Talentidrætsklasser

Er du rigtig god til bordtennis?

Er du rigtig god til bordtennis?


Hillerød Bordtennis er en af Hillerød kommunes satsningsklubber og du kan derfor kombinere din skolegang med din satsning på bordtennis.

Talentidrætsklasserne

Er du på vej op i 7. klasse eller går du i 7. eller 8. klasse?
HGI Bordtennis, Hillerød kommune og Hillerød Elite har sammen etableret eliteidrætsklasser på 7., 8. og 9. klassetrin.
Klasserne er for dig, som har brug for at kunne kombinere din skolegang med din sport.
Skolegangen foregår på Frederiksborg Byskole.

Talentidrætsklasserne er for dig, som udover at være god til din idræt også har talent. Du skal have ønsket og viljen til at gøre mere ved din idræt. I en talentidrætsklasse har du tid til at dyrke din sport samtidigt med du går i skole. Hvis du bliver optaget, skal du gå i skole på Frederiksborg Byskole.
Udover at passe din almindelige skolegang, er der også sat ekstra tid af i skemaet til at dyrke din sport. Eleverne i en talentidrætsklasse har morgentræning tre gange om ugen. De to af gangene foregår træningen på den idrætslinje, du er optaget på. Den tredje gang er det fysisk træning. Udover dette vil der være undervisning eller foredrag om kroppen og ernæring.


Hvornår kan du søge optagelse

Fristen for at søge optagelse i talentidrætsklasserne til kommende 7. klasse er fredag i uge 1. Ansøgninger til 8. og 9. klasse modtages hele året.


Hvordan søger du optagelse

Du søger optagelse i en talentidrætsklasse ved at både du selv, din lærer og din primære træner udfylder et ansøgningsskema.Du kan læse mere om Talentudvikling og eliteidræt fra Hillerød Kommune - her


Vidergående ungdomsuddannelse - TeamDanmark og Hillerød ordning

Unge eliteidrætsudøvere får nu et godt tilbud: de kan komme med i ”Hillerød-ordningen”, som hjælper dem til at kombinere det at tage en uddannelse og samtidig få tid til at dyrke deres idræt.
Det kan være svært at få tingene til at hænge sammen, hvis man både er eliteudøver og gerne vil tage en ungdomsuddannelse.
Derfor starter Hillerød-ordningen nu på en række ungdomsuddannelser.
Hillerød-ordningen betyder, at eliteudøverne kan morgentræne i deres sportsklubber, uden at de får noteret fravær på deres uddannelser.

Der lempes ikke på de faglige krav i uddannelsen, men eleverne får blandt andet tilbudt en mentor, som sikrer en overordnet sammenhæng i uddannelsesforløbene, – supplerende undervisning, hvis det er nødvendigt, – en idrætsmentor, som kender til livet som eliteudøver, og som ved, hvilke udfordringer der er – en buddy-ordning, hvor en studiekammerat hjælper med at tage notater, når eleverne er fraværende på grund af deres sport.

Træningen og træner

Bordtennisundervisningen foregår i Royal Stage mandag og onsdag fra 8.00 til 9.30 og du vil blive trænet af Mads Jørgensen og Ola Lindberg.

Du bliver også tilbudt fysisk træning ved Mats Mejdevi. Læs mere om den fysiske træning under Hillerød Elite Idræt her.

Har du nogle spørgsmål kan du kontakte:

Mathias Jensen
HGI Bordtennis/Eliteklasse koordinator
Mobil: 51 94 92 52 

E-mail: mjbordtennis@outlook.com