Klubmestre 2014

Et stort felt (det største i flere år) på 60 deltagere stillede i lørdags op til klubmesterskaberne i HGI Bordtennis.

Pladsen var lidt trang ved bordene, men det var glædeligt, at så mange dukkede op. Der blev gået til den, for med titlen som klubmester har man jo håneretten over for klubkammeraterne i et helt år.

Der blev dystet i 5 klasser og her kan du se placeringerne:    

A: Eliteklasse 
     1.  Casper Tingleff
     2.  Frederik Stærk
     3.  Peter Svenningsen

Undervejs måtte Casper se sig slået af Peter Svenningsen i en tæt kamp over 5 sæt, men med en stærk og sikker indsats i de øvrige kampe var der i sidste ende ikke tvivl om resultatet.
Frederik Stærk havde taget turen til Hillerød fra Sverige, og gjorde en ganske god figur, men det var ikke helt nok til at slå Casper (forsvarende mester) af tronen.  

B: Seriespillere 
     1. Torsten Sejr Hansen 
     2. Henrik Brammer Korndahl
     3. Jens Steffensen

Der var mange spillere med omtrent samme niveau med i rækken, og det betød at flere af de spillere, der ellers godt kunne have blandet sig i topstriden, ikke kom med i finalepuljen.

Torsten ”Mr. Sidespin” Sejr Hansen, der ellers ikke har trænet meget i den seneste tid (lad det ikke være et forbillede) havde ramt dagsformen og gik ubesejret gennem rækken. 
Henrik ”Mr Safe” Korndahl Brammer der var forsvarende mester, måtte således se sig henvist til 2. pladsen. Jens Steffensen der fornylig er begyndt at svinge battet igen, nåede med på podiet på en flot 3. plads.   

C: Ungdom ikke elite
     1. Johan Klein Petersson
     2. Albert Fosborg
     3. Alexander Sønderby Hansen

Det lykkedes Johan Klein Petersson, som er sidste års pusling, at vinde klubmesterskabet.

I denne række var der også deltagelse af vores pigespillere Sarah Bengtsson og Celine Sophie Røn Andersen og Sarah Bengtson, som begge sluttede lige uden for medaljerne.    

D: Ungdom begyndere
     1. Gustav Fleng Christensen
     2. Jonathan Svarer Johansen
     3. Lasse Ek Christensen

E: Forældre og støttemedlemmer m.m. 
     1. Claus Pærregaard
     2. Peter Carstensen

Klubbens nye bestyrelsesmedlem Peter Carstensen (far til Carl) kæmpede bravt, men Claus Pærregaard (far til Mads) tog den hjem på rutinen, og han forsvarede titlen som klubmester i forældrerækken.    

Tak for en hyggelig og velafviklet turnering til arrangørerne fra aktivitetsudvalget: John Holmstrøm, Mark Zebitz Larsen og Simon Koch.

Links:

De fik HGI Bordtennis hædersbevisninger i 2014

Vil du spille bordtennis i HGI Bordtennis?

Print Friendly, PDF & Email

You may also like...