Stævnesæsonen afsluttet i Hvidovre

Dominykas Samuolis HGI Hillerød Bordtennis - Hvidovre Stævnet 2016

Hvidovre stævnet satte punktum for en fantastisk spændende og udbytterig stævnesæson for vore ungdomsspillere, da 7 repræsentanter for HGI Hillerød Bordtennisklub kæmpede om podiepladserne i weekenden.

Mens vore seniorer netop i disse dage spiller Veteran VM i Alicante, og der stadig er en stævnemulighed tilbage i Penthouse-Cup på lørdag for 18+  så var der stævnesæsonafslutning for ungdommen i Hvidovre.

Rebecca Mejer, Dominykas Samuolis, Theis N Pedersen, Kristoffer Rasmussen, Lars og Jonathan Svarer Johansen og Gustav Wolfsberg stillede friske til start og det blev da også som altid når Hillerød bordtennis stiller op, til flere podieplaceringer.

LØRDAG

Rebecca tog kampen op mod drengene i Puslinge og Yngre Dr D, og opnåede i begge rækker fornemme bronzemedaljer.
Rebecca Mejer HGI Hillerød Bordtennis Bronze Hvidovre stævnet 2016 Puslinge D og Yng Dr D
Gustav spillede sig frem til Bronze i Drenge D (B-slutspil), og Jonathan fik spillet sig til kvartfinalen i Drenge B og en Bronze medalje i Junior B men papa Lars stillede op i Hr. kl 4 og 5, og kæmpede bravt mod overmagten.
Jonathan Svarer Johansen HGI Hillerød Bordtennis 3. plads Junior B Hvidovre stævnet 2016Rebecca Mejer HGI Hillerød Bordtennis 3. plads Hvidovre stævnet 2016

SØNDAG

Søndag afsluttede Dominykas med en flot indsats da han stillede op for første gang i Yng Dr B rækken sammen med Kristoffer og vandt Bronze i B slutspillet. Dominykas fortsatte medaljekampen senere på dagen og spillede sig helt til finalen i Puslinge B hvor William Warming (Virum) dog blev for svær, men en fornem Sølv medalje er slet ikke ringe at gå til sommerferie på.

Dominykas Samuolis HGI Hillerød Bordtennis nr 2 Puslinge B Hvidovre stævnet 2016

Skævinge afdelingen var igen repræsenteret ved Theis på kun 11 år, og endnu engang kom der metal med hjem til Skævinge via en flot Bronze medalje i Puslinge C.

Vi havde søndag også glædet os til at se Loui Jensen i kamp i Junior C, men arbejdet må passes, respekt for det.

Stort tillykke og en velfortjent sommerpause til jer alle.

[mfb_pe url=”https://www.facebook.com/HgiBordtennis/photos/a.256521391126881.49304.214815185297502/914464418665905/?type=3″ mbottom=”50″]

Se hele resultatlisten for Hvidovre Stævnet HER.

AF: Louis de Voss.

Print Friendly, PDF & Email

You may also like...