Seriebold uge 40: De første kampe

Hillerød Bordtennis har 7 hold med i holdturneringen under Østdanmarks BordtennisUnion i sæsonen 2017-18, som er startet i indeværende uge. Alle syv bordtennishold spillede deres første kamp i den forløbne uge, og det resulterede i 5 point til Hillerød.

HGI 4 er nyoprykker i østdanmarksserien og stillede hjemme op mod Kildeskovens 1. hold. HGI holdet var forstærket med den tidligere elitedivisionsspiller Mathias Jensen, og holdet fik en god sæsonstart med en sejr på 10 -4.

Serie 1 holdet HGI 5 var i Esrum, hvor holdet mødte Esrums 1. hold. Her trak Esrum det længste strå og vandt med 11 – 3.

Det andet serie 1 hold HGI 6 var i København, hvor holdet spillede 7 – 7 mod Stefan´s 1. hold.

Serie 2 holdet HGI 7 havde besøg af førsteholdet fra DTU, som viste sig at være stærkere end Hillerød og vandt med 9 -5.

Serie 3 holdet HGI 8 tabte i Jægerspris til Jægerspris 3 med 3 – 7.

De 2 serie 4 hold tabte begge deres kampe. HGI 9 tabte hjemme med 0-10 til Slangerup/Stenløse  4 med 0 – 10, og HGI 10 tabte i Helsingør med 3 – 7 til Helsingør 6.

Alt i alt var det ikke nogen prangende start for Hillerøds bordtennishold, som ellers er startet sæsonen efter en stor træningsindsats med fin deltagelse i de ugentlige træningspas i FrederiksborgCentret.

Print Friendly, PDF & Email

You may also like...