HGI godt repræsenteret ved 2015 udgaven af Halmstad Masters

Daniel Simonsen, Felipe Matarese og William Beck ved Halmstad Masters
Bronze til 3 HGIere

Under ØstDanmarks Bordtennis Unions fane var flere af HGI’s spillere inviteret med til Halmstad Masters, anden afdeling af den prestigefyldte Yasaka Grand Prix række.

Med ØBTU og under kyndig ledelse af Markus Mikkelsen (også et kendt ansigt i HGI) samt Mads Pærregaard, som havde tilbudt sig som frivillig coach, var følgende spillere med:

  • Mikkel Emborg, Greve
  • Theo Dyekjær, Virum
  • Emil Lynge, Amager
  • Daniel Simonsen, Hillerød GI
  • Felipe Matarese, Hillerød GI
  • William Beck, Hillerød GI
  • Alexander S. Hansen, Hillerød GI
  • Carl Køngerskov, Hillerød GI

Ligeledes havde Carls far og undertegnede valgt at tage turen over Øresund for at følge spillerne på tæt hold.

Vi var tidlig oppe, da vi skulle nå en færge fra Helsingør kl. 06.20
Tidspunktet lagde bestemt ikke en dæmper på drengenes humør, ej heller den silende regn på turen.

Vi nåede Halmstad Arena i fin tid, så drengene kunne snildt finde borde at varme op ved.

De første i kamp ved bordene var Felipe, Daniel, Mikkel, Theo og Emil, som spillede Pojka 13. Her var førstnævnte ude i hårde kampe og gik ikke videre fra puljen. Daniel og Mikkel mødtes i den ene semi finale og den blev vanen tro et spændende opgør. Daniel kommer bagud 0-2 i sæt, kæmper sig op, men taber femte sæt med 13-11

Mikkel møder norske Borgar Haug i finalen, som Mikkel taber.

Men sølv og bronze til ØBTU drengene i Pojka 13.

I Pojka 11 var Carl, William og Alexander klar. Der blev kæmpet ved bordene og her var det William, der nåede længst, da han kunne bestige præmieskamlen som bronzevinder (efter først at være hoppet op til nr. 2  😉 )

I Pojka 12 var drengene klar igen og der blev spillet på livet løs. Her gik Theo, Felipe, William og Alexander videre fra deres puljer, medens Carl havde indkasseret et nederlag for meget.

I Alexanders pulje havde spillerne slået hinanden på kryds og tværs i en grad, så man måtte tælle bolde! Alexander gik videre som toer i puljen, med ni bolde færre end etteren og 9 bolde mere end tre’eren!!

I denne række mødtes Felipe og Theo i semifinalen og her var Theo for stor en mundfuld for Felipe, der måtte indkassere et 3-0 nederlag. Men flot gået af Felipe, at nå semi og stort tillykke til Theo, som efter finalen kunne modtage en velfortjent Halmstad Masters guldpokal!

Mikkel og Emil var kørt hjem efter Pojka 13 rækken, så Daniel var eneste deltager fra ØBTU i Herre Klasse 2. Her var tale om cup kampe, så her var mange modstandere i en række med 52 tilmeldte!

Daniel klarede sig frem til 1/8 finalen, hvor han skulle møde Alexander Widing, KFUM Jönköbing IA.

Daniel kommer bagud 0-2 til Widing, kæmper sig tilbage til 2-2 og femte sæt bliver en gyser. Daniel taber sættet 12-10 efter en flot kamp, der udløste ros fra modstanderen bagefter.

Efter en lang dag i Halmstad Arena kunne vi så endelig få pakket børn, coaches, forældre og tasker i bilerne og vende snuden mod Helsingborg.

Konklusionen må være, at turen var en succes med masser af gode kampe og nyttig erfaring i tasken med drengene hjem.

ØBTU-drengene høstede samlet set 1 guld, 1 sølv og tre bronze placeringer. De tre bronze pokaler smuttede med HGI spillere hjem, så bestemt ikk’ så ringe endda!

Link: Halmstad Masters
Link: Alle resultater fra Halmstad Masters på TT Coordinator

Tusinde tak til Markus for superb topstyring dagen igennem, en kæmpe tak til unge Mads Pærregaard, der havde valgt at bruge en fri lørdag på at coache rollinger i det svenske og til sidst en tak til Peter Carstensen og Jakob Lynge for glimrende selskab og hygge på sidelinjen :-).

Af Lone Simonsen

Print Friendly, PDF & Email

You may also like...