Seriebold uge 50: En god afslutning på første halvsæson

Alle Hillerød 7 seniorbordtennishold i ØBTU´s turnering var i kamp i ugens løb, og der var point til 5 af holdene.

Østdanmarksserieholdet HGI 4 havde besøg af Brønshøj 4. Hillerød lagde sig i spidsen fra start, men da de 8 sejre, der skal til for at vinde holdkampen, var spillet hjem ved 8 – 1, så gik gassen af ballonen, og Hillerød vandt ikke flere kampe, så sejren blev på 8 – 6. De to point var hjemme, og holdet ligger på 4. pladsen med 10 point efter første halvsæson.

Begge serie 1 hold spillede på udebane og det blev til en sejr og et nederlag. HGI 5 var i Amagerhallen og vandt over Amager 6 med 11 – 3. HGI 5 ligger nr. 2 med 15 point for 9 kampe.

Det andet serie 1 holdet HGI 6 tabte til Frederiksværks 1. hold med to tidligere Hillerødspillere på holdet med 2 – 12. Holdet ligger nr. 8 med 5 point.

Serie 2 holdet HGI 7 vandt i en jævnbyrdig kamp i Gladsaxe over Gladsaxe 2 med 8 – 6. Holdet ligger nr. 5 med 8 point.

Serie 3 holdet HGI 8 spillede hjemme uafgjort 5 – 5 mod Frederiksværk 2. Hillerød ligger på 6. pladsen med 7 point for 8 kampe.

Serie 4 holdet HGI 9 var i Jægerspris, hvor Jægerspris 5 blev besejret med 7 – 3, hvorefter holdet igen indtog førstepladsen i rækken med 12 point.

For serie 4 holdet HGI 10 har det været en svær halvsæson uden point og den sidste kamp mod Slangerup 1 var ingen undtagelse, da det på hjemmebane blev til et nederlag på 3 – 7 mod Slangerup 1.

Godt tilbud på fyrværkeri i Hillerød

Print Friendly, PDF & Email

You may also like...