Er I klar til 3 spændende stævner?

Efter 2 meget vel overståede Klubture til Århus og Odense er vi nu klar med invitationerne til 3 spændende stævner for ALLE.
Stævnerne afvikles i den kommende måneds tid.

ØSTDANMARKS MESTERSKABERNE (ØM) i Tåstrup den 10. – 11. januar er det stævne i sæsonen hvor ALLE vore UNGDOMSSPILLERE opfordres til at deltage. Her er der rækker for alle i både single og double, lige fra jer der har spillet lidt Pointstævner, og helt op til vore elitespillere. Muligheden for at blive Østdansk Mester i den række der passer til spillerens niveau, er åben og spændende for alle. Tilmelding senest den 18. december via Bordtennisportalen!

Der afholdes også ØSTDANSKE MESTERSKABER for 2-MANDS HOLD i Allerød den 3. – 4. januar 2015 hvor det ud over at kæmpe om medaljerne, også primært er holdånden og det sociale der tæller. Her kæmpes 2 spillere sammen som et hold, og spiller både single og double mod andre 2-mands hold. Mesterskabet er både for ungdom og seniorspillere. Tilmelding senest den 13. december via Bordtennisportalen – men bemærk “først-til-mølle”!

Har du mod på et breddestævne mellem jul og nytår, hvor selv nye spillere f. eks. Pointstævnespillere også kan deltage, afholdes VESTEGNENS JULESTÆVNE  i Brøndby den 27. – 28. december. Tilmelding senest den 21. december via Bordtennisportalen! Bemærk venligst at der den 28. dec også er planlagt en invitationslejr i Hillerød).

Der har været nogle gule- og lysegrønne tilmeldingssedler i omløb i klubben, men bemærk venligst at tilmelding bedes foretaget som anført ovenfor via Bordtennisportalen!

Har du ikke mulighed for at deltage i alle stævnerne vil vi opfordre til at du primært spiller ØM Ungdom.

Spørg gerne din træner til råds hvis du har spørgsmål f.eks. om hvilke rækker der passer netop dig.

Invitationerne samt links til HGI-tilmeldte spillere til alle 3 stævner kan som altid findes på vores stævneside, men invitationerne kan også hver især tilgås via ovennævnte links.

Vi glæder os til at se rigtigt mange HGI spillere til de 3 stævner (og specielt til ØM Ungdom hvor alle ungdomsspillere bør være med).

På Spillerudvalg Ungdoms vegne

Louis de Voss.

Print Friendly, PDF & Email

You may also like...