Kegleturnering for alle

Hillerød GI Bordtennis inviterer til den traditionsrige

KEGLETURNERING

I FrederiksborgCentret den 16. og 17. marts 2017

Email:  Kegleturnering@hgibordtennis.dk

HGI Bordtennis har hermed fornøjelsen at invitere til den 28. udgave af den traditionsrige efterårskegleturnering, som afholdes i bordtennisklubbens egne lokaler på 1. sal i FrederiksborgCentret.

Denne gang afholdes turneringen på én dag med op til 4 spillerunder og en finalerunde. Det håber vi, at I deltagere vil støtte op omkring, således at vi kan få alle puljer fyldt op og få fundet efterårsturneringens vinder. Arrangementet tilrettelægges, så der kan deltage op til 60 hold, og hvis I gerne vil have indflydelse på jeres spilletidspunkt, opfordrer vi til, at I tilmelder jer hurtigst muligt.

Turneringen
Reglerne er ganske enkle. Hvert hold består af 3 spillere. I hver match har hver enkelt spiller 6 kast, og de 3 spilleres opnåede point indgår i holdets samlede score. De deltagende hold inddeles i puljer med op til 6 hold, hvor alle hold får 5 holdkampe. Det hold, der opnår flest point, er vinder af puljen og går videre til de afsluttende kampe. Mindst de 2 bedste taberhold (med flest point) går også videre. Puljekampene afvikles fra fredag den 16. marts kl. 16.30 og lørdag den 17. marts fra kl. 10.00. De afsluttende kampe starter lørdag den 17. marts tidligst kl. 15.45, men hvis der kommer en ekstra runde ind kl. 15:30, så vil slutspillet først starte kl. 18.30.

Puljeskemaer med spilletidspunkt udsendes mandag før turneringsstart. Ved tilmeldingen bedes I oplyse, hvornår I ikke kan spille (overstreg starttider), og hvis I har specielle ønsker for, hvem I gerne vil spille imod eller lignende, så vil vi ved tilrettelæggelsen prøve at tage højde for det.

Der er præmier til alle puljevindere, og i finalerne er der præmier til de 4 bedste hold, samt en vandrepokal til turneringens vinderhold.

Udfordr dine kollegaer, venner, mv.

Vi opfordrer jer hermed til at udfordre dine kollegaer, venner, mv. på HGI Kegleturnerings facebookside.

Pris og forplejning
Turneringen koster 600 kr. pr. tilmeldt hold. I beløbet er indeholdt ”Tag selv buffet” til de deltagende spillere. Heppekor og fans er meget velkomne, og de kan købe spisebilletter for 115 kr. pr. person.

Tilmelding

Print Friendly, PDF & Email