Uddeling af F-Magasinet

Kære medlemmer

Lige efter nytår udkommer den nyeste udgave af F-magasinet, og vi håber I er friske på at tage en rute, selvom vi ved der er gang i bordtennis.

Uddelingen foregår i perioden 06.01.2017 til 22.01.2017. Frederiksborgcentret forventer at magasinerne leveres torsdag 05.01.2017.

SE RUTERNE HER

OBS! jeg har gået alle ruterne igennem (på krak), og har lavet dem om til 62 ruter i stedet for 50 ruter, håber at de er mere overkommelige nu.  Da vores Nemvagt system ikke kan administrere en vagt der går over flere dage må dette administreres på den ”gamle” måde i Excelarket via ovennævnte link.

Og jer der har prøvet det nogle år ved, at jo hurtigere I byder ind på en rute, desto større chance er der for at få lige præcis den rute, man ønsker, f.eks. i det område hvor man bor, og som man kender i forvejen. Det kan ikke betale sig at lurpasse og håbe at de andre tager alle ruter, da vi skal have gang i alle klubbens medlemmer, og man så risikerer at få en rute i et område man ikke kender.

Det er en af klubbens helt store indtægter (omkring 40.000 kr) så jeg håber min mail bliver godt modtaget da indtægten ikke sådan lige er til at undvære. Så derfor:

 * Tag mod min mail med godt humør.

 * Gør uddelingen til en hyggetur, hvor hele familien deltager, tag lidt kaffe, vand, småkager og en pils (til far) med på turen. Måske kan man tage en rute sammen med en klubkammerat og deres familie.

 * Glæd jer over at postkasserne nu er helt ude ved vejen.

 * Og glæd mig ved at tilmelde jer hurtigst muligt så jeg slipper for at skulle bruge min sparsomme fritid/juleferie på rykkere.

 

Hvordan får jeg en rute?

RUTERNE FINDER I HER

De ruter, der er markeret med rødt er taget, de andre booker I ved at sende mig en mail om hvilken rute i ønsker.
Jeg opdaterer regnearket løbende og skulle der være flere, der har valgt samme rute er reglen den, at den der har sendt mig en mail først får ruten. Jeg forventer at arket bliver opdateret 1 gang om dagen.

Håber at I alle får en jul og et godt nytår.

Skriv til mig på mettestenfrederiksen@gmail.com

Med venlig hilsen

Mette Sten Frederiksen
mobil: 20655229

Print Friendly, PDF & Email