Klubmestre 2015

Med en tilmelding ud over al forventning, blev hver en kvadratcentimeter af vores bordtennishal udnyttet maksimalt. Ikke mindre end 75 medlemmer spillede med i kampen om at blive klubmester 2015 i en af de 5 rækker.

A: Eliteklasse

IMG_0674

1: Nicolai de Voss
2: Mads Pærregaard
3: Thomas Hjermind Jensen/Tomazs Akier

Med en øget træningsindsats til DM Ungdom var Nicolai urørlig på 1. pladsen. Formand Thomas Hjermind Jensen havde øjnet en finaleplads, men det satte Mads Pærregaard en stopper for i semifinalen.

B: Seriespillere

IMG_0673

1: Torsten Sejr Hansen
2: Niels Reuther
3: Jens Steffensen/Kristian Pedersen

Undervejs til finalen var Torsten presset af Jens Steffensen, som var med helt til 7-7 i 5. sæt, inden Torsten hev den hjem. Niels Reuther havde været urørlig – ingen sæt tab – ind til han mødte Torsten i finalen. De to’s indbyrdes opgør ender som regel i 5 sæt, men i dagens finale var det Torsten, der havde overtaget og vandt 3-1. Dermed stod Torsten for dagens eneste titelforsvar.

C: Ungdom – ikke elite

IMG_0669

1: Mia Dong
2: Albert Nørbygaard
3: Felipe Matarese/Alexander S. Hansen

C-Rækken blev domineret af nytilkomne spillere. Vi i Hillerød er naturligvis så venlige at byde Mia Dong og Albert Nørbygaard velkommen i klubben ved at lade dem få guld og sølv…. nej, der blev gået til den i C-rækken, og Mia og Albert var de stærkeste. Tillykke 🙂

D: Ungdom – begyndere

IMG_0667

1: Ronaldo Matarese
2: Benjamin
3: Lasse T

Familien Matarese var stærkt repræsenteret ved klubmesterskabet. Ronaldo gik hele vejen i D-rækken og blev klubmester for begyndere.

E: Forældreklassen

IMG_0666

1: Jesper Truelsen
2: Henrik S.
3: Henrik Hansen/Claus Pærregaard

De sidste 2 års klubmester Claus Pærregaard måtte allerede i semifinalen indse, at Jesper Truelsen (far til William Truelsen) var en tand stærkere i år. Der er dermed lagt op til en ny årelang rivalisering om forældre-guldet mellem Claus og Jesper. Claus må snyde sig til nogle træningstimer ved bordet, hvis han vil tilbageerobre titlen.

Doubleturnering
Aktivitetsudvalget havde i år valgt at indføre en doublerække, hvor de som var slået ud af gruppespillet, blev parret i passende styrkeniveau til en doubleturnering.

IMG_0664

1: Mads Harslund/Carl Carstensen Køngerskov
2: Johan Klein Petersson/William Beck
3: Lene Havsteen/Betina Bechersdahl

Læs også: Klubmestre 2014
boergenielsen  kappelskov

Print Friendly, PDF & Email

You may also like...