Fra drengedivisionssamlingen i Virum

Næstsidste drengedivisionssamling blev afholdt i Virum d. 23. januar.

Når der spilles på udebane, kan man næsten aldrig undgå at lægge mærke til, hvor fantastiske faciliteter vi har i Frederiksborgcenteret sammenlignet med andre klubbers – Virums kælder er ingen undtagelse!

Begge HGI-hold var desværre ikke i stærkeste opstilling – HGI2 har mistet Albert Fosborg i løbet af sæsonen, så der har været mange reserver i spil og både Alexander Sønderby Hansen og Felipe Matarese fra HGI 1 havde rejst sig fra sygesengen.

Til dagens kamp mellem HGI 2 og Helsingør var der debut til Joachim Leth Simonsen, der sammen med Thomas Garde, Albert Nørbygaard og Mia Dong skulle kæmpe for point. Desværre var det ikke helt nok og holdet tabte 4-10.

HGI 1 spillede havde 2 holdkampe, først mod Virum og herefter mod Hvidovre.
Begge modstandere kæmper for slutspilspladserne og havde et forspring inden dagens kampe.

Sygdom eller ej, så var det et top-motiveret HGI hold der tog kampen op mod Virum, og de var hurtigt foran 5-0 og det stod 6-2 inden singlerne efter forrygende spil.
To tætte doubler blev tabt i 5 sæt og så var en “sikker” sejr pludselig mere lige.
Det blev Felipe der flot stod for presset og i sidste kamps 5. sæt tog de sidste 4 point fra 7-7, så det blev en 5 sæts sejr og samlet 8-6 til HGI 1.

Eftermiddagens kamp blev desværre noget af et antiklimaks – bedre modstandere og mindre energi gjorde at Hvidovre havde let spil og hurtigt havde besejret HGI 1 med 13-1.

Stillingen i Drengedivisionen på Bordtennisportalen

Af Peter Carstensen
DHL er hovedsponsor for HGI Hillerød Bordtennis
Print Friendly, PDF & Email

You may also like...