En noget hård start på Juniordivisionen

Så er Juniordivisionen også skudt i gang! Denne gang bestod holdet af de 2 kendte HGI drenge, Felipe Materese og Daniel Mejer, Rasmus Timm som er nytilkommen og Marc Franck (Helsingør) på b-licens. Peter Svenningsen er også en del af bordtennisholdet, men var grundet en rygskade, oversidder denne gang.

Denne første samling blev spillet i Virum hvor de 6 hold alle var i kamp. Der er nogle rigtig gode hold i denne række og der blev også spillet nogle rigtig gode og spændende kampe.

Første kamp var mod Amager som stillede med et stærkt hold. De viste sig også at være en for stor mundfuld. Begge doubler blev tabt. Felipe og Marc formåede at vinde en kamp hver. Kampen endte 2-8.

Anden holdkamp var mod Roskilde som ligeledes stillede med et rigtig stærkt hold. Holdkampen blev en gentagelse af den første, dog blev de 2 sejre i denne omgang hevet hjem af Marc og Rasmus.

En noget hård start på juniordivisionen, men troen på at det går fremad og at der nok skal komme nogle vundne kampe HGI Bordtennis, er bestemt til stede.

Af holdleder Jeanette Mejer

DanishInternational2017

DHL er hovedsponsor for HGI Hillerød Bordtennis

Print Friendly, PDF & Email

You may also like...