Albert vandt Bronze i Næstved

Albert Wolfsberg vendte hjem fra Frisør Hos Peter Open med ID voks og en flot 3. plads fra Puslinge C i bagagen.

 

3 unge Hillerød spillere (Albert Wolfsberg, Carl C Køngerskov og Jonathan Svarer Johansen) havde valgt at tage den lange vej til Næstved for at deltage i stævnet.

Der blev spillet mange gode kampe, og ud over Alberts 3. plads var Jonathan meget tæt på også at komme på podiet idet sætscoren her blev afgørende, og henviste Jonathan til en 4. plads. Carl kæmpede bravt mod de større drenge i Drenge C, men til trods for flere tætte kampe/sæt lykkedes det desværre ikke at komme videre til slutspillet.

Se alle resultater fra stævnet på BordtennisPortalen.

Den kommende weekend står på det råhyggelige seniorstævne, Haldor Topsøe Cup i Dalby som er flot besat af Hillerød seniorer med formanden i spidsen.

Husk at der er sidste tilmelding til næste stævne, Lolland Falster Open nu på mandag, og ikke mindst til vores KLUBTUR for alle spillere til OB GP på tirsdag den 11. november! (se invitationerne). Lolland Falster Open er et Ratingopdelt stævne hvor du møder spillere i alle aldre med en rating omkring din egen.

Mere om Klubturen til OB er lige på trapperne, men tilmeld dig meget gerne allerede nu til dine rækker! (Der går rygter om billig overnatning på denne tur så vi håber på rigtig mange deltagere.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

You may also like...