Program for Hillerød FredagsGrandprix

Forside for FGP  |   Samlet stilling i FGP


Vi er i gang med første sæson af Hillerød Fredagsgrandprix, og vi er taknemmelige for al den positive respons vi har fået på denne stævnerække.

Hvis du endnu ikke har været med til fredagsgrandprix'et, håber vi at du hopper med på vognen næste gang, som er den 14. september 2018.

Stævnet starter altid kl. 17.30 (indskrivning senest 17.15), hvor puljerne sættes i gang. Efterhånden som puljerne er færdigspillet, kan spillerne gå ned i FrederiskborgCentrets café og spise dagens ret, som er inkluderet, når du har betalt deltagergebyret. Det er altid hyggeligt, for deltagerne bliver hurtigst blandet rundt, og der snakkes bordtennis på kryds og tværs af klubberne og rækkerne.

Efter aftensmaden starter cup-spillet, og alle er med. Der spilles både vinder-cup og consolation-cup. Finalerne spilles ca. kl. 22 - vi har endnu ikke været ude for, at tidsplanen blev skubbet så meget, at fredagsgrandprix blev til lørdagsgrandprix.

Invitationen til 3. runde offentliggøres her på siden i løbet af sommeren. Vi ses den 14. september. Du kan jo bruge lidt af ventetiden til at tjekke den samlede stilling  😉

Præmiesponsor