Klubnyheder

Opstartsinformation Hillerød GI Bordtennis 2019-2020 - Sæsonstart tirsdag 13. august

6. august 2019, 20.15

Kære medlem

Velkommen

Tirsdag den 13. august starter den nye sæson i Hillerød G.I. Bordtennis, så har du ikke været aktiv i forbindelse med vores sommertræning i år, er det nu, at du skal finde battet frem.

Download opstartsinfo (pdf) med nye træningstider og masser af info.

Mulighederne for at få motion og blive en bedre bordtennisspiller er igen helt i top. Vi har igen i år et stærkt og engageret trænerteam, som alle er bevidste om at målrette træningen for både motionist og elitespillere.

Er du i tvivl om hvilket hold du spiller på, så kontakt din træner eller skriv til medlem@hgibordtennis.dk.

I den nye sæson vil der også være mange muligheder for at prøve sig selv af i konkurrence – til stævner og i holdturneringen. Flere stævner vil igen i år blive arrangeret som klubture. Ligesom der vil komme træningslejre og sociale aktiviteter.

Nyt i år vil være:

  • Vi har ændret træningstider på primært Ungdom og ungdom elite trænings tider
  • Ola Lindberg vil være i klubben fast 3 dage om ugen, fremfor tidligere 2 dage
  • Vi sætter ekstra kræfter ind på ungdoms medlemsrekrutterings initiativer.
  • Vi skal afholde Ungdoms TOP12 og Veteran DM i 2020 – muligvis i den nye store multi-hal
  • Vi kommer til at lave hyppigere kontingent check, via positive medlemslister
  • Vores klubtrøjer får vores nye hovedsponsor logo på når du bestiller den hos BTEX (Scan Global Logistics)
  • Husk alt er opdateret i klubbens kalender – som kan findes her: Klubbens-kalender

Jesper Møller fortsætter i en rolle som skal skabe medlemsvækst og pleje nye talenter. Vi har desværre set et bekymrende ungdoms medlemsfald, hvilket kræver fokus. Det betyder også, at opgaver vedrørende ungdomselite, ungdomsholdsammensætning samt administration af klubture, -lejre og stævner overtages af cheftræner, ungdoms- og sportsudvalget i samarbejde.

Vi vil slut 2019 også inddrage medlemmer i at lave en ny udviklingsplan for 2023. Klubbens udviklingsplan 2020.

Vi er igen i år Team Danmark elitesatsningsklub og en af Hillerød Elite Idræt’s prioriterede satningsklubber.

Det betyder, at vores bedste ungdomsspillere (Ungdom Elite og Talent hold) vil kunne få tilbudt gratis morgentræning (Mandag/Onsdag), ernæringskursus, fysisk træning med Mats Mejdevi og mental træning. Derudover vil der som følge heraf komme en endnu tættere dialog med DBTU´s trænere og bestyrelse.

Har du lyst til at se bordtennis i topklasse, kan du se klubbens Herrer i StigaDivisionen – en oplevelse man ikke må gå glip af. Desuden deltager vores damer i elitedivision og Europa Cuppen.

Følg med på vores hjemmeside, hvor kalenderen altid vil være opdateret med, hvad der sker i klubben og eventuelle aflysninger. Men husk stadigvæk at følge med på facebook og giv dine meninger til kende.

Jeg håber, at alle vil være med til at gøre dette til en god sæson for alle, samt I allerede nu opdaterer jeres kalendere med de vigtige datoer, hvor vi løfter i fælles flok. (Se under vigtige datoer)

Vi har i dette dokument samlet en masse praktiske oplysninger om den nye sæson. Fx om hvornår der er træning, hvem der er trænere, og hvad man skal gøre for at være med i stævner eller holdturnering.

Vel mødt til den nye sæson!

Hillerød GI Bordtennis

Klubnyheder