Elitedivision damer: 2 frem og 1 tilbage

OB Bordtennis var værter for årets første samling i Elitedivisionen, hvor vores medaljekandidater mødte Bornholm og Hvidovre om lørdagen samt Køge Bugt om søndagen.

Hillerødfarverne blev forsvaret af Pia Toelhøj, Chen Yan og Petra Sörling i alle 3 kampe.

Overraskende stærkt Bornholm-hold

Bornholm er lige som Hillerød med i elitedivisionen for andet år, og det stiller med nogenlunde samme hold som sidste år – ny på holdet er dog jyske Laura Lilholt. Eller består holdet af bornholmske Emmelie Mogensen og svenskerne Kornelia Jönsson og Annie Hedlund, der begge har deltaget og vist flotte resultater i de danske Top12-mesterskaber i de senere år.

Det blev da også en spændende holdkamp, som stod 5-4 til Hillerød inden den sidste match, hvor Hillerøds Petra viste rutinen og spillede en sejr hjem over unge Laura Lilholt, der ellers kæmpede sig flot tilbage fra 0-2 til 2-2 inden det sidste sæt og hele holdkamp-sejren gik i Hillerøds retning.

Unge Hvidovre 

Hvidovres unge nyoprykkere havde overrasket i formdidagens kamp mod OB, hvor de vandt med 6-4 over sidste års semifinalister. Om Hvidovres spillere Tone Juhl Pedersen, Jocefina Haagensen og Mie Schou Salhauge var lidt trætte efter OB-kampen, eller om Chen, Petra og Pia reelt var en del stærkere, er svært at vide. I hvert fald blev det en lidt hurtigere kamp, da Hillerød kunne skrive en sejr på 6-1 ind på holdkortet.

Revanche mod Køge Bugt?

Nej det lykkedes ikke at tage revanche fra sidste år dobbelte semifinale. Vi måtte atter en gang se Køge Bugt ta’ sejren. Denne gang med Susanne Pedersen, Natalia Thomsen og Sabine Borre Larsen på Køge-holdet. Undervejs lykkedes det dog for Pia, Petra og Chen at vinde en enkelt singlesejr hver, så slutcifrene lød på 3-6 til Køge Bugt.

Dermed ligger vi på en aktuel andenplads lige efter Køge Bugt, der stadig er ubesejrede.

Print Friendly, PDF & Email