Klubnyheder

God sæsonstart for Hillerød bordtennis

12. september 2021, 22.30

God sæsonstart for Hillerød bordtennis


Danmarksturneringen er endelig startet igen, og så endda med flotte resultater.


  • Bordtennis Ligaen Damer


3 kampe, 3 sejre og en førsteplads i rækken. Sikke en drømmestart for Hillerød´s Bordtennis liga damer.

OB blev besejret 6-1, Ballerup 6-0 og i en tæt kamp blev Virum slået med 6-4

Spillerne i weekenden var Dana Bentsen, Naomi Owen og Annie Hedlund. Pia Toelhøj var med på bænken og Chen nød en velfortjent ferie i Grækenland.

Især kampen imod Virum blev en tæt affære, hvor sidste års Hillerød spillere Sophie Walløe og Nicoline Kofoed var på holdkortet sammen med sidste års første dame fra Greve, Valeria.

Hillerød kom bagud med 3-4, men så satte rutinen ind, Dana og Naomi vinder sikkert 3-0 og 3-1 over hhv. Valeria og Sophie. Annie lukker kampen af, med at besejre Nicoline i afgørende kamp 3-0.

Forståelig jubel i Hillerød lejren, som havde en lang med hyggelig tur til Hirtshals.


  • Bordtennis Ligaen Herrer


Overraskende sejr og rystet danske mestre, bringer håb for en god sæson.

I første kamp imod Herlev, var det Herlev som fik den bedste start og bragte sig foran 1-4.

Men så vendte kampen og gejsten lyste ud af de unge Hillerød spillere. 1-4 blev vendt til 4-4 og holdkampen skulle afgøres i golden sæt. Her skulle kampen afgøres imellem Hillerød´s Anton Andersson og Herlevs førstemand Jesper Hedlund. Anton viste ingen nåde og vandt 11-4 og dermed sejr til Hillerød på 5-4

Øvrige Hillerød spillere var Jakob Petersson, Charlie Rydegård og Peter Svenningsen.

Søndag ventede de danske mestre fra Næstved, som til dagens opgør stillede i stærkeste opstilling, til og med en forstærkning hentet fra netop Hillerød i Andreas Törnkvist.

Humøret var højt i bilen sydover, i en kamp hvor alt pres var på Næstved. Charlie og Jakob var fra fredagens kamp, blevet erstattet af Daniel Simonsen og Jacob Reuther.

Kampen startede som de fleste forventede, og Næstved bragte sig foran 0-3, men kun efter at Daniel Simonsen havde presset Næstveds 1.single Hampus Söderlund ud i 5. sæt

Om det var Antons golden sæt sejr fredag der havde påvirket ham, vides ikke, men han spiller helt uimponeret og fantastisk i Næstved. Han bringer Hillerød på 1-3, med en 3-0 sejr og Koldas (der dagen inden havde besejret Michael Maze).

Derefter leverer Daniel Simonsen en fantastisk præstation, da han slår Andreas Törnkvist 14-12 i 5 sæt.

Peter taber dog til Hampus, og Næstved fører 2-4

Anton var dog ikke færdig denne aften, da den afrikanske holdmester Khaled Assar bliver besejret med 3-0 i Antons bedste kamp på dansk grund nogensinde. 3-4

Til dagen var Jacob Reuther hentet ind som reserve og oddsene var dog også imod ham. Jacob laver en flot indsats, hvor Næstved bænken var helt tavse i lange perioder, men taber 1-3.

Næstved vinder kampen 5-3, men Hillerød kan stille i endnu stærkere opstilling – så hvem ved hvad resultatet bliver på hjemmebane ?


  • 1. division damer


Nyt hold i år er vores 1. dame hold. Her går det sportslige og sociale hånd i hånd, men derfor kan man godt gå efter sejr. Og det blev det til 2 sejre ud af 2 kampe.

Niloufar Komanji, Henriette Schönemann, Michelle Als Christiansen, Pia Hansen og Sus Høgsberg er spillerne på holdet.

Silkeborg blev slået med 7-3 og Amager 6-4. Alle leverede en flot indsats. Niloufar har lagt ekstra timer i træningshallen og det kunne ses, da hun vandt 6 ud af 6 kampe.


  • 1. division herrer


1. division mødte også Næstved og med samme resultat. 5-3 til Næstved.

Her bør det dog nævnes at Mathias Jensen vinder over Andreas Dilling og Charlie Rydegård vinder 2 kampe. Både Dominykas Samuolis og Jacob Reuther tabte i 5 sæt. 1. division er en svær række for Hillerød der rykkede op i år fra 2. division, men de øjner point i horisonten.

 

  • 3. division herrer


Kristoffer Rasmusen er hjemme igen fra efterskole. Tak for det. Han kvitterer med at vinde det afgørende golden sæt og give sejren til Hillerød. Der vinder 8-7

Øvrige spillere, der alle bidrog til sejren var: William Beck, Alexander Sønderby og Felipe Matarese.

The Young Guns går efter flere point på kontoen

Klubnyheder