Klubnyheder

Stævne TILMELDINGSHJÆLP i hallen på mandag og onsdag

2. december 2018, 08.49

Er du i tvivl om hvordan du tilmelder dig til et stævne? 

På mandag og onsdag vil Louis de Voss være behjælpelig i klublokalet i Frederiksborgcentret, og vil sidde klar til at svare på spørgsmål om tilmelding til stævner via Bordtennisportalen m.m.  

I disse dage har vi bl.a. tilmelding til en rigtig hyggelig weekend under HGI' banneret ved ØM Ungdom og Veteran. Derfor håber vi, at mange (ungdomsspillere, forældre og evt. veteranspillere) som er i tvivl om tilmeldings-systemerne, vil  tage imod denne hjælp, så vi fortsat kan være en af Danmarks førende klubber ved stævnerne. 

Hjælp til stævnetilmelding Mandag den 3/12 kl 18-19.30 og Onsdag den 5/12 kl. 17-18.

I de kommende uger er der sidste frist for tilmelding til en masse stævner hvor vi håber at ALLE, lige fra vore yngste let øvede spillere, til vore elitespillere og motionister, vil deltage. Læs mere om mulighederne HER.

Derfor håber vi, at rigtig mange af jer vil benytte muligheden for, at få nogle tilmeldinger på plads enten til de ovennævnte, eller til andre stævner i vores stævneoversigt HER.  Husk at du midt på denne stævneside kan se stævnekalenderen, som vi forsøger at holde opdateret med de vigtigste stævner og tilmeldingsfrister.  

På stævnesiden finder du også aller nederst "STÆVNETILMELDING - BORDTENNISPORTAL - LICENS" hvor du kan få svar på langt de fleste spørgsmål omkring tilmelding. Det er også på stævnesiden at du kan se hvilke af dine klubkammerater som har tilmeldt sig til de enkelte stævner.   

MEN TØV ENDELIG IKKE MED AT MØDE OP PÅ MANDAG ELLER ONSDAG HVIS DU ER DET MINDSTE I TVIVL - I HGI Hillerød Bordtennisklub ER VI DER FOR AT HJÆLPE DIG!


AF: Louis de Voss.

Klubnyheder