 1-3 nederlag til italienske Tennistavolo Norbello og et exit fra dette års ETTU Cup eventyr.

Lørdag aften var der ellers positive meldinger fra byen Irun  i baskerlandet tæt på grænsen til Frankrig. Vores 3 bat-ladies hev en sejr hjem over TT Dinez fra Belgien, og kunne med en sejr søndag formiddag over italienerne have sikret sig avancement på gruppens 2.plads, men sådan gik det ikke.

Puljens værter fra klubben klubben Leka Enea Tenis de Mesa gik ubesejret gennem weekendens kampe og er dermed også videre til 3. runde.

Vi glæder os til at få pigerne hjem til Hillerød og høre om deres oplevelser på turen, og vi glæder os over den støtte som holdet har fået undervejs i ETTU-Cup deltaglsen. Både fra virksomheder og private sponsorer, samt de mange der var med til at heppe pigerne videre fra 1. runde på hjemmebanen i slutningen af september.

Nu gælder det om at fortsætte de gode takter i den hjemlige elitedivision, hvor holdet ligger på førstepladsen efter de 2 første samlinger.

Lidt om efterårslejren i Hillerød

19. okt. 2018, kl. 19.30Efter en veloverstået tur til Århus blev det endelig uge 42, og dette kunne kun betyde én ting: efterårslejr i Hillerød.

Fra tirsdag til torsdag var 18 ambitiøse spillere samlet for at bruge deres ferie på at udvikle sig indenfor den sport, som vi alle elsker. Når jeg nu ser tilbage på tre veloverståede dage, så håber jeg, at der har været rig mulighed for netop dette.

Temaet for lejren var benarbejde  - små såvel som lange forflytninger, og herudover kørte vi mere fysisk træning for navnlig ben og ryg, end spillerne lader til at være vant til. Dette resulterede i en hård fysisk cocktail, og jeg tror, at der er en del spillere, der sidder med ømme ben i dag. 
Hvad har vi så haft fokus på? Hvad har spillerne lært? Specielt tre ting vil jeg nævne her.


1) Man får hvad man giver.
Dette gælder alle aspekter af sporten (og livet). Giver man sig maksimalt hver træning, tænker man over de rettelser man får, tager man frivilligt ned en lørdag morgen og servetræner m., så skal man nok udvikle sig – det tør jeg garantere. Er man derimod sløv til træning, ukoncentreret og ukritisk overfor egne fejl, så bliver det en langsommelig proces at udvikle sig og blive en god bordtennisspiller.

2) Mere fysisk træning!
Ønsker man at blive god til bordtennis, så kræver det, at man giver sig selv forudsætningerne herfor. En af disse er, at man har en stærk og balanceret krop bag sig i sine slag, som kan stå imod, kan blive nede og kan bevæge sig eksplosivt til og fra vanskelige positioner. Alt er givende. 15 minutter sidst i træningen eller fysisk træning på eget initiativ en søndag – det hele tæller.

3) Tag initiativ selv!
Det er okay, at ønske mere fra sin klubtræner. Det er okay at minde sin træner om, at der ikke er blevet kørt fysisk træning i et par uger. Endvidere savner jeg mere initiativ fra spillerne selv – det behøver ikke altid være træneren, der tager initiativet til at arbejde med specifikke ting. Spilleren må hellere end gerne være nysgerrig/interesseret i eget spil og udviklingen heraf.
I sidste ende er det spilleren, der skal drive værket, og det er dér kærligheden til sporten skal komme fra – ikke træneren eller øvrige. Hermed en opfordring. 

Afslutningsvis vil Valeria og jeg takke af for denne gang, og vi ser frem til at se alle til lejr i Hillerød en anden gang. Fortsat god ferie.

Deltagere på lejren • Kristoffer Rasmussen, Hillerød GI 

 • Villads Jungersen, Hillerød GI

 • Daniel Luong Søemosegård, Allerød BTK

 • Lucas Buch, Virum BTK

 • Alexander Mejer, Hillerød GI

 • David, Virum BTK

 • Albert Wolfsberg, Hillerød GI

 • Oliver Skouboe Berntsen, Hvidovre Bordtennis

 • Sofus K. Andreasen, Virum BTK

 • Valdemar Høyer Pedersen, Hillerød GI

 • Christian Hyrdum, Hillerød GI

 • Emil Langsig, Hvidovre Bordtennis

 • Jonas Davidsen, Hvidovre Bordtennis

 • Kasper Bronnee Møller, Virum BTK

 • Isak Antoni Karman, Amager

 • Felipe Matarese, Hillerød GI

 • Sigrid Marie Skou Eriksen, Roskilde BTK 61

 • Filip Axel Dahlerup, Allerød BTK

 • Wiliam Warming, Virum BTK


Trænere på lejren: • Valeria Petrova

 • Nicolai de VossAf Nicolai de VossSlutspurt sikrede klubpokal i Aarhus Open

15. okt. 2018, kl. 19.38

Både Viby og Silkeborg stillede op med næsten dobbelt så mange spillere som Hillerød, og med deres mange gode spillere, lå de to førstnævnte klubber klart forrest hele weekenden, i opløbet til at tage klubpokalen med hjem fra Aarhus Open.
De sidste to rækker om søndagen, U21 og Drenge Elite, vendte dog op og ned på billedet.
Daniel Simonsen, Martin Buch Andersen, William F. Beck og Alexander Sønderby Hansen satte ind med en fornem slutspurt, hvorefter deres 4 finalepladser sikrede, at klubpokalen endnu engang kunne vende med tilbage til Hillerød! William F. Becks sejr over Viktor Oksfeldt i semifinalen var afgørende i slutspurten. Viktor havde netop vundet herreklasse 1 med uventede og flotte sejre over blandt andre Emil Friis, Matias Larsen og Anton Christopher Jensen i finalen, så han var i den grad kampklar. Men netop i drenge semifinalen trak William det længste strå. Efter at have været bagud 2-0 i sæt og 8-5 i 3. sæt, skruede William bissen på og vandt flot i femte sæt med 11-4. Med denne sejr endte William således i finalen hvor Alexander ventede. Finalen mellem de to drenge, som i sagens natur kender hinandens spil ud og ind, endte med en 3-1 sejr til Alexander, som dermed indtog det øverste trin på podiet.
Alexander A Mejer nåede i denne række 1/8 finalen.


I den fornemme U21 Eliterække stod Martin Buch Andersen og Daniel Simonsen overfor hinanden, og her kunne Daniel sikre sig en dobbeltsejr, idet han også tidligere havde vundet Junior Elite - suverænt af Daniel.Som så ofte før var HGI Hillerød Bordtennisklub dermed med til at lukke og slukke efter et altid hyggeligt Aarhus Open. De to finalekampe blev således spillet som de sidste i hallen, og da det var lutter Hillerød spillere, kunne tilskuere og godtfolk ikke heppe, hvorfor der var en stille og meget koncentreret stemning i hallen. 


Inden de afgørende finaler havde der weekenden over været masser af resultater af vore Hillerød spillere, som alle bidrog til, at vi i den sidste ende kunne løfte pokalen. Klubpokalen blev således sikret ved en fantastisk indsats af alle, fra vore yngste breddespillere til ældste elitespillere, for ikke at glemme vores fremragende coachteam, Ola Lindberg, Nicolai de Voss og Jesper Møller.
For at en klubtur i den grad skal kunne lykkes, ligger der timers planlægningsarbejde i månederne op til, som vi gerne vil takke Lotte Beck m.fl. for. 


Under turen ville spillerne heller ikke have kunne præstere på samme niveau uden den store forældreopbakning til kørsel, sund madlavning. og i det hele taget opbakkende service, samt uden sidestykke, Esters lækre hjemmebagte chokoladekage.
Tusind tak til ALLE jer forældre som organiserede og deltog i dette, heriblandt Jeanette, som altid sikrer den sunde frokost i hallen, Palle som stod for 'mini' frikadeller, og Jacob Hyrdum som leverede super lækre pastasalater.


Og til jer der ikke var med i år, og sidder misundelige tilbage, så glæd jer over at denne traditionelle klubtur gentages i 2019, og at der allerede i december arrangeres en tur til Odense Open.

GULD Alexander Sønderby Hansen (Drenge Elite) 
Laura Schyberg (Dame Junior Elite) 
Daniel Simonsen (Junior Elite + U21 Elite) 

Marcus A Jensen (Puslinge B) 
Christian Hyrdum (Junior C) 


SØLV


Dominykas Samuolis (Yng Dr Elite) 

William F Beck (Drenge Elite) 

Martin Buch Andersen (U21 Elite) 

Valdemar Høyer Pedersen (Yng Dr C) 

Daniel Mejer (Åben Række)

BRONZEDominykas Samuolis (U21 B) 

Daniel Simonsen (Hr Elite) 
Laura Schyberg (Dame Elite) 

Rebecca Mejer (Dame Junior B) 


I de yngstes eliterække deltog Dominykas i Yngre Dr Elite, og spillede sig ubesværet i finalen, men måtte desværre her se sig slået af Johannes Grønborg (Viby). Albert Wolfsberg nåede her 1/8 finalen og Valdemar H Pedersen 1/16 finalen i den svære række. Til gengæld nåede Valdemar finalen i Yng Dr C hvor det blev til et tæt 5.sæts nederlag til Niviaq S Knudsen (K-1933). I Drenge C nåede Valdemar kvartfinalen.
Dominykas vandt også flot bronze i U21 B efter specielt i 1/16 finalen at have været presset helt ud til sejr 14-12 i femte sæt. Kristoffer Rasmussen nåede her 1/8 finalen.


I Pige eliterækkens kvartfinale pressede Rebecca Mejer svenske Moa Andersson til det yderste, men tabte desværre 11-13 i femte sæt efter flot fight. Rebecca vandt til gengæld flot bronze i Dame Junior B efter i semifinalen, at have presset den senere vinder af rækken, Malene D Hansen (Viby) ud i fem sæt.I Junior Eliterækken havde vi flere deltagere. Daniel vandt rækken efter et 5. sæts opgør mod Simon Larsen (Silkeborg) hvor Daniel overbevisende viser sig stærkest til sidst. Alexander Sønderby Hansen når her kvartfinalen, og William Beck og Kristoffer Rasmussen 1/16 finalerne.I Herre Elite blev overmanden, den senere vinder af rækken Shan Meng, både for Daniel og for Martin Buch Andersen, som nåede henholdsvis semi- og kvartfinalen. Flotte præstationer af vore to unge spillere. Marius Dam nåede her 1/16 finalen, mens han i Herre Kl 1 nåede kvartfinalen, hvor også unge Alexander Sønderby og ‘lidt ældre’ Mathias Jensen deltog, og nåede 1/16 finalerne.I Dame U21 Elite nåede unge Laura Schyberg desværre ikke videre fra kvartfinalen, hvor hun mødte den senere vinder af rækken, 2 år ældre Jocefina D Haagensen (Hvidovre). Til gengæld besejrede Laura Jocefina i Dame Elites kvartfinale hvorefter hun her blev stoppet af den senere vinder af Dame Elite, Pernille Agerholm (Viby) 1-3, og vandt stærkt Dame Junior Elite over Sally Maribo (Viby). Flotte præstationer af unge Laura.

Herre Kl 2 blev ikke den sædvanlige succesrække som tidligere for Hillerød idet Jesper Larsen, William, Alexander S H, Alexander Mejer og Lars-Henrik Bjørnbak her blev standset i første cup-kamp, efter at alle var lykkedes med at spille sig videre fra puljerne. Desværre måtte Lars-Henrik sande at han havde feber, hvorfor stævnet desværre endte her for ham. Vi håber at du er ovenpå igen LH.
Palle Rasmussen var også i kamp i Herre Kl 4 og 5, men nåede trods sejre ikke videre fra puljen her.Marcus A jensen brillerede endnu engang i Puslinge B og vandt rækken efter i finalen at have mødt Mads Villefrance Thomsen fra Viby, og afsluttet 4. sæt med 14-12 til ejer 3-1.
Til trods for at Daniel Mejer næsten ikke får trænet i øjeblikket pga skolen, spillede han alligevel en sen Åben række 2 lørdag, og nåede flot finalen, som han desværre tabte. Christian Hyrdum nåede kvartfinalen i Åben Rækker 3 hvor det endte med et knebent nederlag 13-15 i femte sæt.
Til gengæld vandt Christian Hyrdum stærkt Junior C efter i finalen at have besejret tyske Nick Gutzeit, og nåede  også 1/8 finalen i Drenge B. I Junior C nåede Villads Jungersen også flot kvartfinalen mens både han og Christian spillede sig til 1/8 finalerne i Junior B.

Tak til alle jer der har leveret billeder og kommentarer til stævnets Facebooktråde.
Alle resultater fra Aarhus Open kan ses HER.

Som nævnt ovenfor er vores næste Klubtur i weekenden 7. - 9. december hvor vi skal til Odense. Du kan få et smugkig på stævneinvitationen på vores Stævneside og HER. Invitationen til klubtur/overnatning mv. lægges op her på hjemmesiden inden længe.
AF: Lotte Beck og Louis de Voss.

Førsteholds-herrerne er stadig uden point

19. okt. 2018, kl. 12.57


Vores hold i Stigadivisionen var i weekenden på jagt efter point. Kigger man i tabellen, skal man nemlig lede nederst for at finde herreholdet, der i denne sæson nok må se i øjnene, at det handler mere om overlevelse end om slutspil.

Lørdag var det unge hold på udebane mod Roskilde, hvor Michael Maze, Allan Bentsen og de øvrige forsvarende danske mestre ikke havde tænkt sig at lukke Hillerød ind i varmen. Den der kom tættest på, at vinde en kamp, var Hillerøds debutant Mohammed Abdulhossein, der stammer fra Quatar, men til dagligt træner i Danmark.Mohammed formåede at presse Roskilde Allan Bentsen ud i femte og afgørende sæt, inden den danske superveteran lukkede af og sikrede Roskilde en samlet 5-0 sejr.

Søndag spillede holdet på hjemmebanen i FrederiksborgCentret, hvor Virum blandt andet spillede med landsholdsreserven Mikkel Hindersson og tidligere danmarksmester Christian Kongsgaard.  

Hillerøds Daniel Simonsen blev kampens spiler, da han overraskende gjorde rent bord mod Christian Kongsgaard. Med masser af underholdende dueller vandt Daniel med 3-0. 
Til gengæld var der ikke nogen Hillerød-sejre i de øvrige kampe, og Virum kunne tage fra FrederiksborgCentret med en 5-1 sejr, og de er således fortsat ubesejrede i Stigadivisionen i år.

Jagten på point fortsætter den 10. november. Den dag kommer Brønderslev Bordtennis på besøg i FrederiksborgCentret.


Damerne vandt i Roskilde

Vores bordtennisdamer, der i forrige weekend kvalificerede sig til 2. runde af den europæiske ETTU CUP, var i denne weekend i Roskilde for at møde 3 hold damernes Elitedivision. Det blev til 3 sejre over Roskilde,  Ballerup og Hvidovre.
Undervejs blev det til debut for den bare 13-årige Laura Schyberg, der med 2 sejre i sine 4 singlekampe viste at hendes bordtennisspil allerede har niveau til landets bedste række.Dameholdet har efter 5 runder lagt sig på elitedivisionens førsteplads.Den europæiske bordtennis union ETTU trak i onsdags lod til 2. runde af ETTU CUP, og Hillerøds damehold kom i pulje med Leka Enea (SPA), Dinez (BEL) og Norbello (ITA). De 4 hold spiller alle-mod-alle i den spanske by San Sebastian den 20. og 21. oktober.


Invitation til 4. runde af Hillerød FredagsGrandprix er klar

9. okt. 2018, kl. 18.53


Fredag den 16. november inviterer vi igen til Hillerød FredagsGrandprix - et åbent stævne for seniorspillere.


Du kan hente invitationen og læse meget mere om stævnet her.

Egedal Cup gav podieplaceringer og god kamptræning

8. okt. 2018, kl. 13.32


I weekenden har 8 af HGI Hillerød Bordtennisklubs spillere været i kamp i Ølstykkes Egedal Cup, og for nogle af vore deltagere var det deres aller første stævne, og dermed rigtige kamperfaring. 


Marcus Ahrenholt Jensen - HGI Hillerød Bordtennisklub - 2018
Bedst gik det for vor unge stævnevandte Marcus A Jensen, søn af ungdomstræner Mathias Jensen, som i sin alle mod alle pulje i Drenge C desværre måtte se sig slået af bl.a. hjemmebanefavoritten Mikolaj Weglewski.
Marcus kunne dog indtage podiet som en flot 2’er pga hans fine resultater i de øvrige puljekampe - tillykke Marcus.I Yngre Drenge 2 blev der spillet ren finale hvor Marcus A Jensen måtte strække bat i femte sæt til sin overmand Snorre K Nielsen (Amager).
Marcus var også med i Yngre Drenge B hvor han spillede sig videre i semifinalen fra puljen, men desværre her måtte kæmpe forgæves mod den senere vinder af rækken, svenske Benjamin Gustafsson (Esløv). Valdemar H Pedersen deltog også i rækken, og pressede bl.a. stærkt Marcus ud i fem sæt inden kampen blev afgjort i Marcus’ favør.Også Mikkel Wilken måtte ud i femte sæt i Junior 4 rækken hvor han fornemt havde presset 5 år ældre Oskar S Jakobsen (Team Egedal). Til gengæld spillede Mikkel sig flot og sikkert videre fra puljen i Junior D rækken med 3 sejre, hvorefter endestationen desværre blev semifinalen hvor Mikkel stod overfor den senere vinder af rækken, stærke Isak Söderberg, fra vores svenske venskabsklub Skurup. Det blev herved til en flot 3. plads - stort tillykke til Mikkel.For vore helt nye stævnedeltagere var målet blot at få kamperfaring og evt vinde nogle sæt og evt nogle kampe. Sidstnævnte lykkedes i høj grad af Victor Skarby som bl.a. i Puslinge D vandt hele 5 kampe i alle mod alle puljen, stærk præstation.


Emil Thais Christesen fik presset modstanderne ud i både fjerde og femte sæt, men måtte se sig overvundet, men vi er sikre på at Emil med kamperfaringen, som også kom fra hans deltagelse i Yngre Drenge D,  kommer stærkt igen når Pointstævnerne starter om en måneds tid.Også Bastian Uth pressede flot sine modstandere og vandt to kampe i Puslinge D.Christian Hyrdum var tilbage på kampscenen i den svære Drenge B række, men måtte desværre trække sig efter få kampe.Peder Nikolaisen viste også gode mentale takter idet han hele to gange hev kampen hjem i femte sæt bl.a. mod Carl Ulslev Degn som til trods for hjemmebanefordelen flot blev besejret 14-12 i femte sæt.
Marcus Ahrenholt Jensen, Sølv i Drenge CMarcus Ahrenholt Jensen - Sølv i Egedal Cup 2018 - Drenge C


Alt i alt en Egedal Cup med masser af gode kampe, og vigtige kamperfaringer, for vore Hillerød spillere. Det var også dejligt at se at der var flere af vore spillere som benyttede sig af Drive-In muligheden, og tilmeldte sig rækker på dagen.

Se alle resultater fra Egedal Cup HER.


En stor tak til alle jer der havde lyst til at få prøvet jer selv af i kampsituationer, vi glæder os rigtigt meget til at se jer i kamp igen allerede om en måneds tid, når første runde af Pointstævnerne i Kreds 1 afholdes.Indtil den endelige rundedato offentliggøres inden længe, kan du læse mere om Pointstævnerne på hjemmesiden HER.
Af Louis de Voss.

Video: Se eller gense herrernes kamp mod Virum BTK

7. okt. 2018, kl. 18.34


Søndag eftermiddag mødte vores førsteholds-herrer Virum BTK i Stigadivisionen

Du kan se eller gense bordtenniskampen her:

Holdopstilling for Hillerød GI Bordtennis

- Mohammed Abdulhossein
- Oliver Petersen
- Daniel Simonsen
- Marius Dam


Holdopstiling for Virum BTK
- Mikkel Hindersson
- Mikkel Emborg
- Christian Kongsgaard
- Henrik Vendelbo

Bordtennisforældre blev klædt godt på

4. okt. 2018, kl. 20.40


Der var god stemning, og masser af spørgelyst fra de fremmødte forældre, mens de blev klædt på med masser af viden til at håndtere deres børns bordtennissport. 

 
Onsdag aften var en masse forældre, spillere og bedsteforældre mødt frem til Ungdomsudvalgets forældremøde for U1, U2 og Ungdom Øvet holdene. 
 
Mødeleder, og Pointstævneansvarlig, Helle Brodersen bidrog med vigtig viden om vores dejlige klub hvor hun bl.a. fortalte lidt om klubbens historie, samt dens store bredde fra yngste nybegynder til seniorelitespillere – i vores klub er der plads til alles udvikling. 
 
I meget korte træk: 
 
Pointstævner (Helle) 
 
Alle nye og nyere spillere opfordres til at deltage i ét eller flere af sæsonens Pointstævner som starter op nu i weekenden 10. - 11. november. 
Der vil blive oprettet et “Pointstævnehold” med alle interesserede, som derved vil kunne modtage vigtige beskeder og påmindelser via Holdsportprofilen/APP’en. 
Det er derfor vigtigt med en tilbagemelding på, om den enkelte spiller ønsker at deltage, så klubben kan sikre at der er indløst licens til at spille. 
Læs mere om Pointstævnerne HER. 
 
Øvrige stævnemuligheder (Louis) 
 
Ud over Pointstævnerne er der mulighed for at få spillet kampe i en række stævner, og også for at deltage i sociale klubture til hyggelige stævner. 
 
Eksempler på stævner kunne være Egedal Cup i den kommende weekend hvor flere af klubbens nybegyndere er tilmeldt, ØM Ungdom i starten af januar, klubture til Triton/Odense og DGI Landsmesterskaberne i Vejen. Se alle sæsonens relevante stævner HER. 
 


Brug af spillerfotos i klubregi 
 
Da vi i forbindelse med Pointstævner og andre stævner laver en Facebooktråd, i hvilken vi opfordrer jer som forældre til at lægge billeder og sjove kommentarer op, vil vi bede om jeres tilladelse til at benytte disse billeder af jeres børn. Børnene elsker at finde sig selv på hjemmesiden, hvorfor et billede fra f.eks. en præmieoverrækkelse kan være guld værd. 
Tag meget gerne billeder tæt på og i bredformat og høj opløsning, så beskærer vi dem selv inden de lægges op. 
 
Tilladelsen gives via dine profilindstillinger på Holdsport profilen. Du krydser af i "Klubben må bruge billeder af mig i sin markedsføring" på din profil på Holdsport. Fik du det ikke gjort ved oprettelsen af profilen kan du gå ind på holdsport under din (spillerens) profil, vælge "Ændre dine personlige oplysninger, og herunder skrive "JA" i "Klubben må bruge billeder af mig i sin markedsføring".
På forhånd tak, vi glæder os til at bruge jeres fine billeder.
 
 
Rating point 
 
Det blev pointeret at det er vigtigt overfor børnene at signalere at ratingpoint i sig selv ikke er interessante, og at de kun skal benyttes til at indplacere spillerne i relevante stævnerækker.  
Ratingpoint i f m stævnetilmelding m.m. kan du læse mere om nederst på Stævnesiden HER. 
 
 
Økonomi - Klubben bygger på frivilligt arbejde (Mark) 
 
Uden hjælp fra spillere og forældre til f.eks. at afvikle Kegleturneringer m.v. vil klubben ikke kunne opretholde vores høje aktivitetsniveau og professionelle træning.  
 
Derfor er det meget vigtigt at alle bidrager det I kan, blot en 2-3 timers vagt som man selv vælger engang imellem er en stor hjælp. 
 
Frivillige opgaver udbydes via Smartplan, og vi glæder os meget til at høre fra dig efterhånden som der opstår nye opgaver. Der linkes til Smartplan fra forsiden af vores hjemmeside HER. 
 
Hvis vi er så heldige at du selv, eller nogle i dit netværk vil være interesseret i at støtte en dynamisk klub håber Sponsorudvalget at høre fra dig – Se kontaktpersoner HER. 
 
 
Bordtennisudstyr/Klubtøj (Palle) 
 
Undlad at købe et startbat i en sportsforretning idet de oftest er uanvendelige til nybegyndere hvilket vil medvirke til, at du aldrig lærer en korrekt teknik. Du kan købe et specialudviklet startbat til en rigtig god pris gennem klubben, og øvrigt bordtennisudstyr kan bl.a. købes via BTEX.DK. 
 
Du bør i alle kampsituationer optræde i vores røde klubtrøje som ud over battet er den vigtigste investering. Husk også hvis du benytter andre træningstrøjer mellem kampene, at skifte til klubtrøjen hvis du har spillet dig på præmiepodiet. 
 
Læs mere om køb af klubtøj m.m. HER. 
 
 
Orienter dig (Louis) 
 
På klubbens hjemmeside HER finder du langt det meste information, og du kan finde svar på så godt som alt. Bliver du alligevel i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte et af Ungdomsudvalgets medlemmer HER. 
 
Det er også på klubbens hjemmeside (og på Holdsport), at du finder klubbens forskellige kalendere med info om hvad der sker hvornår og f.ex. info om ændringer/aflysninger i træninger. 
 
Her & Nu info får du via Holdsport, eller vores Facebookside HER, som altid opdateres med seneste nyt. Facebooksiden behøver du ikke at have en FB profil for at se, men du kan selvfølgelig kommentere m.v. på opslagene hvis du har en.  
 
HGI Hillerød Bordtennisklub er bl.a. også på Twitter,  Instagram og YouTube. 
 
 
Ungdomsudvalg søger nye forældre
 
Klubben ønsker at udvide Ungdomsudvalget med en forælder til en forholdsvis ny spiller. 
Er du interesseret i at blive en del af vores team som bl.a. står for sociale arrangementer, klubture m.v. vil vi glæde os til at modtage din henvendelse til én af udvalgets medlemmer som kan ses HER. 
 
Pointstævneansvarlig Helle Brodersen, Træner Palle Rasmussen, Aktivitetsudvalg og Administrator Mark Zebitz, samt Stævneansvarlig Louis de Voss siger tusind tak til alle de fremmødte, som brugte en times tid en onsdag aften på at blive informeret om klubben og børnenes sport. 
 
AF: Louis de Voss. 

Nu kan du købe det nye HGI spilletøj

2. okt. 2018, kl. 22.49


Måske har du allerede set vores førstehold spille i vores nye smarte kollektion af HGI Bordtennistøj, som består af et spilletrøje, shorts, trænings t-shirt og en tracksuit.

Sådan bestiller du HGI-tøj
Du kan bestille tøjet direkte hos BTEX ved at sende en mail til info@btex.dk eller ringe til 86142911. Husk at fortælle, at din henvendelse drejer sig om HGI-klubtøj, så ved de nemlig præcis hvilke modeller det drejer sig om.

Modeller og priser
Herunder kan du se kollektionens modeller, og hvad de koster inklusiv tryk med HGI-logo og dit navn.
STIGA polo, inkl. navn, HGI-logo og BTEX-logo
Kr. 300,-STIGA Shorts
Kr. 225,-


STIGA Tracksuit inkl. navn og HGI-logo (god at have på i pauserne ved stævner og holdkampe)
Kr. 625,-
STIGA t-shirt inkl. navn og HGI-logo
Kr. 245,-


U1, U2 og UØ - Forældremøde og Stævnetilmelding 3/10

2. okt. 2018, kl. 19.50

Husk venligst at Spillerudvalg Ungdom i morgen onsdag afholder forældremøde for U1, U2 og Ungdom Øvet holdenes drenge- og pigeforældre, hvor vi på en uformel måde vil orientere jer om løst og fast omkring jeres barns bordtennissport.
I vil her få lejlighed til at få svar på evt. spørgsmål og også efter mødet at kunne få hjælp til at tilmelde jeres barn til et rigtigt godt nybegynderstævne som afholdes i Ølstykke nu i weekenden.
Vi håber meget at I vil benytte denne mulighed for at blive klogere på børnenes muligheder i bordtennissporten, og til måske at få spillerne tilmeldt til deres aller første stævne.

Mødet afholdes:ONSDAG den 3. oktober 2018 kl. 17.30 – ca. 18.30 i Frederiksborgcentrets Lokale 2.Tilmelding er ikke nødvendig, du møder blot frem (du må dog meget gerne uforpligtende trykke "Deltager" på vores Facebookevent så vi har en idé om mødelokalets størrelse).


Mødet er for forældre til nyere spillere på U1 og U2 samt forældre til spillerne på Ungdom Øvet tirsdag/torsdag, men ALLE er velkomne, og spillerne er naturligvis også velkomne til at deltage sammen med forældre.


FORELØBIG DAGSORDEN


1. VELKOMST/PRÆSENTATIONSRUNDE

2. HVORFOR FORÆLDREMØDE? 

3. FORSKELLIGT - Velkomst-/opstarts- information 

4. RELEVANTE LINKS (Stævnetilmelding, Facebook, DBTU mv) 

5. TRÆNERNES INFO (bat mm) 

6. EVT. (bl.a. Kegleturnering, Holdsport/Hjemmeside) 

7. SPØRGSMÅL Vi sørger for lidt kaffe og småkager, og håber at se rigtig mange af Jer. Umiddelbart efter forældremødet vil der være mulighed for at stille mere specifikke spillerrelaterede spørgsmål og få tilmeldt netop jeres barn til Egedal Cup som du kan se invitationen til HER.


Se velkomst-/opstarts- information HERVi glæder os til at se dig i morgen kl 17.30.
Helle, Palle og Louis.P.S. Du kan altid finde opdateret info på vores hjemmeside HGIBORDTENNIS.DK samt på vores FACEBOOKSIDE (du behøver IKKE at have en Facebook konto for at se den).

Vi skal til Spanien i 2. runde af ETTU CUP

2. okt. 2018, kl. 13.34Med 2 sejre og 1 nederlag i den forgangne weekends ETTU CUP kampe på hjemmebanen i FrederiksborgCentret, er vi videre til næste runde den 20. og 21. oktober.

ETTU har netop trukket lod og meddelt os, at vi skal spille i Gruppe B, som afvikles med bordtennisklubben Leka Enea Tenis de Mesa (ESP) som værter. Klubben hører hjemme 10 km øst for San Sebastian.

De øvrige klubber i puljen er TT Dinez (BEL) ogA.S.D. Tennistavolo Norbello (ITA).

Kampprogrammet for ETTU CUP samlingen er:

Lørdag 20. oktober kl. 14: Leka Enea Tenis de Mesa (ESP) - Hillerød GI Bordtennis (DK)
Lørdag 20. oktober kl. 14: TT Dinez (BEL) - A.S.D. Tennistavolo Norbello (ITA)

Lørdag 20. oktober kl. 19: Hillerød GI Bordtennis  -  TT Dinez
Lørdag 20. oktober kl. 19: A.S.D. Tennistavolo Norbello  -  Leka Enea Tenis de Mesa

Søndag 21. oktober kl. 10:  Leka Enea Tenis de Mesa  -   TT Dinez
Søndag 21. oktober kl. 10:  A.S.D. Tennistavolo Norbello  -  Hillerød GI Bordtennis

Vi har kun 6 borde til rådighed til træningen i denne uge

2. okt. 2018, kl. 10.40


En stor del af vores hal skal i denne uge bruges af FrederiksborgCentret til ”Uddannelsesmesse”. 

Det betyder, at vi desværre kun har 6 borde til rådighed, og at bordene står ret tæt.. Derfor må meget af træningen i denne uge blive spil på kryds og doubletræning e.lign.

Det er meget frustrerende for alle. Både spillere, forældre, klubbens ledelse og ikke mindst for trænerne. Vi håber derfor at alle forsøger at få det bedst mulige ud af  en skidt situation.

Mange hilsner 
Torsten Olav Sejr Hansen 
Næstformand, Hillerød GI Bordtennis

Hillerød øverst i Helsingborgs Yasaka GP

1. okt. 2018, kl. 19.56I weekendens Yasaka Grand Prix, som er Sveriges største stævnerække, kæmpede HGI Hillerød Bordtennisklubs spillere sig til tops i to af de vigtige ungdomsrækker. 
 
 
Rekordspelen i Helsingborg var 3. afd. af sæsonens Yasaka Grand Prix, og som altid stærkt besat.  
 
Derfor var det dejligt at se, at Daniel Simonsen lørdag kunne kæmpe sig til sejr i Herre Junior 17, efter bl.a. at have slået dygtige Edward Wesshagen (Norrtulls SK) 3-0, og Alexander Sønderby Hansen imponerende endte øverst i Pojke 14. 
 
Vi ønsker både Alexander og Daniel stort tillykke med sejrene, og også et tillykke til tidligere Hillerød spiller Tom Jarvis som vandt Hr. Elite. 
 
Også Rebecca og Alexander Mejer var draget over sundet og fik nogle gode kampe og erfaringer med hjem i bagagen. 
Alle resultaterne fra weekendens kampe kan ses HER. 
 
Næste Yasaka GP bliver Söderspelen i Borås den 26. - 27. Januar, men inden da er der masser af andre gode stævner i Danmark og Skåne for alle niveauer af spillere.  
Find stævneoversigten HER 

En stor tak til Jeanette Mejer for materiale og de viste fotos. 


 
 
AF: Louis de Voss. 

Vores bordtennisdamer er videre i Europa Cup efter en intens weekend

1. okt. 2018, kl. 11.58


I weekenden har vi været vært for 1 runde i ETTU-Cup.


3 hold fra hhv. Holland, Spanien og Schweitz skulle dyste imod Hillerøds damer om 2 pladser i 2 runde.

Mie Skov, Pia Toelhøj, Chen Yan og Nomin Basaan var de spillere der begejstrede det fremmødte publikum i FrederiksborgCentret.

Det blev til 3 utrolig tætte og nervepirrende kampe, hvor selv ikke-bordtenniskyndige tilskuere blev underholdt og sad helt ude på stolekanten til det sidste.

Da weekenden var omme, havde Hillerød og holdene Heerlen (Holland) og Balaguer (Spanien) alle vundet 2 ud af 3 holdkampe.

Link: Omtale af ETTU Cup samlingen i Hillerød på ettu.org

Derfor var det indbyrdes kampkvotient, som skulle afgøre hvem der gik videre og det blev Hillerød og Heerlen, som gik videre.

Lørdag blev til to meget flotte sejre over Heerlen, fra Holland 3-2 og Luzern fra Schweiz 3-1.

Mie Skov viste vejen og vandt 4 ud 4 kampe. Undervejs viste hun prøver på hendes seværdige spil langt væk fra bordet og hendes mentale styrke i afgørende momenter.

Den kun 14 årige svenske Nomin Baasan vandt sin kamp imod Luzern, og man kunne se, at der er en stor fremtid i vente for hende.

Pia Toelhøj mødte den tidligere top 25 spiller i verden Elena Timina og gjorde en god figur, men tabte 0-3. Elena er defensivspiller, og den form for bordtennis ser vi kun sjældent i Danmark.

Den helt store nervepirrende kamp var den afgørende kamp imod Heerlen.

Chen Yan var bagud 1-2 i sæt og nede med matchbold, men vinder sættet 12-10. I afgørende 5 sæt kommer hun hurtigt foran 7-2 og er på vej til at sikre Hillerød sejren i komfortabel stil, men modstanderen får kæmpet sig op.

Matchbolde følger nu på skift til begge spillere, men til sidst får Chen slået den afgørende smash ind, og vinder 17-15 til stor begejstring for publikum. Flot sejr på 3-2 over de senere pulje vindere.

Søndag skulle man møde puljens 1. seedet hold Balaguer, som måske lidt overraskende havde tabt 0-3 til Heerlen, men havde vundet over Luzern.

Kuglerammen var fremme, og den viste, at hvis Hillerød bare fik en single-sejr, så var de videre til 2. runde som 2'er. Holdet gik dog selvfølgelig efter sejr, som ville sikre at man gik videre som 1'er.

Det blev igen en utrolig tæt kamp, hvor alle 4 spillere kom i kamp.

Pia Toelhøj taber første kamp til Balaguers førstedame 0-3 Svetlana  Bakhtine, hvor Pia ellers havde chancen for at vinde 1 sæt.

I anden kamp mødte Mie Skov den meget stærke defensivspiller Natalya Prosvirnina, men Mie spiller helt fantastisk og vinder 3-1, Og dermed var Hillerød sikre på at gå videre til 2 runde.

Chen Yan spiller fejlfrit med gejst og vinder sikkert 3-0 over Anna Biscarri.

Så havde Mie Skov chancen for at sikre holdsejren, men i en meget tæt og intens kamp vinder Balaguers førstedame Bakhtine 14/12, 11/9, 11/9

Afgørende kamp og unge Nomin skulle så spille imod den rutinerede defensive Natalya Prosvirnina.

Nomin viste fantastisk spil og boldforståelse i en så ung alder, men den rutinerede spiller fra Balaguer sejrede i 5 sæt.

Dermed vandt Balaguer kampen 3-2.

Lodtrækning til næste runde
I denne uge kommer lodtrækningen til 2 runde, som enten skal spilles i Spanien, Luxemburg eller Tjekkiet.

2. runde spilles også som gruppe spil af 4, og afvikles allerede 20-21 oktober.

Alle resultater for weekendens kampe findes her. https://www.ettu.org/en/events/ettu-cup-women/schedule-results/

Billeder fra ETTU Cup'en
Alle billeder fra wekenden er samlet i et album her: https://photos.app.goo.gl/3tXeEBR83b7622dFA

"... den der følelse af.... PASSION - fuck hvor jeg elsker den! ..."
Efter weekendens kampe har Mie fortalt om oplevelsen på Instagram: 

"En fantastisk weekend med verdens hurtigste spil er veloverstået. 😍

Det føltes helt rigtigt at være tilbage ved bordet og gøre det, som vel på det nærmeste og uden sammenligning, er det som jeg har brugt det meste af min ungdom og 20’erne på - tusindevis af træningstimer...! I weekendens kampe var det som et flashback tilbage i tiden, tilbage til de store Mesterskaber, OL, vigtige klubkampe........den der følelse af.... PASSION - fuck hvor jeg elsker den! 

Det siges at kroppen skal udføre et slag/en bevægelse omkring 10.000 gange og den er lagret i alle kroppens celler....og åbenbart også efter 5 års pause fra bat og bold 😳 

Følelsen af at have lært at cykle og aldrig glemme det, var den følelse jeg stod med i weekenden❣️ .....oven i den fine personlige oplevelse, leverede teamet lækre og seværdige kampe ved bordet og vi endte med at gå videre i Europa-cup’en 👊🏼💪🏼👌🏼 Tusind mange tak til @hgibordtennis for super profesionelle rammer, det var en ren fornøjelse at spille for Jer 🙏🏼 Ren nostalgi at have @petersartz som coach igen 😋"


Mie Skov spillede igen Bordtennis for Hillerød, da hun deltog i ETTU Cup

Kegleudvalget delte reklamer ud i til Hilerød by night for Hillerød.nu

28. sep. 2018, kl. 23.22


Kegleudvalget, der for alvor skal på arbejde næste lørdag den 6. oktober, når vi atter afholder kegleturnering, tog allerede nu til aften en stor frivillig-tjans. Henriette Schönemann-Paul, Lene Hjermind+søn og Tusse sprang til, da vi fik tilbud om at tjene en skilling til klubben ved at dele reklamer ud ved Hillerød by Night.


Tak til endnu en flok af vores utrættelig medlemmer, der knokler for at skaffe økonomi til klubben, så vi kan tilbyde super god træning til alle i klubben.

Hvis du og din familie, venner, naboer eller kollegaer kunne tænke jer at deltage i den altid hyggelige kegleturnering, er der stadig plads. Du kan finde al info om kegleturnering og tilmelding her.

Video: Mie Skov og Chen Yan er klar til ETTU Cup 2018

27. sep. 2018, kl. 21.52


Mie Skov og Chen Yan varmer op til ETTU-Cup kampene.Mie Skov fortæller, at selv om hun har spillet ETTU-Cup tidligere i sin karriere, er hun spændt på niveauet. Hun mener Hillerød er et godt team, men det er svært på forhånd at spå om chancerne for at avancere til ETTU-cupens 2. runde.


Chen Yan, der er herboende kineser, og spiller med penfatning, viser hendes helt særlige måde at vælge kampbold på.

Link: Køb billetter her

Spilleplan for ETTU-CUP i Gruppe D, 1. runde:

Sep 29 14:00

 CTT Balaguer Villart Logistic

 TTC Rapid Luzern

Sep 29 14:00

 Hillerød GI Bordtennis

 TTV Lybrae Heerlen

Sep 29 19:00

 TTC Rapid Luzern

 Hillerød GI Bordtennis

Sep 29 19:00

 TTV Lybrae Heerlen

 CTT Balaguer Villart Logistic

Sep 30 10:00

 CTT Balaguer Villart Logistic

 Hillerød GI Bordtennis

Sep 30 10:00

 TTV Lybrae Heerlen

 TTC Rapid Luzern

Link: Læs mere om ETTU-cup arrangementet.

HGI viste LEVEL i Valby

24. sep. 2018, kl. 07.16


Ved det netop overståede LEVEL International i Valbyhallen nåede HGI Hillerød Bordtennisklubs spillere på podiet - og også til tops - i flere rækker.Det blev til fornemme Hillerød sejre i de vigtige Drenge, Junior og U21 eliterækker
(ser du nyheden her på din mobil så vend den gerne i bredformat/liggende så billeder ses i original format).Alexander Sønderby Hansen imponerede og vandt Drenge Elite uden at afgive et eneste sæt, super flot Alexander! Daniel Simonsen og hans doublemakker Mikkel Emborg (Virum) nåede finalerne i både Junior Elite og U21 Elite single hvor de endte som modstandere, og i U21 double hvor de sammen vandt finalen over Mikkel Skovborg A/Theo Dyekjær.I begge singlefinalerne besejrede Daniel sin makker med 3-1 og kom derved imponerende hjem med 3 guld ud af 3 mulige, efter en meget lang dag i hallen. Rigtig flot præstation!
I  Yngre Drenge Elite sikrede flot spil og masser af fight Albert Wolfsberg og Dominykas Samuolis henholdsvis sølv og bronze.Kristoffer Rasmussen vandt Junior B finalen efter en tæt kamp mod Lucas Buch (Virum).
Lucas er super deffer, med knopper i baghånden. Det har hidtil ikke været Kristoffers favorit modstander, men i LEVEL spillede Kristoffer klogt, og blev hjulpet på vej af Alexander som havde stillet sig til rådighed med godt coach arbejde.

GULD


Alexander S Hansen - Drenge Elite


Kristoffer Rasmussen - Junior B


Daniel Simonsen - Junior Elite


Daniel Simonsen - U21 Elite


Daniel Simonsen/Mikkel Emborg (Virum) - U21 Elite DblSØLV


Albert Wolfsberg - Yngre Dr Elite


Rebecca Mejer - Pige Elite
Rebecca Mejer -  Dame Junior B


Marcus A Jensen - Puslinge B

Marius Dam/Oscar Hovmøller (Viby) - Hr Elite Dbl


Torsten S Hansen/Henrik Brammer - Hr Kl 2 DblBRONZE


Dominykas Samuolis - Yngre Dr Elite


Rebecca Mejer - Dame Junior Elite
Alexander S Hansen - Herre Kl 2


Henrik Brammer - Herre Kl 2
1/4-Finaler
Mohammed Abdulhussein - Herre Elite
Kristoffer Rasmussen - Drenge Elite


William Beck - Drenge Elite


Alexander A Mejer - Drenge Elite


Oliver Petersen - Herre Kl 1


Mathias Jensen - Herre Kl 1


Lars-Henrik Bjørnbak - Herre Kl 3 

Se alle resultater fra LEVEL International HER.

I den kommende tid er der tilmeldingsfrist til Egedal Cup (3/10) for nybegyndere/let øvede samt for Aarhus Open (5/10) hvortil der er arrangeret klubtur, som du kan læse mere om HER.


AF: Louis de Voss.

Gratis Pige-event ved ETTU-Cup

19. sep. 2018, kl. 12.01


De danske mestre 2018 for damer – Hillerød GI Bordtennis - skal på eventyr i Europa og deltager i ETTU-Cuppen. Vi er så heldige i Hillerød, at have fået tildelt værtsskabet i første runde den 29.-30. september, og skal spille imod 3 stærke hold fra hhv. Spanien, Holland og Schweiz. Mød OL deltager og vild med dans vinder Mie Skov, verdensmester Pia Toelhøj og se Peter Sartz ”manden bag Michael Maze” agerer som coach.

Er du pige, så kan du og dine forældre kan komme helt tæt på toppen af europæisk damebordtennis ved et gratis pige event vi arrangerer.Hvad skal jeg gøre?
Tilmeld dig på mail til Jeanette Attrup Mejer - jamejer@hotmail.com (Mobil: 42367494, senest torsdag 27 september.

Sted:
FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, 3400 Hillerød

Tid:
Lørdag 29. september kl. 13.00-17.00
Program for pige-event


Lørdag 29. september


Kl. 13.00 – 14.00 - Hygge og optakt til kamp 1 (Jeanette Mejer) • Vi mødes i møde lokale 2, hvor der serveres lidt at drikke og snacks

 • Fribilletter udleveres til pige spillere og forældre

 • Evt. plads til gæste taler


 • Kl. 14.00-15.30 - Hillerød Bordtennis—TTV Lybrae Heerlen (NED)


 • Kl. 16.00-16.30 - Mød spillere og Peter Sartz – Autografskriving

 • Spillerpræsentation: Mie Skov, Pia Toelhøj, Chen Yan og Nomin Basaan, ved Formand Thomas H. Jensen


 • Kl. 16.30 - 17.00 - Rundt om bordet konkurrence for alle, inkl. flotte præmier


Valgfri:
Lørdag Kl. 19.00-20.30
Hillerød G.I. Bordtennis - TTC Rapid Luzern (SUI)

Søndag 30. september Kl. 10.00-11.30
Hillerød Bordtennis - CTT Balaguer Villart Logistic (ESP)

Forældremøde flyttet til 3. oktober kom-hør spørg!

14. sep. 2018, kl. 09.15Obs! Da hallen desværre er lukket, og træning aflyst, på den oprindelige dato 19/9 har vi fundet det hensigtsmæssigt, at rykke det planlagte forældremøde til onsdag den 3. oktober i stedet.
Vi håber at rigtigt mange har mulighed for at dukke op på den nye dato, og spillerne er naturligvis velkomne til at deltage sammen med forældre.Spillerudvalg Ungdom afholder forældremøde for U1, U2 og Ungdom Øvet holdenes drenge- og pigeforældre, hvor vi på en uformel måde vil orientere jer om løst og fast omkring jeres barns bordtennissport, og hvor I vil få lejlighed til at få svar på evt. spørgsmål.

Vi håber meget at I vil benytte denne mulighed for at blive klogere på børnenes muligheder i bordtennissporten. ONSDAG den 3. oktober 2018 kl. 17.30 – ca. 18.30 i Frederiksborgcentrets Lokale 2.
Tilmelding er ikke nødvendig, du møder blot frem (du må dog meget gerne uforpligtende trykke "Deltager" på vores Facebookevent så vi har en idé om mødelokalets størrelse).Mødet er for forældre til nyere spillere på U1 og U2 samt forældre til spillerne på Ungdom Øvet tirsdag/torsdag, men ALLE er velkomne.FORELØBIG DAGSORDEN


1. VELKOMST/PRÆSENTATIONSRUNDE
2. HVORFOR FORÆLDREMØDE? 
3. FORKELLIGT - Velkomst-/opstarts- information

4. RELEVANTE LINKS (Stævnetilmelding, Facebook, DBTU mv)

5. TRÆNERNES INFO (bat mm)

6. EVT. (bl.a. Kegleturnering, Holdsport/Hjemmeside)

7. SPØRGSMÅL Vi sørger for lidt kaffe og kage og håber at se rigtig mange af Jer.
Umiddelbart efter forældremødet vil der være mulighed for at stille mere specifikke spillerrelaterede spørgsmål.
Se velkomst-/opstarts- information HER.
På spilleudvalgets vegne Helle og Louis.

Bordtennis efterårslejr 2018

11. sep. 2018, kl. 10.38


Kære bordtennisspillere (fra puslinge t.o.m. drenge/pige).

Vi vil meget gerne invitere Jer til træning i efterårsferien fra den 16. til 18. oktober (i uge 42).Vi træner 6 pas i alt: • Tirsdag: 10-12 og 14-16

 • Onsdag: 10-12 og 14-16

 • Torsdag: 10-12 og 14-16Vi glæder os meget til at se mange unge spillere i denne uge, hvor der vil være træning ved Nicolai de Voss og Valeria Petrova plus gæstetræner/sparring.

Vi har plads til 24 spillere, og tilmeldingen er først til mølle, tilmelding er også åben for spillere fra andre klubber. Derfor er det vigtigt, at du tilmelder dig hurtigst muligt.

Har du nogen spørgsmål vedrørende denne træningslejr så kontakt venligst Ola på email: olalindb@gmail.com eller mobil +46 707357536


 Vi glæder os til dette arrangement og håber på rigtig stor tilslutning.


Mange hilsner
Nicolai og Valeria 

Tilmelding foregår via Klubmodulet - klik her

HGI spillere til tops i Hvidovre

9. sep. 2018, kl. 22.42Hvidovres Efterårs stævne blev afviklet i weekenden, og naturligvis var HGI Hillerød Bordtennisklub repræsenteret med flotte præstationer til følge. 


Hos ungdomsspillerne blev det Marcus A Jensen og Valdemar H Pedersen der spillede sig fornemt på podiet.
Marcus vandt i flot stil Puslinge B hvor han klarede sig bedst i en alle-mod-alle pulje.I Yngre Drenge B (B-finale) nåede Valdemar finalen og blev 2’er, og Marcus blev 3’er, begge kun slået af Hvidovres Magnus M Jensen. I Yngre Drenge C spillede Marcus sig ligeledes til en 3. plads. Valdemar blev her nr. 5, og det samme blev Aleksander H Andersen i Drenge C’s B-finale samt Gustav Glerup i Drenge D’s B-finale. Klubbens hårdtarbejdende altmuligmand Torsten S Hansen havde taget fri fra bordtennisarbejdet, og viste endnu engang flaget ved at spille sig helt til tops i seniorrækken Herre Kl.3. Torsten spillede sig ubesejret i finalen, og selvom modstanderen Brian Kjærgaard var på hjemmebane, sluttede Torsten af med en 3-0 sejr - stærkt! I Herre Kl. 2 klarede Torsten sig helt frem til kvartfinalen hvor han desværre måtte se sig besejret af den senere vinder, Mikkel S Andersen (Ejby BTK).


Kæmpe tillykke med resultaterne! 


Se alle resultater fra Hvidovres Efterårs Stævne på Bordtennisportalen HER

Ærger du dig over at du ikke var med fordi du måske er lidt i tvivl om hvordan du tilmelder dig til stævner så husk, at undertegnede sidder klar i hallen i morgen mandag, og på tirsdag for at hjælpe DIG.
Se mere HER.Vi skal inden længe på Klubtur til stævne i Aarhus, læs mere om dette, og hvordan du tilmelder dig HER.Næste stævne hvor ALLE kan være med (lige fra tidligere Pointstævnespillere til øvede, elite og seniorer), er LEVEL International den 22. - 23. september som fremgår af vores stævneoversigt HER.


AF: Louis de Voss.

Stigadivisionen: Gyserkamp endte til Herlevs fordel

8. sep. 2018, kl. 08.36


Selv om det lykkedes Daniel at vinde sættet i videoen nedenfor (og kampen over Frederik Cöster), blev det samlet set til et nederlag på 3-5 tl Herlev.

Det var dejligt at se så mange (50 tilskuere) komme i hallen til Rundt-om-bordet og Top-bordtennis 🙌🙌🙌🙌😀

Holdet, som består af Martin Buch, Christoffer Kjelsson, Anton Andersson, Daniel Simonsen, Oliver Petersen og Marius Dam, fortsætter med en udekamp på søndag mod Næstved Bordtennis.Hillerød GI

Herlev
Score

Christoffer Kjellson
Supanut Wisutmaythangkoon
1 - 3

Martin Buch Andersen
Thor B. Christensen

3 - 1

Anton Andersson
Kasper Sternberg Sjelle
1 - 3

Daniel Simonsen
Fredrik Cöster

3 - 1

Christoffer Kjellson
Kasper Sternberg Sjelle

3 - 2

Anton Andersson
Supanut Wisutmaythangkoon
0 - 3

Martin Buch Andersen
Fredrik Cöster
1 - 3

Daniel Simonsen
Thor B. Christensen
1 - 3

Tilbud om kursus i basal sportsernæring

7. sep. 2018, kl. 14.17

Træner du minimum 10t pr. uge, er minimum 15 år, eller går i 8. klasse i det kommende skoleår har Team Danmark og Hillerød Elite Idræt et godt tilbud til dig om at komme på kursus i basal sportsernæring. Udøvere fra klubber i Hillerød kommune vil have fortrinsret.


Se her hvis du er ungdomsspiller på A2, B, eller UØ hold

Hillerød Elite Idræt tilbyder i samarbejde med Team Danmark et 3-timers kursus i basal sportsernæring. Formålet med kurset er at kvalificere eliteudøvere til at sammensætte og indtage en kost, som lever op til anbefalingerne indenfor elitesport. Målet er at give eliteudøvere mulighed for at tilegne sig viden om sportsernæring og anvende denne viden i den daglige træning.


Kurset foregår:
Mandag den 24. september 2018 kl. 17 – 20 i FrederiksborgCentret, Festsal A, Milnersvej 39, 3400 Hillerød


Kurset henvender sig til:
* Eliteudøvere i Team Danmark-regi
* Eliteudøvere udenfor Team Danmark-regi, som træner minimum 10 timer pr. uge.


Team Danmark har fastsat følgende regler for kurset:
* Min. 20 udøvere og maks. 40 deltagere i alt på kurset (inkl. forældre og/eller trænere)
* Udøverne skal mindst gå i 8. klasse eller være over 15 år
* Er udøveren under 18 år, skal en forældre eller træner være til stede (hjemmeboende skal have en forældre med til kurset)


Forplejning: Der bliver serveret en grovbolle pr. person og vand.


Tilmelding skal ske via NEM tilmeld på https://hillerod.nemtilmeld.dk/318/ senest den 10. september 2018.


Udøvere fra klubber i Hillerød kommune vil have fortrinsret. Tilmelding sker efter princippet ”først til mølle”
Ved tilmelding skal deltageroplysning markeret med rødt udfyldes.
Hvis der deltager forældre skal dette også oplyses.
Ernæringsekspert Inger Bols vil stå for undervisningen.
Kursusmateriale udleveret på stedet.
Alle deltagere modtager et kursusbevis ved kursets afslutning.

Ved manglende deltagelse opkræves et gebyr på 200 kr.

Eventuelle spørgsmål kan ske til Betina Stork på mail bets@hillerod.dk Det er ikke muligt at foretage tilmelding pr. mail.


AF: Louis de Voss.

Klubmesterskaber i rundt om bordet. på fredag 7. september kl. 18 (lige før Stigadivisionskampen mod Herlev)

5. sep. 2018, kl. 20.53


Allerede nu på fredag den 7. september KL.18.00 – 19.00 starter første afdeling af ”KLUBMESTERSKABER I RUNDT OM BORDET”

Stævneleder er: Jesper Larsen og Marius DamSådan spilles turneringen: • Alle medlemmer kan deltage.

 • Turneringen afholdes i vores egen bordtennis hal.

 • Man skal ikke melde sig til på forhånd, men blot komme til stævnebordet senest kl. 17.45.

 • Alle har 3 liv fra starten af.

 • Først dreng/pige som ryger ud får 1. point næste for 2. point og så fremdeles.

 • De 2 sidste tilbage spiller en finale. Sejr giver 3 bounus point. •Begge 2 som står i finalen, mister 1 liv i næste runde.Når turneringen er færdig kl. ca 18.45 vil der være en præmieverrækkelse. Derefter skal vi heppe klubbens 1. hold i Stigadivisionen kl. 19.00 mod Herlev. Under holdkampen vil der være en gratis sodavand plus chips og andet godt til alle dem som klapper ;-)

Til forældre vil der være servering af øl, kaffe og vand.

Hen over sæsonen vil HGI Bordtennis afholde 4-6  runder af denne turnering, og derefter bliver alle point lagt sammen fra alle turneringerne og vi kårer den samlede vinder og klubmester af RUNDT OM BORDET 2018/2019Stævne TILMELDINGSHJÆLP i hallen på mandag og tirsdag

4. sep. 2018, kl. 19.11


Er du i tvivl om hvordan du tilmelder dig til et stævne?   På mandag og tirsdag vil Louis de Voss være behjælpelig i klublokalet i Frederiksborgcentret, og vil sidde klar til at svare på spørgsmål om tilmelding til stævner via Bordtennisportalen m.m.  


Da vi i disse dage har tilmelding til vores sociale klubtur til Aarhus, samt til LEVEL stævnet i København håber vi, at mange (ungdomsspillere, forældre og seniorspillere) som er i tvivl om tilmeldings-systemerne, vil  tage imod denne hjælp, så vi fortsat kan være en af Danmarks førende klubber ved stævnerne. 


Hjælp til stævnetilmelding mandag d. 10. (kl. 18-19.30) og tirsdag den 11. september (kl. 17.30-19).


I de kommende uger er der sidste frist for tilmelding til bl.a KLUBTUREN til Aarhus (nu forlænget til 15/9) for at få DIG med), og LEVEL International i København (17/9) hvor vi håber at ALLE, lige fra vore yngste let øvede spillere, til vore elitespillere og motionister, vil deltage.Derfor håber vi, at rigtig mange af jer vil benytte muligheden for, at få nogle tilmeldinger på plads enten til de ovennævnte, eller til andre stævner i vores stævneoversigt HER.  Husk at du midt på denne stævneside kan se stævnekalenderen, som vi forsøger at holde opdateret med de vigtigste stævner og tilmeldingsfrister.  På stævnesiden finder du også aller nederst "STÆVNETILMELDING - BORDTENNISPORTAL - LICENS" hvor du kan få svar på langt de fleste spørgsmål omkring tilmelding. Det er også på stævnesiden at du kan se hvilke af dine klubkammerater som har tilmeldt sig til de enkelte stævner. MEN TØV ENDELIG IKKE MED AT MØDE OP PÅ MANDAG ELLER TIRSDAG HVIS DU ER DET MINDSTE I TVIVL - I HGI Hillerød Bordtennisklub ER VI DER FOR AT HJÆLPE DIG!  
Og her lidt om stævnerne: KLUBTUR til SISU Aarhus 


Her vil vi sætte alle sejl til for at vi igen i år kan vinde Klubpokalen på den hyggeligste og mest sociale af sæsonens klubture. Alle niveauer af spillere har her mulighed for at bidrage pointmæssigt til at vi forsvarer Klubpokalen, og vi ser frem til at mange forældre som tidligere år hepper spillerne til sejr i Aarhus.
Læs mere om Klubturen til SISU 12. - 14. oktober, og få links til de 2 steder du kan tilmelde dig HER.LEVEL International


Efterårets første store stævne i Valbyhallen  22. - 23. september, hvor alle vore spillere kan finde én eller flere stævnerækker som passer spilniveauet. Spørg gerne din træner til råds om hvilke rækker der vil passe til dit niveau, eller find hjælp via ovennævnte links på Stævnesiden.BORDTENNISEXPERTERNE


Vore samarbejdspartnere fra BTEX Bordtennisexperterne vil være til stede ved begge ovennævnte stævner, og tilbyder hjælp til valg af bordtennisudstyr så hvorfor ikke købe en ny klubtrøje, ekstra shorts eller andet hos dem.FOR DIG DER ER HELT NY, OG ALDRIG HAR SPILLET KAMPE


Fortvivl ikke, der er også masser af kampmuligheder for dig som er helt ny spiller i HGI Hillerød Bordtennisklub. 
Østdanmarks Bordtennis Union arrangerer sammen med klubberne i nærområdet Pointstævner fra weekenden omkring 10. - 11. november, hvor du kan prøve at spille dine første rigtige kampe - mere om dette når vi nærmer os. Det bliver sjovt, og er en stort skridt på vejen i din fremtidige bordtenniskarriere. HAR DU ANDRE SPØRGSMÅL? - FORÆLDREMØDE 19/9


Bordtennissporten er i vid udstrækning en individuel sport. 
For at hjælpe dig som forælder til en ny eller let øvet bordtennisspiller godt på vej mod at støtte dit barn i sin sport afholder vi kom-hør-spørg forældremøde onsdag den 19. september. Læs mere HER.
I 2017 løftede 29 spillere og 13 coaches/forældre igen i flok, og fik Klubpokalen med hjem fra Aarhus.
Dette håber vi meget at DU vil medvirke til at gentage i år sammen med dine klubkammerater.


AF: Louis de Voss.

Dominykas sejrede i Halmstad Masters

2. sep. 2018, kl. 23.54


HGI Hillerød Bordtennisklub havde i denne weekend flere repræsentanter afsted til Halmstad Masters som var anden afdeling af Sveriges bedste turneringsrække, Yasaka Grand Prix.Bedst gik det for Dominykas Samuolis som lørdag sejrede overlegent 3-0 i Pojke 11, og vandt bronze i Yasaka Grand Prix rækken P12, efter kun at have tabt til hjemmebanefavoritten Isak Alfredsson.  I svenske stævner stiller Dominykas, lige som flere af vore øvrige spillere, op for vores svenske venskabsklub Skurups BTK.  Det var Dominykas anden P11 sejr i svenske stævner i denne sommer idet han som tidligere nævnt HER også vandt i Ângby. Sportschef Jesper Møller udtaler, at Dominykas gode offensive spil gjorde udslaget.
Lørdag var også Daniel Simonsen og vore "nye" spillere, Martin Buch Andersen og Marius Dam, i kamp i Herre Junior 20. Her nåede Daniel længst med en 1/8-finale. Martin kæmpede en fin kamp mod 2. seedede Martin Friis (Spårvägens BTK) hvor Friis trak det længste strå. Tidligere Hillerød spiller Tom Jarvis vandt rækken på hjemmebane for sin nye klub Halmstad BTK.

I Herre Elite var det til gengæld Martin Buch som nåede længst med en 1/8- finale hvor den senere finalist Mehdi Bouloussa (Saint Denis) blev overmagten. Inden da havde Martin bl.a. slået den tidligere STIGAdivisions spiller Erik Åhman (Munkedals BTK), en stærk præstation 3-0 med sætcifrene 5, 4, 6!

Søndag var Nicolai de Voss draget med over sundet for at coache Carl Køngerskov, Alexander Mejer og Kristoffer Rasmussen. Her var det Carls tur til som dagens bedste resultat, at nå 1/8-finalen i Pojke 14.

Se alle resultater fra Halmstad Masters 2018 HER.

Næste Yasaka GP Rekordspelen spilles i Helsingborg den 29. - 30. september, og på dansk grund er næste store turnering hvor alle vore bedste spillere kan komme i kamp, LEVEL International den 22. - 23. september. Begge stævner har tilmeldingsfrist den 17/9-18.

Se invitationerne til Rekordspelen, LEVEL og de mange andre spændende turneringer på vores Stævneside HER


A
F: Louis de Voss.

Forældremøde 19. september kom-hør-spørg!

30. aug. 2018, kl. 17.58


Spillerudvalg Ungdom afholder forældremøde for U1, U2 og Ungdom Øvet holdenes drenge- og pigeforældre, hvor vi på en uformel måde vil orientere jer om løst og fast omkring jeres barns bordtennissport, og hvor I vil få lejlighed til at få svar på evt. spørgsmål.Vi håber meget at I vil benytte denne mulighed for at blive klogere på børnenes muligheder i bordtennissporten.

ONSDAG den 19. september 2018 kl. 17.30 – ca. 18.30 i Frederiksborgcentrets Lokale 2
Tilmelding er ikke nødvendig, du møder blot frem (du må dog meget gerne uforpligtende trykke "Deltager" på vores Facebookevent så vi har en idé om mødelokalets størrelse).


Mødet er for forældre til nyere spillere på U1 og U2 samt forældre til spillerne på Ungdom Øvet tirsdag/torsdag, men ALLE er velkomne.


FORELØBIG DAGSORDEN


1. VELKOMST/PRÆSENTATIONSRUNDE
2. HVORFOR FORÆLDREMØDE?
3. FORKELLIGT - Velkomst-/opstarts- information
4. RELEVANTE LINKS (Stævnetilmelding, Facebook, DBTU mv)
5. TRÆNERNES INFO (bat mm)
6. EVT. (bl.a. Kegleturnering, Holdsport/Hjemmeside)
7. SPØRGSMÅL

Vi sørger for lidt kaffe og kage og håber at se rigtig mange af Jer.

Umiddelbart efter forældremødet vil der være mulighed for at stille mere specifikke spillerrelaterede spørgsmål.

Se velkomst-/opstarts- information HER.

På spilleudvalgets vegne Helle og Louis.


Velkommen til Christoffer Kjelsson

27. aug. 2018, kl. 19.06


Den 22-årige Christoffer Kjelsson var i sidste sæson med til at spille Lyckeby BTK frem til en 4. plads i svenske Superetta. I år supplerer han Lyckeby-tjansen med en plads på Hillerød GI's hold i Stigadivisionen.
Christoffer har spillet bordtennis siden han var 8 år, og han har altid spillet i Lyckeby. Christoffer deltog i weekendens HGI-lejr, og han glæder sig til at være en del at stigadivisionsholdet sammen med Daniel Simonsen, Martin Buch, Oliver Petersen, Marius Dam og endnu en svensker (præsentation er på vej).


Den første udfordring for vores førstehold er Herlev, som vi møder på egen bane i FrederiksborgCentret den 7. september kl. 19.30. Sæt X i kalenderen :)


HUSK AT LIKE VIDEOEN, hvis du gerne vil se flere videoer fra klubben.

HGI deltog i sæsonens første breddestævne Amar Open

27. aug. 2018, kl. 13.00


Ama'r Open blev som sæsonens første breddestævne afviklet i weekenden, og naturligvis mødte flere HGI Hillerød Bordtennisklub spillere frem for at pudse kampformen af.

Bedst gik det for en godt spillende Mikkel Wilken som vandt en flot Sølvpokal i Yng Dr B (billedet), efter i finalen at have mødt Noah Ibrahim (Brøndby BC).  

I Herre Kl 3 måtte Kristoffer Rasmussen efter 4 sæt strække bat i semifinalen mod den senere vinder Kurt Albæk (AIF), og endte med en fin Bronzepokal.

Se alle resultater fra Ama'r Open på Bordtennisportalen HER

HUSK at der inden længe igen er mulighed for rigtigt mange kategorier af vore spillere, lige fra tidligere Pointstævnespillere til øvede og senior motionister (ALLE kan være med), for at spille kampe  den 8. - 9. september i HVIDOVRE EFTERÅRS STÆVNE som fremgår af vores stævneoversigt HER

Tilmelding senest onsdag den 5. september
HER.

AF: Louis de Voss.

Parasport Danmark inviterer til Bordtennis i Hillerød

26. aug. 2018, kl. 22.26

I samarbejde med parabordtennis-landstræner Christoffer "Stuff" Petersen, inviterer vi til bordtennis for para-spillere på tirsdag aften.

Der vil både være mulighed for at spille med flere af de bedste para-spillere, prøve kinatræning samt en bordtennisrobot. For forældre vil der være rig mulighed for at snakke med landstræner, klassifikatør og nuværende spillere for at blive klogere på mulighederne inden for parasport i almindelighed og para-bordtennis i særdeleshed.

Arrangementet er en del af en charmeoffensiv fra Parasport Danmark, hvor bordtennisssportens para-afdeling er på turne, og kommer til både Åbyhøj (27. august), Hillerød (28. august) og Odense (29. august). I Hillerød kan de interesserede prøve det hurtige spil ved bordet, og der vil også være mulighed for at møde og spille med den danske paralympiske mester, Peter Rosenmeier, og en af Danmarks bedste damespillere, Sophie Walløe, der forsvarende EM-sølvvinder i parabordtennis.

Landstræner i parabordtennis Christoffer Petersen glæder sig til at møde nye potentielle spillere og håber, at mange vil benytte sig af muligheden og møde op. I Hillerød foregår det tirsdag den 28. august kl. 17-20 i vores bordtennishal på 1. sal i FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, 3400 Hillerød.

26 trætte spillere efter weekendens opstartslejr

26. aug. 2018, kl. 22.06


Kl. 17 søndag eftermiddag sluttede opstartslejren, som har fundet sted i vores bordtennishal siden fredag eftermiddag. 


Det blev til i alt 5 bordtennis-pas med inkluderet fysisk træning, og et enkelt fodbold-hygge-pas.


Trænerne på lejren var HGI's egen cheftræner Ola Lindberg og para-landstræner Christoffer "Stuff" Petersen, og spillerne på lejren var:


1 Daniel Simonsen, HGI 
2 Martin Buch, HGI 
3 Anton Andersson, HGI
4 Christoffer Kjellsson, HGI
5 William Beck, HGI
6 Carl Køngerskov, HGI
7 Alexander Sønderby, HGI
8 Rebecca Mejer, HGI
9 Alexander Mejer, HGI
10 Laura Schyberg, HGI
11 Kristoffer Rasmussen, HGI
12 Albert Wolfsberg, HGI
13 Jonathan Svarer, HGI
14 Mie Skov, HGI
15 Marius Dam, HGI
16 Oliver Petersen, HGI
17 Anders Reutzer, KBH
19 Theo Dyrekjær, Virum
20 Simon Larsen, Silkeborg
21 VictorAmstrup ,Silkeborg
22 Noah Hvid, OB
23 Valeria Petrova, Roskilde (og coach i Hillerød)
24 Tom Jarvis, HGI
25 Freja Juhl
26 Patrick Skarsholm, Greve

Hillerød har til den nye sæson fået tilgang af en del nye elite-spillere, som alle deltog på lejren. Det var derfor en god anledning til, at de nye spillere kunne lære hinanden og klubben at kende.

INVITATION TIL KLUBTUR TIL AARHUS OPEN - HURTIG TILMELDING!

13. sep. 2018, kl. 13.51


OPDATERET med aller sidste forlængede tilmeldingsfrist for overnatning, nu torsdag 20/9-18!Traditionen tro arrangerer klubben en klubtur for alle til SISU-stævnet i Århus
Stævnet afvikles lørdag og søndag d. 13. og 14. oktober i Brabrandhallerne ved Århus, og spillere på ALLE niveauer og i ALLE aldre kan komme med. Det er således et stævne og en klubtur for både ungdomsspillere, seniorspillere, elitespillere samt motionister.

Vi bor et nyt sted, AARHUS HOSTEL, hvor alle spillere og trænere/coaches skal overnatte. Forældre og søskende er også velkomne.

For at sikre priser og tilgængelighed af værelser, har vi behov for en meget hurtig tilmelding på Klubmodulet via dette link!

Overnatning/mad 
Spillerne sover på 4-mandsværelser. Coachene bestemmer hvem der sover sammen.

Hver spiller tilmelder og betaler selv rækkerne til stævnet (se nedenfor).

Pris per spiller er kr. 800,- (hertil kommer udgift for transport). Prisen dækker: • Overnatning på 4-mandsværelser fra fredag d. 12. oktober til søndag d. 14. oktober, inkl. sengelinned og håndklæde

 • Fælles morgenmad lørdag og søndag, hvor forældre hjælper til (meld dig gerne til)

 • Fælles frokost & frugt lørdag og søndag i hallen, hvor forældre hjælper til (meld dig gerne til)

 • Fælles spisning lørdag aften på overnatningsstedet, hvor forældre hjælper til (meld dig gerne til)


For forældre og søskende koster ovenstående pakke: • 4 mandsværelse - kr. 800,- per person

 • 2-mandsværelse - kr. 950,- per person

 • Enkeltværelse - kr. 1.150,- per person


Transport


Vi håber, at forældre vil hjælpe med kørsel til og fra Århus samt mellem overnatningssted og hal (meld dig gerne til).  Hver chauffør aftaler pris og afgangstider med sine passagerer. 

Efter tilmeldingen koordinerer klubben transport af deltagerne i forældrenes biler. Der afregnes direkte pr. vej med ”chaufføren”, da prisen afhænger af, om man kører over broen eller tager med færge, samt hvor mange man er i bilen! Vi henstiller til, at der afregnes kontant ved turens start af hensyn til alle parter.

Tilmelding

1. Tilmelding til selve stævnet skal ske via Bordtennisportalen (TILMELDINGSLINK). Snak med din træner om, hvilke rækker der passer til dig. Se invitationen HER. Klubbens tilmeldinger i rækkerne kan findes på vores Excelark, som opdateres løbende.


2. Tilmelding til klubturen (inkl. tilmelding til overnatning, morgenmad og frokost og information om kørselsmuligheder) og samtidig betaling skal ske via Klubmodulet.

TilmeldingsfristDEADLINE til klubtursdelen er torsdag d. 20. september 2018 (forlænget fra 7/9).


– og tilmeldingsfrist til stævnet er fredag d. 5. oktober 2018.


Spørgsmål?

Kontakt Lotte J. Beck på 6160 2533 eller lotte.beck@live.dk

Udleveret A4 omkring klubturen


Vi glæder os til en hyggelig klubtur med masser af god bordtennis.

Håber vi ses,

Ungdomsudvalget


Lotte.

Damerne på hård kinesisk opgave som udlånte spillere for Virum BTK

19. aug. 2018, kl. 22.58


3 af vores damespillere, Chen Yan, Pia Toelhøj og Mie Skov, var i dag udlånt til Virum, da Virum BTK spillede en venskabskamp mod Shanghai.


Virum skriver på deres hjemmeside, at "...I damekampen var Pia Toelhøj, Mie Skov og Chen Yan også kommet på en hård opgave. Her var de kinesiske piger også virkelige gode med Wenlei Sun, som den højst rangeret i Kina som ca. nr. 20!"
Det var yderst kompetent sparring i damernes forberedelser til premieren på den danske Elitedivision den 8. september og ikke mindst ETTU-cup kampene der venter mod CTT Balaguer Villart Logistic (Spanien),  TTV Lybrae Heerlen (Holland) og TTC Rapid Luzern (Schweiz) den 29. og 30. september.


Men selv om det måske gjorde ondt på psyken at få lidt klø af Shanghais piger, så var der vist ingen tvivl om, at det samtidig var en god oplevelse. Pia Toelhøj skriver på sin facebookprofil, at "Wauw. I really had a special moment today. I had the privilege to be part of a perfect event, meeting an enjoyable very competent Chinese team playing SO nice table tennis. Well balanced, athletic, fast young talented players. More than 200 hundred spectators. This was a perfect 🏓 event on danish ground."Samtidig spillede Virums egne herrespillere en tilsvarende venskabskamp, hvor Mikkel Hindersson, Christian Kongsgaard, Henrik Vendelbo og Mikkel Emborg også fik en bordtennislektion. Shanghais herrer vandt 5-1.

Det var et flot arrangement, Virum BTK havde stablet på benene, med omkring 200 bordtennistilskuere på lægterne. Læs eventuelt mere om arrangementet på Virum BTK's egen hjemmeside.

50 års jubilæum: Stort tillykke til naboklubben Frederiksværk BTK

19. aug. 2018, kl. 00.13


HGI'eren Daniel Simonsen trak i dagens anledning i den grønne Frederiksværk-trøje og deltog i festlighederne ved Frederiksværk BTK's 50 års jubilæum. 

Daniel deltog nemlig i en opvisningskamp mod Frederiksværkeren Thomas Quvang, der kendes af flere HGI'ere fra spændende lokalopgør i Østserien og serie 1.

Rygterne siger, at der kom en del sved på panden hos den erfarne spiller Thomas Quvang, da han skulle forsøge at holde trit med vores Ungdoms-EM  spiller, og det blev da også til en 3-1 sejr til  Daniel Simonsen, der lige nu forbereder sig på sin 2. sæson i StigaDivisionen for HGI.

Med til historien hører det, at Daniel fik sin første bordtennisopdragelse i Frederiksværk-klubben, da han som pusling blev trænet af blandt andet Allan Dalberg (som nu spiller i HGI) og Christoffer L. Schlüter. Den gang var  Thomas Quvang førstemand ved bordtennisbordet i stålbyen, men den titel  overtog Daniel efter dagens opvisningskamp.

Vi ønsker hele Frederiksværk BTK et stort tillykke med jubilæet, og ser frem til endnu flere spændende lokalbrag mod de grønblusede i den nye sæson.

Flere hold med i ØBTU's træningsturnering i år. 3 af dem er fra HGI

14. aug. 2018, kl. 13.56
Som ØBTU fortæller på deres hjemmeside, er der i år næsten 20% flere hold med i træningsturneringen for seniorhold, end sidste år, hvor der ellers også var fremgang i deltagerantallet. 

Og denne tendens er bestemt også gældende i HGI Bordtennis. Vi har nemlig hele 3 hold med i dette års træningsturnering.

Vi deltager med følgende hold:
 • Serie 1: Niels Reuther, Anders Quistgaard-Leth, Lars-Henrik Bjørnbak og Brian Schyberg. • Serie 3: Mark Zebitz, Bjarne Christensen, Henriette Schönemann-Paul, Lars Nørgaard, Morten Brammer og Palle Rasmussen. • Serie 4: Ole Vedfeldt, Anders Johnsen, Ayad Khalib og Hans Laursen.


Vi ønsker holdene held og lykke i træningsturneringen, som serves i gang i denne uge med følgende kampprogram: 


 • Tirsdag 14. aug. kl. 19.30
  Serie 3: Jægerspris - Hillerød
  Kignæs­hallen i Jægerspris


 • Onsdag den 15. aug. kl. 19.30
  Serie 1: Hillerød GI - Helsingør

  FrederiksborgCentret i Hillerød


 • Onsdag den 15. august kl. 19.30
  Serie 4: Hillerød GI - Posten
  FrederiksborgCentret i Hillerød

Nyt træninngshold i HGI Bordtennis: "Ungdom Øvet"

14. aug. 2018, kl. 00.03

I morgen (tirsdag) starter det nye "Ungdom Øvet" hold op kl. 17.30 - 19.00.

Trænerne glæder sig meget til at tage imod jer alle, hver tirsdag og torsdag 17.30 -19.00.

Trænerne på holdet er:

Rasmus Brender: 20 år og starter på sit 3 år som coach og træner i klubben. Rasmus er tidligere u-elite spiller på Olas hold, nu hygger han på serie 1 og gør alt hvad han kan for at gøre jer bedre. Rasmus er væk 2 måneder da han skal på sin drømmerejse til asien. Ellers er han træner hver tirsdag.

Valeria Petrova: 24 år spiller Elitedivision for Roskildes damehold og på Estlands bordtennislandshold og var bl.a. med til Bordtennis VM i Halmstad i maj i år. Hun har tidligere være træner i Frankrig og Roskilde. Valeria taler ikke så meget dansk endnu, men flydende engelsk så her kan drenge få øvet der engelsk også. Valeria overtaget holdet når Rasmus er på sin rejse og derud over er hun også træner om mandagen for U-elite og Talent holdet. Vi ønsker Valeria velkommen til HGI Bordtennis.

Ragnar Kock: 21 år. Ragnar har de sidste 2 år været træner i Skævinge afdelingen, hvor han var med til at starte den op. Ragnar har lige som Rasmus,  trænet på Olas A-hold i mange år. Nu er målet få Ragner at skabe nye glade og dygtige spillere i HGI. Derfor er han også træner for U-holdet om onsdagen. Ragnar er træner hver torsdag, han starte dog lige med at holde noget ferie, her træder Rasmus ind.

Er der nogen spørgsmål til holdet, så kontakt sportschef Jesper Møller på jespermoeller76@yahoo.com

God fornøjelse til alle på holdet og glæd jer til at være en del af HGI´s nye træningshold.

Venlig hilsen
HGI Bordtennis

Klubbens hædersbevisninger for sæson 2017-18

11. aug. 2018, kl. 13.47


Ved klubmesterskaberne i juni blev årets hædersbevisninger uddelt, og her på kanten til den nye sæson, vil vi gerne hylde sidste sæsons prisvindere. 
Årets hold:
Dame Elitedivisions holdet: 
Pia Toelhøj, Tina Stochmal, Chen Yan, Petra Sörling og med i grund spil var også Mie Skov og Izabell Nørlem

For første gang nogensinde lykkedes det. Vi blev danske mestre for damehold. Og det skete på overbevisende maner med en 6-2 sejr over OB Bordtennis.


Pia Toelhøj og Petra Sörling var også med på holdet sidste gang Hillerød stod i en senior DM finale for 20 år siden. Denne gang lykkedes det dog at stryge helt til tops sammen med Chen Yan og Tina Stochmal.


Vi lavede ikke selv nogen optælling, men avisen beretter at der var publikummer, som havde trodset sommervarmen for at heppe på Hillerøds damer. De kunne opleve Chen Yan, der i løbet af sæsonen har udviklet sit spil og fået endnu mere fart i sine i forvejen hårde slag. I finaleserien har Chen været helt suveræn og vundet alle sine kampe.


En hver der kommer jævnligt i vores træningshal ved, at Pia Toelhøj har været ekstremt flittig ved træningsbordet hele sæsonen, og hun sluttede holdturneringssæsonen af ved at vinde 5 ud af 8 af sine singler i slutspillet. Pias sæson er dog endnu ikke helt forbi, da hun snart rejser til Las Vegas for at spille om VM-titlen for veteraner i slutningen af juni.


 Undervejs i sæsonen valgt Tina Stochmal at tage en pause fra bordtennis, men hun blev overtalt til at vende tilbage til holdet i slutspilskampene, og det var slet ikke nogen dårlig ide. I finalen bidrog Tina nemlig med en flot sejr over OBs Karin Rytter.


I løbet af sæsonen bidrog Petra Sörling til DM-guldet ved at vinde 6 kampe i grundspillet, og i slutspillet coachede Petra sine holdkammerater fra coachbænken.
 Året flidspræmie:
Vilads Jungersen


144 kampe


Misser aldrig en træning og lytter godt efter gode råd.


Spiller alle stævner og stiller altid op hvis et hold mangler en spiller.
 Årets træner:
Bastian Smith-Sivertsen


En ung træner som altid er tilstede under træningen, misser ingen træninger og til at regne med.


Han har ydet en super indsats til point stævner og altid behjælpelig


Førstemand på sit ungdoms hold over U12.
Årets spiller:
Laura Schyberg


Det har været årets sværeste kåring, og bestyrelsen var ikke enig her. Heldigvis var det fordi 3 spillere til sidst alle havde fortjent denne hæder på forskellige baggrunde.


Alligevel faldt valgte på en spiller som igennem sæsonen har ydet en sublim indsats til træning.


Har spillet 144 kampe og steget med mere end 200 rating point.


Har vundet Top12 guld, DM guld i single samt en sølv og bronze. Blev top 4 i 1. division damer og medvirkende til de vandt en flot sølvmedalje.
Årets kammerat:
Louis de Voss


En person som altid er kandidat til årets kammerat eller årets leder.


En meget aktiv deltager i ungdomsudvalget med gode ideer, men ikke mindst en fantastisk evne til at koordinere og sørge for nyhedsinformation.


En væsentlig årsag til, at vi netop er den klart mest aktive klub til stævner og altid behjælpelig og stor hjælp for trænernes koordinering.


En person som ikke bange for at give ærlig ros men også kritik, når noget kan gøres endnu bedre.
Årets leder: 
Mark Zebitz


Årets leder, plejer at være formanden der udvælger denne – og i år var jeg ikke i tvivl om, at denne person fortjente den.


Årets leder er en arbejdsbi, en koordinater og ide mand. Han er vedholdende og har organisationstalent, samt går altid selv forrest.


Han er de brede skuldre ved Danish International og ham der sikrer ingen bolde falder på gulvet, han er formand for aktivitetsudvalget, og har også kastet sig over et projekt om udvikling af verdens bedste bordtennisrobot, som nok snart kommer til Hillerød :)

Opstartsinformation Hillerød GI Bordtennis 2018-2019 - Sæsonstart mandag 13. august

9. aug. 2018, kl. 08.23Kære Medlem.


Mandag den 13. august starter den nye sæson i Hillerød G.I. Bordtennis, så har du ikke været aktiv i forbindelse med vores sommertræning i år, er det nu, at du skal finde battet frem.

Mulighederne for at få motion og blive en bedre bordtennisspiller er igen helt i top.

Vi har igen i år et stærkt og engageret trænerteam, som alle er bevidste om at målrette træningen for både motionist og elitespillere.

Er du i tvivl om hvilket hold du spiller på, så kontakt din træner eller skriv til medlem@hgibordtennis.dk.

Er du i tvivl om din kontingent betaling kontakt medlem@hgibordtennis.dk.

I den nye sæson vil der også være mange muligheder for at prøve sig selv af i konkurrence – til stævner og i holdturneringen.

Flere stævner vil igen i år blive arrangeret som klubture. Ligesom der vil komme flere træningslejre og sociale aktiviteter.

Nyt i år vil være: •  Vi har udvidet senior elite træning om tirsdagen, for at give plads til endnu flere senior spillere om mandagen

 • Vi har oprettet et ungdom øvet hold, for at sikre endnu bedre aldersfordeling på ungdoms holdene

 • Vi har sat en pause for vores Skævinge afdeling, men håber de fleste vi træne videre i Hillerød

 • Vi skal afholde en Europa Cup dame weekend og ungdoms DM – Sponsorer søges

 • Vi er gået over på holdsport, for at gøre administration af hjemmeside og holdleder rollen nemmere


Læs meget gerne vedhæftede opstartsinformation.
Opstarts information Hillerød G.I. Bordtennis 2018-2019.pdf

Ellers er det bare at sige – husk det er din klub og vores klub - Vær stolt, nyd det, mor dig og lad os sammen gøre klubben endnu bedre.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Hillerød G.I. Bordtennis

https://s3.amazonaws.com/webapp.wisestamp.com/Y8r4gnEAQoOlOBkcdBNs_g3007-1-e1421317877523.png#logo


https://s3.amazonaws.com/images.wisestamp.com/icons_32/facebook.png https://s3.amazonaws.com/images.wisestamp.com/icons_32/twitter.png https://s3.amazonaws.com/images.wisestamp.com/icons_32/instagram.png

Thomas Hjermind Jensen
Formand, HGI Hillerød Bordtennis


Mobile: 51228350
Email: formand@hgibordtennis.dk


Website: www.hgibordtennis.dk

Dominykas tog sejren i Pojke 11 i Ängby

5. aug. 2018, kl. 23.53

ØBTU har i den seneste uge haft 11 danske spillere med på træningslejr og internationalt stævne i Ängby ved Stockholm. Her i blandt var også HGI's Dominykas Samuolis, som ud over masser af erfaring og god træning, kunne hjembringe pokalen i Pojke 11 samt sølvmedaljen i Pojke 12. Stort tillykke til Dominykas, der nu kan vende hjem til vores egen træningspas, der optrappes i uge 32, så vi er klar til for alvor at gå igang med sæsonstarten mandag den 13. august.

ØBTU har udgivet en beretning om turen, som kan læses på http://xn--btu-zna.dk/oebtus-s...

Invitation til 3. runde af Hillerød FredagsGrandprix er klar

2. aug. 2018, kl. 14.33

Fredag den 14. september inviterer vi igen til Hillerød FredagsGrandprix - et åbent stævne for seniorspillere.

Du kan hente invitationen og læse meget mere om stævnet her.

Ungdoms EM for hold sluttede med en chance for revanche mod svenskerne

20. jul. 2018, kl. 21.56

Af Lone Simonsen:


I år er Danmark blot repræsenteret ved et hold til UEM, der afvikles i Rumænien. Det er HerreJunior holdet, der er ene om at repræsentere Danmark ved bordtennisbordene, hvor Europas top-elite spillere dyster i dagene mellem den 14.24. juli. Danmark deltager i holdturneringen, Herre Double og singleturneringen.


Lørdag den 14. juli tidligt om morgnen satte det danske hold bestående af Thor B. Christensen (Brønshøj), Martin Buch Andersen (Hillerød), Daniel Simonsen (Hillerød) og Peter Svenningsen, der skifter fra Hillerød til B75 i Hirtshals i den nye sæson, samt landholdstræner og coach Kim Nylander kursen mod Rumænien. Taskerne var pakket med udstyr og de foregående måneders forberedelser og mange timers forberedende. HGI er stærkt repræsenteret i denne sammenhæng med flere spillere på Juniorholdet.


Vi er mange herhjemme i DK, som har fulgt drengene nøje, når de skulle i kamp, hvor de fleste kampe kunne følges via live-score. Desværre blev den sidste placeringskamp mod Sverige rykket til et bord uden livescore, så der måtte vi alle sidde og bide negle medens vi ventede på nyt fra Kim eller opdateringen på EUC’s hjemmeside!


Og de danske drenge har i den grad præsteret!


Danmark startede ellers oprindelig i Level 2 i turneringen – altså mellem holdene fra 16 til 36. Danmark var kommet i pulje med Armenien, Finland, Wales og Østrig, som var 1. seedede i puljen. Men efter lutter sejre i det indledende puljespil og igen i den efterfølgende play-off kamp mod Kroatien, der blev slået 3-0, slap Danmark gennem nåleøjet til slutspillet mellem Europas bedste 16 hold.


Slutspillet bød først på et nederlag til Italien, som blev en for stærk modstander på dagen og de tog pladsen i kvartfinalen. I næste placeringskamp skulle drengene møde Schweiz. Fokus, motivation og support var på plads og danskerne kunne trække sig tilbage som sejrherrer med cifrene 3-1.


Martin Buch Andersen som er med til Ungdoms EM spiller for Hillerød GI i den kommende sæson. Foto: Lånt fra ETTU’s flickr-konto.


Dernæst ventede Spanien i en forventelig svær kamp. Danmark kommer bagud 0-2 i holdkampen, men kæmper sig tilbage i kampen, og udligner til 2-2. Daniel spiller sidste kamp, og den blev noget af en gyser! Daniel taber de to første sæt og vinder 3. sæt 18-16 efter et nervepirrende sæt, hvor øjnene sad klistret til livescoren på skærmen, for os der fulgte med fra Danmark. 4. sæt bliver også en tæt affære, men som Daniel taber 9-11 og dermed vinder Spanien holdkampen 3-2.


Afgørende placeringskamp mod Sverige


Danmark skulle nu spille sidste kamp om placeringen som nr. 11 eller 12. Her kunne man måske tænke at gassen var gået af ballonen for hvad betyder den ene plads fra eller til?


Modstanderen blev vore naboer fra broderlandet Sverige. Her havde de danske juniorer for nyligt været i Esløv for at spille en træningslandskamp, som endte 9-1 i svenskerne favør!


Heldigvis var der stadig masser af kampgejst, selvtillid og godt spil tilbage på det danske hold, på banen som på bænken. Daniel var oversidder i denne kamp. Og hvilken kamp!


Martin og Thor spiller de to første kampe og vinder begge!  Svenskerne valgte at stille op med Truls Møregard på holdkortet, og det blev Peter Svenningsen, der fik den “fornøjelse”. Peter taber, og så står kampen 2-1 til DK. Martin og Thor spiller igen og vinder, og efter en intens kamp kan Team Danmark juble over sejren og en udligning fra træningslandskampen.


Desværre blev den sidste placeringskamp mod Sverige rykket til et bord uden livescore, så der måtte vi alle sidde og bide negle medens vi ventede på nyt fra Kim eller opdateringen på EUC’s hjemmeside. Men… alt godt kommer til den som venter, og det var skønt at kunne juble over coach Kims fantastiske opdatering på Bordtennis.dk


En stor tak til Kim skal lyde herfra for de mange gode opdateringer han har fundet tid til at dele med alle os, der må nøjes med at følge med hjemmefra.


Daniel Simonsen, oprindeligt fra Frederiksværk, har spillet i Hillerød GI Bordtennis siden han var puslingespiller.Foto: Lånt fra ETTU’s Flickr-konto.


Mere EM-bordtennis: Nu starter double og sinlge


Kim Nylander, der er coach for holdet, tager fat på double- og singleturneringen, som starter i dag fredag. I double spiller Svenningsen og Buch sammen, medens Daniel og Thor danner makkerpar. Status i skrivende stund (fredag eftermiddag) er sejr til begge par efter første match.


Singleturneringen går ligeledes i gang i dag, men der foreligger ikke pt. nogen resultater. Men vi hepper og krydser alt hvad vi kan for succes og gode oplevelser videre i turneringen til de danske drenge og deres (svenske) coach.


Følg turneringen på https://www.ettu.org/en/events/european-youth-championships/draws–amp–results/.


Kim udtaler at holdet har gjort det formidabelt, og at spillerne har været gode til at holde fokus på udvikling og at hjælpe hinanden hele turneringen igennem.


Fra venstre: Thor B. Christensen, Daniel Simonsen, Peter Svenningsen, Matin Buch Andersen og coach Kim Nylander (billedet stammer fra Kims opslag på Facebook)


Juniorboys-finalen spilledes torsdag aften, hvor Rusland og Frankrig stod over for hinanden. Frankrig med Bastian Rembert, Irvin Bertrand og Leo de Nodrest på holdet vandt med 3-1 over de russiske juniordrenge Lev Katsman, Vladimir Sidarenko og Maksim Grebnev.


HGI er værter for første runde af damernes ETTU-cup

27. sep. 2018, kl. 13.03


LINK: KØB BILLET
SPILLEPLAN

Sep 29 14:00

 CTT Balaguer Villart Logistic

 TTC Rapid Luzern

Sep 29 14:00

 Hillerød GI Bordtennis

 TTV Lybrae Heerlen

Sep 29 19:00

 TTC Rapid Luzern

 Hillerød GI Bordtennis

Sep 29 19:00

 TTV Lybrae Heerlen

 CTT Balaguer Villart Logistic

Sep 30 10:00

 CTT Balaguer Villart Logistic

 Hillerød GI Bordtennis

Sep 30 10:00

 TTV Lybrae Heerlen

 TTC Rapid LuzernHillerød GI Bordtennis’ bordtennisdamer skal møde hold fra Spanien, Schweiz og Holland, når første runde af ETTU Cup Women spilles i weekenden den 29. og 30. september.

Det ligger fast, efter at European Table Tennis Union (ETTU) i dag trak lod og samtidig tildelte os værtsskabet, så vi kan præsentere damebordtennis fra højeste europæiske hylde.

Modstanderklubberne i denne første runde erCTT Balaguer Villart Logistic (ESP)Klubben blev grundlagt i 1990 og ligger i Leida-provinsen i Katalonien vest for Barcelona.

I sidste sæsons ETTU Cup nåede Balaguer til “stage 3” hvor de blev slået ud af Budaorsi 2i Sport Club. Spillerne på holdet i denne 1/16-finale var Svetlana Bakhtina, Yana Timina, Natalya Prosvirnina og Anna Biscarri Sauret.


TTV Lybrae Heerlen (NED)Damerne i denne hollandske klub har vundet Champions League 2 gange og ETTU Cup 1 gang, så det er en klub med stolte traditioner vi her skal møde.
Klubben blev stiftet i 1973 og byen Heerlen ligger i det stykke af Holland, som danner en kile ned mellem Belgien og Tyskland. Ca. 20 km fra Heerlen ligger belgiske Hasselt, som mange kender for deres store årlige ungdomsbordtennisturnering.


TTC Rapid Luzern (SUI)Gruppens Schweiziske klub fra Luzern har eksisteret siden 1953, og siden 1990 har klubben været dominerende udviklingsklub for ungdomsspillere i Schweiz.


Vores damehold, som jo kunne fejre klubbens første danske holdmesterskab i starten af juni, glæder sig til udfordringen, og de medlemmer  der deltager i sommertræningen, har sikkert konstateret at flere af spillerne træner igennem hele sommeren, for at blive skarpe til at møde de europæiske modstandere. Vores ETTU CUP trup er ikke sat endnu, men de spillere der forventes at kunne komme i spil er Pia Toelhøj, Chen Yan, Tina Stochmal, Petra Sörling, Mie Skov, Laura Schyberg og Noomin Hassan.

Tilsammen udgør vi og de ovenstående 3 hold Gruppe D, som afvikles som en alle-mod-alle pulje. Kampene spilles over 3 runder i weekenden den 29. og 30. september med kampstart lørdag kl. 14 og kl. 19 samt søndag kl. 10.
Planlægningen af ETTU Cup weekenden er allerede i gang, og vores formand hører meget gerne fra interesserede (mail til formand@hgibordtennis.dk ), som kunne tænke sig at støtte klubben i denne sjældne mulighed for at opleve europæisk topbordtennis i Hillerød.

Damerne er klar til at forsøge sig i ETTU Cup'en

10. jul. 2018, kl. 14.29


Efter fejringen af det danske mesterskab for hold i starten af juni, har spillerne på klubben førstehold for damer fået blod på tanden, og med sponsorer i ryggen har klubben HGI Bordtennis også mod på at bakke op om damerne i et europæisk eventyr, som starter med første runde i ETTU-cup den 29. september.Det er rigtig mange år siden at et dansk damehold deltager i europæisk holdturnering, og i den kommende sæson er det så Hillerød og Roskilde for herrer der skal repræsentere Danmark.
På holdkortet for Hillerød i den kommende sæson står: Mie Skov, Pia Toelhøj, Chen Yan, Tina Stochmal, Petra Sörling, Nomin Basaan og Laura Schyberg.
Hillerød træder ind i 1 runde i Europa Cuppen. 1 og 2 runde afvikles i samlinger a 4 hold, hvor de 2 bedste går videre. Fra 3 runde afvikles resten af turneringen med Cup kampe ude og hjemme.
Hillerød har ansøgt om at få lov til at afvikle en samling, hvilket bliver afgjort via lodtrækningen 18 juli.


Formand Thomas Hjermind Jensen:
”Vi glæder os til at vise Hillerød og dansk dame bordtennis frem i Europa igen. Da champagne propperne sprang efter vi blev danske mestre, gik der ikke mange minutter før et europæisk eventyr blev ytret fra spillerne. Ud over spillernes motivation, var det dog også vigtigt at der var økonomisk opbakning fra det lokale erhvervs liv. Spar Nord i Hillerød, FrederiksborgCentret og enkelte øvrige sponsorer ville gerne bakke op om klubben, hvilket muliggjorde at vi kan deltage.
Vores ambitioner er at nå så langt som muligt, og jeg synes vi har nogle rigtig spændende spillere på holdet.
Vi håber at kunne få muligheden for, at vise europæisk top dame bordtennis i Hillerød, samt lave bordtennis relateret events omkring dette både for potentielle sponsorer og tilskuere. Desuden kan vi også være med til at profilere dame bordtennis i Danmark yderligere.”


ETTU Cup – terminer • Round 1: 29-30.09.2018

 • Round 2: 20-21.10.2018

 • Round 3: 16-18.11.2018 (leg 1) – R3 23-25.11.2018 (leg 2)

 • Round 4: 07-09.12.2018 (leg 1) – R4 14-16.12.2018 (leg 2)

 • QF1: 25-27.01.2019 – QF2: 08-10.02.2019

 • SF1: 08-10.03.2019 – SF2: 22-24.03.2019

 • F1: 03-05.05.2019 – F2: 10-12.05.2019


Om Spillerne på holdet


Mie Skov 


18 gange dansk mester og OL-deltager i 2012. Mie er dansk bordtennis største damenavn gennem tiderne, og er for mindre bordtennis kyndige også kendt som ”Vild med Dans” vinder i 2013. Mie stoppede sin internationale karriere for et par år siden, men har genfundet lysten til at spille bordtennis igen.


Pia Toelhøj


Pia´s bordtennisopdragelse har fundet sted i Hillerød, og har 13 danske senior mesterskaber på CV’et. Pia er tidligere professionel bordtennis spiller og landsholdspiller, inden familie & karrierer satte en pause for bordtennis. Nu er Pia tilbage og har fundet sin anden ungdom. Hun er netop blevet verdensmester i veteran double med Petra Sörling og nr. 4 i single.


Chen Yan 


Chen er dansk gift og har boet i Ølstykke i 11 år. Hendes top niveau og klassiske kinesiske penfatning stil gør hende til en af de bedste spillere i Danmark, hvilket hun viste i DM slutspil ved at vinde alle single 12 singler Hendes form har være konstant stigende hele sidste sæson og en humørbombe på holdet.
Tina Stochmal 


Tina er vores venstrehåndet energi bundt, som på en god dag kan slå alle. Hun vandt DM bronze i damesingle i 2017 for Hillerød og bronze for hold, samt blev danskmester for hold i 2012 og 2013 med København og i 2018 med Hillerød.
Petra Sörling 


Verdensmester i veteran double med Pia Toelhøj 2018 og DM for hold. Petra har spillet bordtennis i 20 år af sit liv, og efter en pause, er hun klar til at tage sin aktive karriere op igen. Hun er svensk – og ja, man kan ikke nævne Petra og bordtennis uden at fortælle, at hun er formand for Svenska Bordtennisförbundet (SBTF) og Executive Vice President i ITTF.
Nomin Basaan 


Ung svensk spiller fra talentfabrikken i Eslöv, der i kommende sæson er en del af Hillerød´s elitedivisions hold. Nomin er udtaget i denne sommer til Ungdoms EM for Sverige og spiller udover i Hillerød, også på hold med Pia Toelhøj i Sverige i den kommende sæson.
Laura Schyberg 


En af Hillerød mest lovende pigespillere igennem tiderne. Laura er dansk mester i Yngre pige 2018, vinder af yngre pige top12 2018 og vandt bronze i Pige 2018. Desuden blev hun kåret til årets bordtennis spiller i Hillerød i 2018

Kom og træn i sommerferien - gælder for alle medlemmer

2. jul. 2018, kl. 13.38

Skolerne holder sommerferie, og det betyder også at bordtennisklubbens aktiviteter er droslet ned. MEN du kan stadig holde formen vedlige hele sommeren.


Se i kalenderen nedenfor, hvornår du kan kommer og træne. Bemærk at • "Ola's sommertræning" er åben for alle medlemmer

 • Hvis du vil deltage i "Fri træning for ale medlemmer" er det en god ide, at have aftalt at tage til træning sammen med en makker.

Møllers evaluering af sæsonen der gik

29. jun. 2018, kl. 20.31

Af Jesper Møller, Sportschef i Hillerød GI Bordtennis


Der er sket meget i HGI i de seneste sæsoner, og denne sæson var bestemt ingen undtagelse – og heldigvis for det, for de mange arbejdsopgaver/udfordringer kommer jo af, at der virkeligt sker noget i vores ”lille” bordtennis klub.


Jeg vil her beskrive, hvordan sæsonen er gået set igennem øjnene på sportschefen.


Herrernes Stigadivision

(Tom Jarvis, Supanut” Beam” Wisitmaythangkoon, Daniel Simonsen, Peter Svenningsen,  Peter Trans):


Holdet levede op til målsætningen om at klare sig fri af nedrykning. Holdet var faktisk utrolig tæt på, at blive nummer 4 og dermed kvalificere sig til semi. En dum weekend i det jyske med nederlag til Viby BTK og B75 hvor holdet ikke leverede nogen god præstation, satte desværre en stopper for drømmen om at nå slutspillet og årets DM-semifinaler.


Truppen bestod af 5 spillere fra starten af sæsonen, men blev desværre hurtigt skåret ned til 4 spillere, hvilket var meget uheldigt, da vi vidste at vores 2 udenlandske spiller, ikke ville kunne spille alle kampe. Det betød desværre, at vi stillede op med utrænede (men dygtige) reserver i en del holdkampe. Det var bestemt ikke meningen og det skal for i verden undgås i næste sæson.


Hovedformålet med at rykke op i Stigadivisionen var, at vores 2 unge talenter, Daniel og Peter, kunne prøve deres niveau af mod de bedste hold i DK. De havde begge en godkendt sæson, med et par gode sejre og et par yderligere gode kampe mod klart bedre modstandere. Topniveauet hos begge 2, var utroligt højt og det lover godt for fremtiden, men leveret stabilt i alle holdkampene, det kan man IKKE sige at de gjorde. Der mangler stadig meget mentalt, taktisk, fysisk og professionel tilgang til kampene. En der var stabil, var vores engelske spiller Tom Jarvis. En ung fyr på 18 år, som for mange år siden besluttede sig for, at han ville blive professionel bordtennisspiller, og har derfor ofret alt for den drøm ved f.eks. at flytte fra familie og venner i England til træningscentret i svenske Halmstad. Hans vilje til at kæmpe for sejr,  var eksemplarisk i næsten alle kampe. Jeg håber virkelig at vVores 2 unge spillere tog ved lære af, at spille sammen med sådan en professionel fighter i en hel sæson.


Ungdom elite holdet

Klubbens bedste ungdoms hold, og det talent og niveau der er hos spillerne her, kan vi som klub være virkelig stolte over. Dette hold er klubbens helt store satsning, hvor der bliver brugt økonomi og resurser for at kunne tilbyde de bedste betingelser.


Målet er at vi skal udvikle kommende seniorlandsspillere og være det perfekte trinbræt for spillerne til at komme til udlandet og få en professionel kontrakt. Og det er der talent nok til her på holdet – uden tvivl!


Men igen i denne sæson har trænerne ikke formået, at bedste ud af talentet generelt.  Spillerne har stadig ikke lært, selv at tage ansvar for deres egen bordtennis, hvis de skal opnå deres maksimale niveau.


Alle spillerne på holdet har høje målsætninger, men ingen ved rigtig endnu, hvad der skal til for at opnå dem. Det virker som om, at hvis blot man siger man har et mål, og man så kommer og står X antal gange ved bordet om ugen, så kommer resten af sig selv.  Det er stadig trænerne som går forrest mht. at fremme seriøsiteten, koncentrationen og motivationen hos spillerne i for stor grad.
Hvornår kommer den dag, hvor spillerne går forrest og tager ansvar? Først den dag, vil spillerne virkelig tage det store ryk både spillemæssigt men også mentalt. Dog skal det også nævnes, at mange har været plaget af skader i store dele af sæsonen, og det har også en del af skylden.


”Ansvar” er nøgleordet for den kommende sæson, derfor vil der i næste sæson blive brugt mindre resurser på holdet generelt, både mht. antal trænere i hallen og coaching ved stævner, så spillerne selv skal tage mere initiativ.


Et andet tiltag er, at al kommunikation omkring deres bordtennis udelukkende bliver en dialog mellem spillerne og trænerteamet. Den information som spillerne mener, er vigtig for deres forældre, skal de selv gå videre med til dem. Har forældrene spørgsmål til deres børns bordtennis, skal det også gå igennem spillerne – ikke noget med at sende beskeder eller mails direkte til trænerteamet mere.


Trænerteamet håber ovenstående vil have en positiv effekt, for så vil Sportsudvalget se positivt på igen at bruge mange resurser allerede i 19-20 sæsonen, som den har gjort i denne sæson.  Det bliver spændende at følge det store talent som findes på holdet.


Talent holdet
 Igen i år har det været et super godt træningshold.  Mange møder stabilt op, og yder en god indsats. Og endnu mere positivt har det været, at spillerne på holdet melder sig til mange stævner, og klarer det ofte helt på egen hånd. De har også været gode til at coache hinanden, og har måtte spille alene, men der er ikke blevet kæmpet mindre af den grund. Jeg synes faktisk at alle på holdet har en god chance for at blive en del af eliteholdet en dag. Det kræver dog stadig mange træningstimer og lige så stor glæde ved sporten, som spillerne har haft indtil nu.


Ungdomsholdene
Stadig klubbens vigtigste hold efter min mening. Ekstremt vigtigt at vi har de rigtige personer, som kan give de nytilkommende medlemmer en positiv, sjov og lærerig start på deres bordtennis. Uden de rigtige trænere på disse to hold, er det næsten umuligt at holde fast i de nye spillere. De skal nemlig føle sig trygge og som en del af klubben, lige så snart de har meldt sig ind.


Vi har heldigvis nogle rigtige gode trænere på holdene. Mathias og Palle gør det så godt, at de altid har ”fuldt hus” om mandagen, men også årets træner Bastian, gør det super godt sammen med Rasmus, Ragnar, Jan E og Brian Schyberg.


Næste sæson vil der komme et nyt hold til store drenge fra holdene, så de får også nye træningstider. Der vil selvfølgelig blive sendt information ud omkring dette snart.


Næste sæson
I klubbens bedste træningshold, har vi desværre mistede et par spillere. Beam fik et godt økonomisk tilbud fra Herlev Bordtennis, Tom Jarvis er kommet ind i Halmstads  Eliteserie trup og kan derfor ikke spiller på vores elite divisions hold, og Peter Svenningsen har valgt at skifte til Nordjylland og B75.


Til gengæld er der også kommer en del nye spillere til holdet:


Anton Andersson, Lyckeby – Superetteren, Sverige


Spillestil:  Spiller kort knop belægning på forhånden, står tæt ved bordet og lægger tryk på modstanderen.


Spillet på Lyckeby BTKs superetten hold, hvor han havde stor andel i at holdet blev nr. 4 . Anton har allerede været i Hillerød en uge og træne med resten af Olas A-hold. Det er stor gevinst for vores spillere at træne med en som spiller, så meget anderledes pga. de korte knopper i forhånden.


Bedste resultat for Anton er SM bronze i Herre Junior og Sølv i den svenske Juniordivision


Anton Andersson i Hillerød GI Bordtennis

Svenske Anton Andersson fra Lyckeby spiller for Hillerød GI Bordtennis i 2018-19 sæsonen


Christoffer Kjellson 22 år. Lyckeby – Superetteren, Sverige


Spillestil: Vestrehånd offensiv spiller. Hurtigt benarbejde og gode server.


I den netop overståede sæson, har Christoffer hævet sit niveau og slået nogle af de allerbedste spillere i den næstbedste svenske række, bl.a. vores egen Tom Jarvis.


Christoffer bor og læser til dagligt i Lund. Her træner han også på et hold med meget højt niveau, så der er gode muligheder for han kan forsætte stigning i niveau fra denne sæson til næste sæson.


Christoffer skal ligesom Anton, være en del af Stigadivisionsholdet og spille kampene når de ikke falder på samme dato som hans kampe for Lyckeby, som stadig vil være både Antons og Christoffers 1. prioritet.


Christoffer Kjellson som HGI-spiller i sæson 2018-19

Christoffer Kjellson er hentet fra svenske Lyckeby


 


Oliver Petersen: Skiftet fra Næstved Bordtennis 1 div.) 19 år.


Spillestil: offensiv hurtig spiller. Han har god teknik, stor sikkerhed og god fysisk.


Alle elsker at træne med Oliver. I denne sæson har Oliver boet og trænet i Centret i Slagelse, men er nu flyttet til Kregme og kommer derfor fast til alle Olas træninger. Plus at han også vil hjælpe til med at træne og coache vores unge talenter.


Oliver er allerede meget vellidt i HGI – ikke mindst pga. hans store arbejdsindsats ved Danish International – men også pga. hans seriøsitet og høflige væsen.


Sidste sæson vandt Oliver 60% i en stærk 1. division. Men der er mulighed for, at Oliver kan tage et kæmpe niveau-spring hvis han bliver mentalt bedre og mere stabil. Det vil træneteamet gøre deres bedste for at få frem i Oliver. 


Marius Dam: Skiftet fra Viby BTK, 17 år


Spillestil: Offensiv høj spiller (193 cm) med en rigtig god baghånd.


Marius tager det helt store skridt i næste sæson. Han har nemlig valgt at flytte fra de trygge rammer hjemme hos mor og far, og så flytte alene til Hillerød. Marius valgte Hillerød da han følte han kunne bruge noget ”luftforandring” i forhold til de mange år i Viby, og da han så samtidig ønskede at steppe træningsindsatsen et niveau op, så var HGI et naturligt valg pga. antallet af både morgen- og klubtræninger, som vi kunne tilbyde.


Trænerteamet er utrolig glade for, at Marius valgte netop HGI. Han er, ligesom Oliver, meget vellidt overalt og en spiller som satser benhårdt på sin bordtennis. Der er ingen tvivl om, at Marius’ tilstedeværelse i HGI bliver en Win-Win, og personligt tror jeg, at Marius kan udvikle sit niveau meget igennem næste sæson.Marius Dam – højere end vores sportschef


 


Martin Buch Andersen, skiftet fra Penthouse CPH, 17 år


Spillestil: Offensiv stil med evnen til at spille meget hurtigt


Planen er, at Martin skal være en fast del (sammen med Daniel Simonsen) af Stigadivisionsholdet. Han fik i denne sæson debut i rækken for Penthouse CPH, men næste år er det altså for Hillerød GI Bordtennis, Martin skal vise sin styrke.


Martin kommer fortsat til at være en del af Dennis´ (Duffy Light) ”LEVEL CPH” Academy i Brønshøj, men samtidig vil han komme til Hillerød og træne med ca. en gang om ugen. Dvs. Martin satser 100 % på sin sport og er ultra seriøs omkring  den. Martin har også sagt ”ja” til at være del af coach-teamet ved udvalgte stævner. Sådanne spillere er altid velkommen HGI!


Jeg ser det også som en stor gevinst, at Martin er udtaget til juniorlandsholdet som snart rejser til U-EM i rumænske Cluj Napoca. Det byder nemlig en masse hård træning og nogle gode lærerige kampe henover sommeren, så Martins niveau er et niveau eller to højere når den nye sæson starter.


Martin bliver U21 spiller i den nye sæson. Det betyder, at det er slut med stævner som junior EM, og det kan være en hård omgang lige pludselig at være langt fra toppen, derfor har HGI i samarbejde en stor opgave med at hjælpe Martin med at sætte sig nye delmål, og holde ham motiveret til træning, så han snart kan blande sig i toppen på seniorniveau.


 


Mohammed  Abdulwahhab 18 år. (fytter til DK fra Qatar)


Spillestil: Venstrehåndet offensiv, ellers ukendt.


Wahab kommer fra det store nationale bordtennis-akademi i Qatar, som har den tidligere svenske verdensmester Peter Karlsson som cheftræner. I næste sæson flytte han dog til bordtenniscentret i Slagelse.


Det vil dog ikke være første gang, at Wahab er i DK. Han spillede nemlig Roskilde GrandPrix stævne i februar hvor han blev nr. 2 i U21 elite efter nederlag til Beam.


Pt. Vides det ikke hvor meget Wahab kommer til Hillerød i næste sæson. Der er ingen tvivl om at hans niveau er til Elitedivisionen, men hovedformålet med holdet vil – igen i næste sæson, primært være at udvikle vores egne klubspillere og ikke at rykke ned.


Christoffer ”Stuff” Petersen. 34 år


Spillestil: offensiv med vildt god forhånd men slet ingen baghånd (ifølge Mathias Jensen)


Den tidligere landsholds- og svensk elitedivisionsspiller og nu også tidligere U-ansvarlig træner for DBTU, har får job inden for dansk para sport. Det betyder at nu har Stuff muligheden for at genoptage sin egen karriere. Hvor mange træningstimer om ugen det kan blive til, eller om han trækker i en kamptrøje, må tiden vise.


Sikkert er det, at det er fantastisk for HGI at havde en person tilknyttet med den store erfaring som både elitetræner og spiller.


 


Trænerteamet


Heldigvis forsætter næsten alle trænerne i næste sæson. Det er kun Jan Enevoldsen og Martin Svenningsen som har valgt at stoppe.  Kæmpe stor tak, skal de begge have for deres indsats.


Pt. er der lavet aftale med en ny træner. Hun hedder Valeria Petrova og er elitespiller på det estiske landshold. Samtidig med hun skal bo i Danmark, skal hun også træne i Hillerød, som hun så kan kombinere med at være træner.


Ola kommer også til at benytte vores 2 nye elite spillere Oliver og Marius som en slags assistenter for talent holdet.


Alt i alt ser det ud til, at det bliver en rigtig god sæson, vi går i møde med masser af aktiviteter og en masse spændende kampe og stævner på alle niveauer. Jeg synes bestemt at klubben bevæger sig i positiv retning, og det skyldes primær alle de frivillige personer, som laver alt fra sponsorarbejde til indsamling af præmier og alt det der imellem. Uden dem har vi ingen klub, så de er nøglen. Håber endnu flere vil være med til at hjælpe HGI bordtennis i de kommende år.


Sidste lille ting – husk at benytte jer af sommerferietræningen, som er for alle klubbens medlemmer (se hjemmesiden for dage og tider )


Go´ sommer til alle.


Hilsen
Jesper Møller
Sportschef
Hillerød GI Bordtennis

ITTF satte spot på vores verdensmestre

26. jun. 2018, kl. 21.44

ITTF’s Publications manager Ian Marshall nåede at fange Pia og Petra til en snak om hvordan de kom igang med projekt “Vi vil være verdensmestre”, og om forberedelserne til den bedrift, der kulminerede med en erobring af titlen i weekenden i Las Vegas ved World Veteran Championship of table tennis.


Læs artiklen på ITTF’s hjemmeside her

Sommerlukket i Cafe Lille F

26. jun. 2018, kl. 21.43

FrederiksborgCentret har bedt os give besked til vores medlemmer om at “Café Lille F holder lukket fra den 30. juni til og med den 5. august 2018. (begge dage inklusive)”.

Hillerød Bordtennis’ første verdensmestre nogensinde

26. jun. 2018, kl. 21.41

Pia Toelhøj og Petra Gummeson Sörling, der begge kunne fejre det danske holdmesterskab i Elitedivision Damer for HGI Hillerød Bordtennis for nyligt, kunne for lørdag aften dansk tid fejre endnu en titel. Denne gang var det titlen som verdensmestre!


Det skete da de sammen vandt finalen ved WVC (World Veteran Championship) i Las Vegas i damedouble over 45 år ved at finalebesejre det Peruianske par Milagritos Gorriti og Migali Montes med sætcifrene 6-11, 11-9, 11-9, 7-11, 11-9.


Undervejs har de spillet 7 kampe, og de har i alt kun afgivet 4 sæt. Det er gået ud over doublemakkere fra Rusland, Tyskland, Belgien, Italien, Frankrig og altså Peru i finalen.


Formand Thomas Hjermind Jensen annoncerede tidligere i dag, at hvis Pia og Petra skulle gå hen og misse finalen, så ville de i hvert fald være det kønneste doublepar, og da redaktionen jo ikke er i Las Vegas, må vi vælge at tro på formanden :) Men de nøjedes ikke med at tage skønhedsprisen ved WVC Tabletennis – de gik hele vejen til toppen af podiet og guldmedaljerne som det bedste doublepar. Sikke en afslutning på sæsonen :)


Og dog. Sæsonen er nemlig ikke helt slut for Pia Toelhøj, der stadig er med i singlerækken for “Womens singles over 50”, hvor hun er nået til round of 16 – altså 1/8-finalen, som spiller tidligt søndag morgen dansk tid. Pia møder Taiwans Mei-Lan Huang.


Vi krydser fingre for Pia i singlen og sender også varme tanker til de øvrige danskere i Las Vegas, hvor der stadig er danskere med blandt de sidste få i flere af de øvrige rækker – Kom så Bordtennis Danmark :)

Opdatering søndag den 24. juni: I singlerækken besejrede Pia  den Taiwanesiske Mei-Lan Huang i ottendedelsfinalen. Til gengæld blev kvartfinalen endestationen, da hun mødte tyske Olga Nemes og tabte med cifrene 5-11, 6-11, 11-7, 5-11. Mon ikke Pia og Petra – og forhåbentlig endnu flere bordtennisspillere fra Hillerød – er klar til at tage kampen op igen til næste år, når European Veterans Championship 2019 spilles i Ungarn hovedstad Budapest?

Ren Hillerød finale på Vestegnen

20. jun. 2018, kl. 23.01


En meget varm weekend er slut på Vestegnen hvor HGI Hillerød Bordtennisklub spillerne endte med mange single og double podieplaceringer i såvel A som B slutspil.


Det er altid en fornøjelse for vore spillere at deltage i Vestegnens stævner hvor der er masser af kampe idet der både spilles A og B slutspil samt doubler,


I seniorrækkerne blev det til en stærk sejr til vores allestedsnærværende blæksprutte Torsten SEJR Hansen som i en weekend med bl.a. DBTU’s årsmøde i Horsens og finalekamp med livestreaming for damernes fremragende DM-sejr på hjemmebane i Frederiksborgcentret, også lige ubesejret fik presset sejren i Hr Kl 3 ind – RESPEKT herfra!  😎 I samme række vandt Lars Svarer Johansen bronze i B-slutspillet.


Hos ungdommen var vi i Yngre Drenge C rækken stærkt repræsenteret med 3 ud af 9 spillere, og her blev det til en spændende Hillerød finale idet Mikkel Wilken slog Valdemar H Pedersen i en tæt finalekamps femte sæt. I andet sæt måtte de to kamphaner helt ud i 18-16 før sættet kunne afgøres til Mikkels fordel.Også i B slutspillet blev det til en finale og flot sølvmedalje til Aleksander Hougaard Andersen som også vandt sølv i Yng Dr D efter en tæt pulje med 7 spillere. Nummer 1, 2 og 3 vandt lige mange kampe og sæt og rækken blev derfor afgjort ved pointtælling.


Champagnepropperne sprang da Hillerød blev danske mestre

20. jun. 2018, kl. 22.31

For første gang nogensinde lykkedes det. Vi blev danske mestre for damehold. Og det skete på overbevisende maner med en 6-2 sejr over OB Bordtennis.


Pia Toelhøj og Petra Sörling stod var også med på holdet sidste gang Hillerød stod i en senior DM finale for 20 år siden. Denne gang lykkedes det dog at stryge helt til tops sammen med Chen Yan og Tina Stochmal.


Vi lavede ikke selv nogen optælling, men avisen beretter at der var publikummer, som havde trodset sommervarmen for at heppe på Hillerøds damer. De kunne opleve Chen Yan, der i løbet af sæsonen har udviklet sit spil og fået endnu mere fart i sine i forvejen hårde slag. I finaleserien har Chen været helt suveræn og vundet alle sine kampe.
En hver der kommer jævnligt i vores træningshal ved, at Pia Toelhøj har været ekstremt flittig ved træningsbordet hele sæsonen, og hun sluttede holdturneringssæsonen af ved at vinde 5 ud af 8 af sine singler i slutspillet.Pias sæson er dog endnu ikke helt forbi, da hun snart rejser til Las Vegas for at spille om VM-titlen for veteraner i slutningen af juni.
Undervejs i sæsonen valgt Tina Stochmal at tage en pause fra bordtennis, men hun blev overtalt til at vende tilbage til holdet i slutspilskampene, og det var slet ikke nogen dårlig ide. I finalen bidrog Tina nemlig med en flot sejr over OBs Karin Rytter.
I løbet af sæsonen bidrog Petra Sörling til DM-guldet ved at vinde 6 kampe i grundspillet, og i slutspillet coachede Petra sine holdkammerater fra coachbænken.