Klubnyheder

Jesper Møller i ny rolle der skal drive medlemsvækst og pleje nye talenter

19. juni 2019, 21.54


Jesper Møller starter i ny spændende rolle, der skal sikre ungdom medlems vækst, via bedre kommunikation og tættere samarbejde med skoler samt HFO'er i Hillerød og omegn.


Vi har set bekymrende medlemsfald for de helt unge, da vi har sluppet fokus på rekruttering, og selvom vi har haft de helt rigtige trænere på plads til at tage imod dem og et setup med mulighed for endnu flere medlemmer.

Dette er en opgave, som Jesper brænder for og har løst med succes før, hvilket kan ses i klubbens stærke junior og drenge årgange. Det har der bare ikke været tid til at prioritere højest i hans mange opgaver som sportschef.

Bestyrelsen har derfor valgt at nedlægge jobbet som sportschef og omlægge enkelte ansvarsområder for at kunne fokusere på medlemsvækst og endnu bedre tilbud til vores unge begyndere og kommende talenter.

Efter Jespers eget ønske har han kommet med en liste over ting, der ligger hans hjerte nærmest. Talentarbejde, medlemsrekruttering, holdleder for elitedivision og tid til selv at spille bordtennis er højest på hans ønskeliste.

Det betyder også, at opgaver vedrørende ungdomselite, ungdomsholdsammensætning samt administration af klubture, -lejre og stævner overtages af cheftræner, ungdoms- og sportsudvalget i samarbejde.

Udover disse mange opgaver for klubben har Jesper også påtaget sig assistent landstræner jobbet for para-landsholdet, hvor flere spillere fra Hillerød spiller med.

Vi glæder os til, at Jesper kan støtte klubben i disse vigtige opgaver, så forvent gerne en masse nye glade unge bordtennis spillere i klubbens lokaler, og måske også et venligt prik på skulderen til at støtte Jesper i disse aktiviteter.

Mvh Bestyrelsen

Klubnyheder